Horoscop 29 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii au parte de o surpriză

29-12-2019 07:54

Horoscop 29 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ocazionăm revederi care să salveze o relaţie de prietenie, de dragoste sau de afaceri, o căsnicie şi să petrecem sărbătorile în armonie cu toată lumea.

Vibraţia zilei este 11 şi o să facem gesturi înţelepte. Întâlniri fericite azi.

Horoscop 29 decembrie 2019 CAPRICORN


O să vă bucuraţi de întâlnirea cu cineva care va invită de Revelion sau poate, după, vă faceţi timp pentru o revedere, dacă programul vostru e bătut în cuie.

Horoscop 29 decembrie 2019 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vă duceţi la o aniversare sau poate e alt gen de petrecere, şi o să aveţi prilejul să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care vor fi în preajma voastră.

Horoscop 29 decembrie 2019 PEŞTI

 

Se poate să vă întoarceţi de pe unde-aţi fost plecaţi şi să vă pregătiţi pentru o nouă evadare într-un spaţiu de vacanţă, şi o să rămâneţi şi de Revelion.

Horoscop 29 decembrie 2019 BERBEC

 

Vin prieteni, poate vă vedeţi cu ei în oraş pe la evenimente, vă duceţi pe la târguri şi o să reconfiguraţi programul de întâlniri cu rude şi prieteni din perioada anului nou.

Horoscop 29 decembrie 2019 TAUR

 

Se poate să cumpăraţi diverse lucruri direct de la producători şi să vă mai căutaţi ceva de îmbrăcat pe site-urile de profil, şi vă îngrijiti şi de voi, cu un tuns, coafat.

Horoscop 29 decembrie 2019 GEMENI

 

Probabil v-au rămas multe de luat de prin oraş, daţi o raită pe la supermarket, va mai plimbaţi şi pe la târguri şi pescuiţi şi de acolo produse tradiţionale.

Horoscop 29 decembrie 2019 RAC

 

Or să insiste copiii, nepoţii să ieşiţi în parcul de distracții, în oraşul copiilor, la patinoar, să se bucure de vacanţă, de joacă pe care-o aşteaptă cu sufletul la gură.

Horoscop 29 decembrie 2019 LEU

 

Va caută cineva care vrea să lăsaţi tot şi să vă duceţi împreună de Revelion, să faceţi ca relaţia voastră să devină şi mai solidă, pentru că vă completaţi frumos.

Horoscop 29 decembrie 2019 FECIOARĂ

 

Poate-i strângeţi pe ai voştri la o masă de duminică şi vedeţi cu cine o să petreceţi noaptea dintre ani, c-aveţi chef de distracţie şi nu de stat singuri.

Horoscop 29 decembrie 2019 BALANŢA

 

O să vă completaţi frumos, sufleteşte, cu cineva care-a avut răbdare cu voi şi a meritat, şi o să petreceţi sărbătorile în tihnă, după o perioadă de zbucium.

Horoscop 29 decembrie 2019 SCORPION

 

Vă dozaţi energia să v-ajungă pentru toate lucrurile pe care vi le-aţi propus şi o să daţi dovadă de generozitate față de cei care au nevoie de o mână de ajutor de la voi.

Horoscop 29 decembrie 2019 SĂGETĂTOR

 

Vă bucuraţi de sosirea cuiva pe care l-aţi aşteptat de Crăciun şi o s-aveţi multe de împărtăşit! Poate mai rămâne câteva zile cu voi.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO