Horoscop 28 noiembrie 2017. Zodia pentru care azi se prefigurează un câștig financiar

28-11-2017 09:03


Horoscop 28 noiembrie. Multe lucruri pe care le-așteptăm cu sufletul la gură se pot rezolva până la sfârșitul zilei și să-ncheiem niște capitole care ne-au dat multă bătaie de cap.

 

Vibrația zilei este 1 și să lichidăm restanțele că să putem începe ceva nou-nouț.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă preocupe legalizarea unui act și să reușiți să adunați toate semnăturile, să definitivați un statut, să vi se recunoască niște drepturi. Vă invită cineva în străinătate, poate e un eveniment special sau va duceți în plimbare, la relaș, să vă bucurați de un sejur reconfortant.

CAPRICORN
Poate aflați de la medic cu ce problemă va confruntați sau poate analizele v-anunță că v-ați vindecat după un tratament a la longue. O să vă contacteze cineva care pune mare preț pe contribuția voastră la un proiect și o să semnați contractul - pe termen lung s-ar parea.

VĂRSĂTOR
Se poate să luați parte la un eveniment monden și să va faceți noi prieteni și mai multe relații, pe care o să va fie ușor să le-ntrețineți. Se pare că vi se pregătește ceva și-o să fie pe gustul vostru, că v-ați dorit s-ajungeți într-o funcție de conducere sau, oricum, pe un post mai bun.

PEȘTI
E cineva care vă iubește și o să-și facă auzită vocea, vrea să vă convingă cu toate argumentele pentru că nu vrea să va piarda. O veste importantă, poate-ați fost admiși la un job, la o școală, vi s-a acordat un credit bancar, sau ați primit niște înlesniri care v-au netezit drumul spre succes.

BERBEC
Se poate să vă intre mai mulți bani în casă pe filiera partenerului de cuplu și o să rezolvați o serie de probleme de familie. Se vine cu o ofertă de lucru în colaborare și o s-aveți prilejul să va puneți în valoare niște calități, care n-or să treacă neobesrvate, și o să aveți de castigat.

TAUR
Relația de cuplu se va stabiliza și o să fiți mai atenți la ce vă cere partenerul de cuplu. Vi se poate înmâna un act care-o să va deschidă niște uși, poate deveniți proprietari, sau o să puteți încasa niște drepturi bănești, ori primiți custodia copiilor, vi sew recunosc niște drepturi.

GEMENI
Se conturează niște bani care pot proveni, printre altele, și din vânzarea unor obiecte sau dintr-un job particular. O să va puteți rezolva diverse lucruri care țin de casă, de dfamilie, ori de sfera profesională și poate reînnoiți un contract dacă o să va puneți de acord cu angajatorii.

RAC
O să-ndreptati o situație care ține de viață de cuplu și o să va străduiți să țineți cont de preferințele partenerului, să nu mai repetați greselile. Ați putea câștigă mai mulți bani și să va descurcați cu toate chletuielile, să puneți și ceva deoparte pentru vacanțe, sărbători, să mai faceți și un consult medical, să va-ngrijiti.

LEU
Poate mai luați câte ceva nou prin casă, va ocupați de o reorganizare și o să scoateți din fondul de rezerva. Se contrueaza un obiectiv cu bătaie lungă și e bine să va dozati eforturile că să rezistați pe termen lung și să nu lucrați în salturi, s-aveți o constanță.

FECIOARĂ
Sunteți pe punctul de a va lua o mașină și dacă n-ați pus ceva bani deoparte o să cereți unei bănci un imprumut. O să obțineți un act de proprietate și o să vă mai ocupați si de alte lucruri pentru care n-ați mai avut timp c-ați fost numai pe drumuri că să luați tot felul de aprobari.

BALANȚA
Aveți un program încărcat și o să va calculați în așa fel timpul liber încât să mai ieșiți și la plimbare, să va aerisiti. Incep să se-adune banii de pe unde stationau și o să mai tăiați din lucrurile care erau pe lista de așteptare, s-ajungeți cu cheltuielile - la zi! deși o s-aveți multe de cumpărat în perioada asta.

SCORPION
Se poate să petreceți 2, 3 ore cu colegii, după orele de program, să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri sau poate puneți la cale o colaborare. O confirmare că veți lua banii pe care vi i-au promis niște colaboratori și dac-o să fiți mulțumiți poate veți reînnoi contractul acum sau din ianuarie, voi să fiți pe faza.

VIDEO PROTVPLUS.RO