Horoscop 28 noiembrie 2017. Zodia pentru care azi se prefigurează un câștig financiar

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2017 09:03
Categorie: Horoscop

Horoscop 28 noiembrie. Multe lucruri pe care le-așteptăm cu sufletul la gură se pot rezolva până la sfârșitul zilei și să-ncheiem niște capitole care ne-au dat multă bătaie de cap.

 

Vibrația zilei este 1 și să lichidăm restanțele că să putem începe ceva nou-nouț.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă preocupe legalizarea unui act și să reușiți să adunați toate semnăturile, să definitivați un statut, să vi se recunoască niște drepturi. Vă invită cineva în străinătate, poate e un eveniment special sau va duceți în plimbare, la relaș, să vă bucurați de un sejur reconfortant.

CAPRICORN
Poate aflați de la medic cu ce problemă va confruntați sau poate analizele v-anunță că v-ați vindecat după un tratament a la longue. O să vă contacteze cineva care pune mare preț pe contribuția voastră la un proiect și o să semnați contractul - pe termen lung s-ar parea.

VĂRSĂTOR
Se poate să luați parte la un eveniment monden și să va faceți noi prieteni și mai multe relații, pe care o să va fie ușor să le-ntrețineți. Se pare că vi se pregătește ceva și-o să fie pe gustul vostru, că v-ați dorit s-ajungeți într-o funcție de conducere sau, oricum, pe un post mai bun.

PEȘTI
E cineva care vă iubește și o să-și facă auzită vocea, vrea să vă convingă cu toate argumentele pentru că nu vrea să va piarda. O veste importantă, poate-ați fost admiși la un job, la o școală, vi s-a acordat un credit bancar, sau ați primit niște înlesniri care v-au netezit drumul spre succes.

BERBEC
Se poate să vă intre mai mulți bani în casă pe filiera partenerului de cuplu și o să rezolvați o serie de probleme de familie. Se vine cu o ofertă de lucru în colaborare și o s-aveți prilejul să va puneți în valoare niște calități, care n-or să treacă neobesrvate, și o să aveți de castigat.

TAUR
Relația de cuplu se va stabiliza și o să fiți mai atenți la ce vă cere partenerul de cuplu. Vi se poate înmâna un act care-o să va deschidă niște uși, poate deveniți proprietari, sau o să puteți încasa niște drepturi bănești, ori primiți custodia copiilor, vi sew recunosc niște drepturi.

GEMENI
Se conturează niște bani care pot proveni, printre altele, și din vânzarea unor obiecte sau dintr-un job particular. O să va puteți rezolva diverse lucruri care țin de casă, de dfamilie, ori de sfera profesională și poate reînnoiți un contract dacă o să va puneți de acord cu angajatorii.

RAC
O să-ndreptati o situație care ține de viață de cuplu și o să va străduiți să țineți cont de preferințele partenerului, să nu mai repetați greselile. Ați putea câștigă mai mulți bani și să va descurcați cu toate chletuielile, să puneți și ceva deoparte pentru vacanțe, sărbători, să mai faceți și un consult medical, să va-ngrijiti.

LEU
Poate mai luați câte ceva nou prin casă, va ocupați de o reorganizare și o să scoateți din fondul de rezerva. Se contrueaza un obiectiv cu bătaie lungă și e bine să va dozati eforturile că să rezistați pe termen lung și să nu lucrați în salturi, s-aveți o constanță.

FECIOARĂ
Sunteți pe punctul de a va lua o mașină și dacă n-ați pus ceva bani deoparte o să cereți unei bănci un imprumut. O să obțineți un act de proprietate și o să vă mai ocupați si de alte lucruri pentru care n-ați mai avut timp c-ați fost numai pe drumuri că să luați tot felul de aprobari.

BALANȚA
Aveți un program încărcat și o să va calculați în așa fel timpul liber încât să mai ieșiți și la plimbare, să va aerisiti. Incep să se-adune banii de pe unde stationau și o să mai tăiați din lucrurile care erau pe lista de așteptare, s-ajungeți cu cheltuielile - la zi! deși o s-aveți multe de cumpărat în perioada asta.

SCORPION
Se poate să petreceți 2, 3 ore cu colegii, după orele de program, să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri sau poate puneți la cale o colaborare. O confirmare că veți lua banii pe care vi i-au promis niște colaboratori și dac-o să fiți mulțumiți poate veți reînnoi contractul acum sau din ianuarie, voi să fiți pe faza.

Horoscop 27 noiembrie 2017. Zodia care primește bani și cine face planuri de vacanță
Horoscop 27 noiembrie 2017. Zodia care primește bani și cine face planuri de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani