Horoscop 28 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Peștii își vor găsi jumătatea

28-01-2021 07:31


Horoscop 28 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Se anunță reușite în plan profesional și sume mari de bani. 

 

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să aveți multă treabă și se fac presiuni să încheiați niște contracte ca să nu vă piardă angajatori, pentru că sunteți valoroși.

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 PEŞTI

 

Se poate să întâlniți pe cineva care să vă stârnească toată admirația și să vă bucurați de-o relaționare care să vă unească, și pe viață.

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 BERBEC

 

Poate vă apucați de treabă pe acasă și o să vă debarasați de lucrurile Învechite care ocupă locul degeaba și vă luați ceva nou și util.

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 TAUR

 

O să fiți cooptați într-o activitate care să vă acceseze resursele de creativitate și să ajungeți în centrul atenției, după perioada de penumbră.

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 GEMENI

 

Vi se restituie niște bani, se poate să fi cerut și un împrumut unei bănci și eu să aveți cu ce să plătiți ratele, facturi și alte cheltuieli neprevăzute.

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 RAC

 

Se poate să re faceți punțile de comunicare din relația de cuplu, pentru că sunteți dispus să treceți peste o perioadă mai grea din viața voastră și să vă puteți înțelege.

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 LEU

 

O să vă așezați la masa negocierilor, fie și pe zoom ca să vă puneți de acord cu șefii în privința unor contracte la care puteți lăsa de la voi, dar țineți, totuși, la unele condiţii.

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

 

Vă preocupă jobul cel nou, sau sunteți în căutarea unui loc de muncă, să puteți câștiga mai mulți bani și să fiți și apreciați – că parcă nu prea erați.

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 BALANŢĂ

 

Sunteți în căutarea unui loc de vacanță în care să vă duceți ca să mai respirați un pic, și să se miște, să se joace și copiii.

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 SCORPION

 

O să interacționați cu toți cei care iau decizii ca să-i convingeți să țină cont și de părerea voastră, ca să nu vă mai simțiți neîndreptățiți.

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Banii intră și mai ales ies într-o veselie, dar o să faceți ce trebuie, că aveți multe plăți, că au de unde să vă mai intre niște bani.

HOROSCOP 28 IANUARIE 2020 CAPRICORN

 

O reușită în plan financiar, vi se oferă șansa de a lucra în paralel, la un proiect, dacă nu chiar la mai multe și să fie un câștig serios, nu glumă.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO