Horoscop 28 februarie 2018. Zodia care azi decide să se căsătorească

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 28 februarie 2018.Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bine să-ncepem ceva care să ne propulseze într-o etapă superioară.

PEŞTI
E multă lume care va căuta şi vrea să vă felicite, poate de ziua voastră, ori cu alt prilej şi o să primiţi tot felul de cadouri. Sunt lucruri pe care le-aţi tot amânat, cum ar fi semnarea unor acte, dar acum se impune să găsiţi soluţii, să le daţi o finalitate, să puteţi merge mai departe.

BERBEC
Problemele de sănătate se pot rezolva mult mai uşor în perioada asta, decât dacă le lăsaţi acolo, la dospit, pentru că ele se pot croniciza. Se poate să aveţi o răscolire sufletească şi să vreţi să reparaţi o relaţie de prietenie sau una profesională, dar se poate să fie şi o căsnicie.

TAUR
O să vă puteţi înţelege cu partenerul de cuplu şi să avansaţi spre o căsătorie, dacă aţi simţit că e tot ce v-aţi dorit. O să vă contacteze nişte parteneri de afaceri să puneţi la punct detaliile unei colaborări şi e bine să cântăriţi bine de tot situaţia înainte de a lua decizia finală.

GEMENI
Vi se pot da nişte bani în plus pentru c-aţi muncit în ritm alert, poate aţi depăşit norma, că aşa v-aţi propus cu ceva timp în urmă. Poate renegociaţi un contract, veniţi cu argumente, dovezi ca să mai obţineţi câte ceva, să vă rotunjiţi veniturile şi să munciţi în condiţiile voastre, să mai eliminaţi din frustrări.

Citește și
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

RAC
Poate le cereţi angajatorilor mai mulţi bani, să vă pună la dispoziţie şi nişte lucruri, instrumente care să va-mbunatateasca muncă. O să reglaţi situaţia financiară, poate închideţi un credit, deschideţi un altul, sau nu veţi mai apela deloc la această formulă c-a fost prea greu cu raţele.

LEU
Se poate să vă scoată cineva la cafea şi să aflaţi noutăţi care să vă schimbe ordinea priorităţilor. Poate că nu e momentul să-i cereţi partenerului de cuplu să se ocupe de toate obligaţiile de familie c-or s-apara proteste şi efectul va fi pe dos - va trebui să vă ocupaţi voi de toate.

FECIOARĂ
Relaţia sentimentală se rescrie, şi o să vă faceţi timp să ieşiţi mai des în doi şi pe la mondenităţi, să consolidaţi relaţia. O s-aveţi prilejul să faceţi nişte alegeri care să vă pună în contact cu nişte angajatori şi să faceţi rost de bani, să vă meargă mai bine de-aici încolo.

BALANŢA
O să vă interesaţi şi de sănătatea alor voştri, poate va fi ceva alergătura să faceţi rost de medicamente, sau îi duceţi la analize. Poate exista un motiv pentru care o să strângeţi relaţiile de familie, va fi un eveniment în pregătire şi o să puneţi cu toţii umărul, să fie totul în stil mare, cu eleganţa cu clasă.

SCORPION
În cercul de prieteni o să întâlniţi pe cineva care poate deveni companionul vostru de viaţă şi o să fie o relaţie reuşită. Se poate să vă descoperiţi o nouă pasiune şi să urmaţi nişte cursuri, ori poate veţi practica un sport, şi o să vă simţiţi în elementul vostru, o să fie sănătate curata.

SĂGETĂTOR
Vă faceţi planuri legate de locuinţă, s-o schimbaţi sau s-o mobilaţi, vă luaţi alte decoraţiuni interioare, dac-or să fie de acord şi ai voştri. Puteţi începe proiecte noi care să vă repună în valoare şi să vă bucuraţi de atenţia oamenilor care contează pentru voi.. Marte va imprima un surplus de energie.

CAPRICORN
Poate organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână şi vă duceţi în vizită la rudele apropiate, o fi vreo aniversare, în alt oraş poate. O să vă mobilizaţi să veniţi cu idei, cu forţa de muncă în colectivitate, c-o să fie mai mult de lucru în formula de grup şi succesul n-o să întârzie să apară.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă implicaţi într-o strângere de fonduri, sunt lucruri pe care le veţi face spre beneficiul altora şi-o să vă bucuraţi de recunoştinţă din partea acelor oameni. Se poate să faceţi rost de bani din surse colaterale, e un moment bun să vă reinventaţi, să faceţi progrese în carieră, să vă alegeţi un alt drum.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Horoscop 27 februarie 2018. Zodia care va face un salt în carieră
Horoscop 27 februarie 2018. Zodia care va face un salt în carieră

Horoscop 27 februarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Poate facem un bilanţ ca să vedem dacă suntem cu toate lucrurile la zi, dacă trebuie să grăbim pasul ca să ne-ncadram în timp, să ne putem atinge toate obiectivele.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.