Horoscop 28 aprilie, cu Neti Sandu. Racii fac o schimbare și se reinventează

Dată publicare: 28-04-2021 07:06
Dată actualizare: 28-04-2021 09:25


O să ne gândim și la trup și la suflet, că e miecurea mare și să facem lucrurile cu respect atât față de noi, cât și față de ceilalți.

 

Vibrația zilei este 1 și s-o luăm de la-nceput cu lucrurile care nu ne-au reușit din cine știe ce motive.

 

Horoscop 28 aprilie TAUR

 

E de profitat la maximum de șansa de a vă manifesta în plan social, c-or să vă fie apreciate calitățile și o să fiți la înălțime.

 

Horoscop 28 aprilie GEMENI

 

Apar noi provocări în plan profesional și o să aveți de ales o colaborare, sau mai multe chiar, dacă stați bine cu timpul și cu energia, ca să puteți munci.

 

Horoscop 28 aprilie RAC

 

E momentul să faceți o schimbare și să vă reinventati c-ați acumulat multă experiență și o să căpătați curaj să-ncepeți ceva cu care să dați lovitura.

 

Horoscop 28 aprilie LEU

 

Poate abia acum vi se plătesc niște ore suplimentare și o s-aveți bani pentru sărbători, și o să intrați în negocieri cu niște parteneri de afaceri care vor ține ștacheta sus.

 

Horoscop 28 aprilie FECIOARĂ

 

Se poate să plecați la rude, în alt oraș să pregătiți sărbătoarea Paștelui acolo, asta c-a s-aveți timp să puneți și casa la punct și masa festivă, preparația.

 

Horoscop 28 aprilie BALANȚĂ

 

Poate faceți monetarul ca să vedeți în ce barem vă încadrați pentru alimente și cadouri, ca să vă rămână și pentru o plimbare în zilele de Paște.

 

Horoscop 28 aprilie SCORPION

 

O să vă bucurați de o mai mare trecere la șefi și proiectele voastre pot fi lansate la apă, și poate veți avea și niște colaborări, coechipieri externi.

 

Horoscop 28 aprilie SĂGETĂTOR

 

E o șansă de afirmare la slujbă și o să vă descurcați cu volumul mare de muncă, pentru că vă place proiectul și vă mai ajută și colectivul.

 

Horoscop 28 aprilie CAPRICORN

 

Poate vă gândiți la o schimbare de macaz, să munciți într-o altă combinație partenerială, pentru că vă inspiră mai multă încredere acea persoană.

 

Horoscop 28 aprilie VĂRSĂTOR

 

O să mai investiți niște bani în casă dacă nu plănuiți chiar o mutare într-o altă locuință, c-aveți nevoie de aer, spațiu, verdeață.

 

Horoscop 28 aprilie PEȘTI

 

Faceți aprovizionarea ca să vă asigurați că nu vă lipsește nimic dacă-i chemați pe copii, pe nepoți la voi de Paște, sau în următoarele zile libere.

 

Horoscop 28 aprilie BERBEC

 

O să adunați bani din mai multe surse și n-o să lăsați să scape ceva din lista de obligatorii - pentru sărbători, că de asta munciți non stop.