Horoscop 27 octombrie 2018. Zodia care astăzi face un pas important în relație

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 27 Octombrie 2018 07:34
Categorie: Horoscop

Horoscop 27 octombrie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să-i adunăm în jurul nostru pe cei care sunt pe lungimea noastră de undă şi o să ne-ncărcăm bateriile, să ne ţină săptămâna viitoare, ca să facem treabă ca lumea.

 

SCORPION
O să puteţi resuscita o relaţie care se răcise de o vreme, dar o să puteţi fi din nou împreună. Poate faceţi o trataţie la voi acasă, îi chemaţi pe prieteni, şi pe rudele apropiate să trageţi un chef de zi aniversară sau pentru că vă e dor de ei.

SĂGETĂTOR
Întâlnire emoţionantă cu cineva care ar vrea să facă parte din viaţa voastră şi aşteaptă un răspuns de la voi. Se pot întâmpla multe lucruri noi în viaţa voastră şi o să luaţi un avânt nebănuit, că vine anul vostru special, cu Jupiter în zodia voastră, el fiind patronul zodiei.

CAPRICORN
Relaţia sentimental avansează, dar cu paşi mici spre stabilitatea şi armonia de care-aveti nevoie - poate ieşiţi la o cină romantică. Se observă o cheltuială, c-aveţi de luat un cadou cuiva sau vă duceţi la o nuntă şi o să coste, dar n-o să faceţi rabat de la calitate.

VĂRSĂTOR
Poate vă duceţi la o ceremonie, vă implicaţi într-o activitate care să vă pună în lumina relfectoarelor. O ieşire cu prietenii, cu copii cu tot, la o manifestare artistică, sportivă, ori de alt gen, o să vă prindă bine, să reveniţi cu altă stare de spirit.

PEŞTI
O veste bună de la cineva de care sunteţi îndrăgostiţi şi o să vă răspundă cu aceeaşi monedă, sentimentele sunt reciproce. Poate sunteţi aşteptaţi departe, şi-o să luaţi drumul pân-acolo să zicei cuiva un ”La mulţi ani”, casa de piatră sau felicitări pentru vreun succes sau mai multe.

BERBEC
O să-şi schimbe atitudinea în bine, fiinţa iubită şi să petreceţi mai mult timp împreună să refaceţi toate acele fire nevăzute care vă leagă. Se pare c-o să vă faceţi un pic de timp liber o cafea cu cineva care vrea să faceţi afaceri şi o să vedeţi dacă vă-ncântă ideea, sau nu, că nu va obliga nimeni să acceptaţi.

TAUR
Se poate să apară cineva care să fie pe gustul vostru şi să vă bucuraţi de o aşa compatibilitate. Poate daţi o petrecere sau pregătiţi, ca de obicei, ceva delicios şi le oferiţi musafirilor un prânz o cină, de mare clasă, ca să vă simţiţi cu toţii bine.

GEMENI
Poate faceţi un efort să-i strângeţi pe toţi ai voştri la un loc, să vă consultaţi în privinţa evenimentelor care vor avea loc în viitorul apropiat. Va face cineva o surpriză şi o să realizaţi cât de mult vă iubeşte acea persoană, şi poate o să facă parte din viaţa voastră, dacă nu era.

RAC
Sfera sentimentală e animată frumos şi o să vă-nțelegeți mult mai bine cu fiinţa iubită, iar dacă n-aveţi pe nimeni, apare sau reapare cineva. Poate le organizaţi copiilor un party, să se bucure într-un parc de agrement sau într-un club, un loc de joacă special amenajat pentru ei.

LEU
O ieşire în alt oraş ar mai spăla tensiunile din viaţa de cuplu şi aţi avea parte de-un plus de romantism - e de-ncercat. E cineva care vrea să vă scoată la o cafea să luaţi în calcul un proiect de afaceri dacă vă interesează cât de cât o să vă duceţi la întâlnire, dacă nu vă faceţi alt program.

FECIOARĂ
Vă scoate cineva la un târg, e expoziţie, vă duceţi la film sau la un spectacol, e ceva care-o să vă placă. Poate daţi o fugă în oraşul vecin sau în cartierul vecin, să staţi la masă cu rudele apropiate, c-o fi o aniversare sau se botează un copilaş.

BALANŢA
E cineva care o să se insinueze frumos în viaţa voastră şi o să vă meargă bine împreună, c-o să vă puneţi toate calităţile la bătaie. Se pare că sunteţi invitaţi la o petrecere de nuntă sau de botez, o fi o reîntâlnire după 20-30 de ani de la terminarea liceului, a facultăţii şi o să fie cu fast. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Horoscop 26 octombrie 2018. Zodia care trebuie să fie atentă la bani
Horoscop 26 octombrie 2018. Zodia care trebuie să fie atentă la bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 22 ianuarie 2018. Cine are parte de o întâlnire amoroasă răscolitoare
Horoscop 21 ianuarie 2019. Cine are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
Horoscop
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani