Horoscop 27 iulie 2018. Nativii din zodia Scorpion ar putea beneficia de câștiguri financiare

Ultimul update: Vineri 27 Iulie 2018 09:21
Data publicarii: Vineri 27 Iulie 2018 08:03
Categorie: Horoscop

Înseamnă c-avem energie în exces şi nu e de glumit dac-avem lucruri foarte importante de făcut şi e bine să păstrăm echilibrul şi s-avem grijă de sănătate.

Vibraţia zilei este 9 şi să ţinem cont de cei din jurul nostru, să fim receptivi la ce-şi doresc.

LEU: Vă pregătiţi de o relansare şi aveţi la dispoziţie acest weekend să puneţi la punct toate detaliile până luni. Se pare c-aveţi un program încărcat cu de toate şi vreţi să şi plecaţi pe undeva ca să vă rupeţi de toate grijile cotidiene, să vă destresați.

FECIOARĂ: O invitaţie în alt oraş la o nuntă, o aniversare, un botez sau o întâlnire de zeci de ani de la absolvire a liceului, a facultăţii. Se ţine vreo şedinţă sau poate ieşiţi la o terasă ca să fixaţi detaliile unui proiect şi să discutaţi într-un cadru mai relaxant, să aveţi inspiraţie.

BALANŢĂ: O să luaţi nişte bani şi poate daţi o fugă în altă zonă geografică să onoraţi invitaţia unor prieteni, sau a unor rude. E posibil să plecaţi pe undeva la aer curat, briză, să revedeţi marea, muntele şi să profitaţi de invitaţia lansată de careva dintre prieteni.

SCORPION: Se poate să daţi de un om de afaceri, un sponsor cu dare de mână pe la evenimentele din oraş şi să iasă de-aici bani frumoşi. Se pot schimba datele unei situaţii, a unei plecări în excursie şi să luaţi un alt mijloc de transport, să se modifice şi destinaţia, oarecum, să apară imprevizibilul.

SĂGETĂTOR: O relaţie mai veche se poate resuscita dacă ieşiţi la un ceai, o cafea şi treceţi cu vederea unele divergenţe de opinie din trecut. În orice moment vă poate suna cineva să vă cheme la un eveniment monden, care se poate ţine şi prin ţară, pe undeva, dar şi pe-afară şi să fiţi gata de plecare.

CAPRICORN: Pot apărea neprevăzute pe drum, dacă plecaţi pe undeva şi să fie un mare consum nervos, dar o să depăşiţi cu bine orice obstacol. Se poate să depăşiţi fără să vreţi, bugetul, să ieşiţi cu ai voştri într-un parc de distracţii, să plecaţi într-o aventură turistică şi să nu vă mai uitaţi la cât cheltuiţi.

VĂRSĂTOR: Se pare c-o să-i faceţi o surpriză plăcută fiinţei iubite şi faceţi o rezervare la un hotel pe malul mării, o cameră, sau la munte. Exuberanța la voi, vă-ntâlniţi cu prietenii şi o să aveţi nişte activităţi în comun, poate daţi o mână de ajutor la organizarea unor evenimente pentru următoarele zile.

PEŞTI: O să vă puteţi cultiva un talent, să vă puneţi toate ideile inovatoare la bătaie, şi să câştigaţi şi bani. Relaţia voastră sentimentală prinde şi mai mult contur şi o să faceţi tot ce depinde de voi să fiţi împreună că aveţi nevoie de cineva cu care să împărtăşiţi bune şi rele.

BERBEC: Cineva mai timid îşi face curaj să vă abordeze, să ieşiţi la plimbare, la film, la o îngheţată. Poate plecaţi într-o vilegiatură să vă-ntâlniţi şi cu alţi prieteni de prin alte zone, să schimbaţi impresii, să uitaţi de toate apăsările, să fiţi împreună cu cei cu care sunteţi compatibili.

TAUR: Relaţia voastră sentimentală poate avansa spre o căsătorie, iar în cazul unora dintre voi poate să apară şi un copilaş. Solicitări atât la serviciu, cât şi acasă, dar o să lucraţi cu plăcere şi o să vă bucuraţi de apreciere din partea celorlalţi, şi-o să vă rămână timp şi pentru voi, o oră, două.

GEMENI: Sunteţi pe punctul de a construi o relaţie stabilă şi să petreceţi mai mult timp împreună cu prietenii, ca să le cunoaşteţi părerea celor din jur. Se poate să fi descoperit o şansă de a atrage toate privirile asupra voastră şi să valorificaţi nişte produse la care aţi lucrat, să vindeţi online poate.

RAC: O revedere emoţionantă şi care o să vă dea o dată în plus sentimentul că acea persoană va vrea în viaţa ei pentru totdeauna. E posibil să încasaţi bani şi să aveţi de cheltuială, pentru aprovizionare, dar şi de ieşit în lume, c-o fi un eveniment festiv şi e cu virat în contul sărbătoriţilor.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 26 iulie 2018. Câștiguri financiare considerabile pentru nativii din zodia Taur
Horoscop 26 iulie 2018. Câștiguri financiare considerabile pentru nativii din zodia Taur
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 octombrie 2018. Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani
Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie
Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
horoscop
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi
Horoscop 9 octombrie. Zodia care trebuie neapărat să meargă la medic