Horoscop 27 decembrie 2019. Leii pot primi o cerere în căsătorie chiar de Anul Nou

Ultima actualizare: 27-12-2019 09:22

Horoscop 27 decembrie 2019. O să ne bucurăm de prezența oamenilor care înseamnă mult pentru noi și o să avem pentru fiecare un gând, o vorbă, un gest care să ne sudeze relațiile.

Vibrația zilei este 9 și o să lărgim cercul de prieteni, cu persoane de calitate.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 CAPRICORN
 


O să bifați câteva reușite și o să urmeze o relaxare, că pe multe dintre lucruri le puteți face și mâine și chiar pe îndelete, ca să vă tihnească.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR
 


Se pare că o să vă bucurați de susținere și din partea prietenilor și a celor din familie care vor să mai și respirați, să fiți și voi în formă de Anul Nou.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 PEȘTI
 


Se anunță un câștig, o recompensă, un premiu, ceva care să vă răsplătească pentru contribuția din ultima vreme și o să fie ca un pariu cu voi înșivă, pe care l-ați câștigat.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 BERBEC
 


E posibil să plecați de azi , dacă v-ați terminat toate treburile pe acasă și să începeti pregătirile pentru celălalt festin, de Revelion, dacă nu cumva aveți și un Ștefan de sărbătorit.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 TAUR
 


Vouă poate vă vin musafiri și o să intrați în priză să pregătiți terenul, să fie curat, aranjat totul și să faceți și aprovizionarea pentru câteva zile bune.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 GEMENI
 


Se poate să vă duceți la vreo onomastică, să chefuiti până mai târziu și să lăsați pe mâine munca fizică, iar prin telefon, puteți rezolva multe și azi.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 RAC
 


O să aveți multe chestiuni de pus la punct să nu rămâneți cu lucrurile importante în aer și să nu mai aveți timp până de Revelion să le rezolvați. Așa că o să dați zor!

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 LEU
 


Relația sentimentală o să devină și mai intensă, stabilă și vă puteți și căsători cât de curând. Poate abia așteptați Anul Nou, să lansați cererea sub vâsc la 12 noaptea.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 FECIOARĂ
 

Poate le asigurați copiilor, nepoților ce au nevoie pentru zilele de vacanță. E posibil și să plecați împreună pe undeva sau îi trimiteți doar pe ei să se distreze.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 BALANȚĂ
 


O să fie și alergătură. Vă duceți la shopping, poate mai și comandați să vă vină acasă. E și pe acasă multă treabă, dar o să vă îngrijiți printre picături și de voi.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 SCORPION
 


Poate prelungiți un contract, semnați pentru o sumă de bani, vă pregătiți și de plecare pe undeva mai departe de casă, pentru câteva zile de respiro, de Anul Nou.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR
 


O să recuperați banii împrumutați și o să mai luați în drum spre casă, ori spre gară, aeroport, ce vă e absolut necesar de Revelion, poate și vreun cadou cuiva drag.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO