Horoscop 26 septembrie 2017. Capricornii pot face pasul către căsătorie

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2017 07:24
Categorie: Horoscop

E bine să scormonim după resursele interioare dacă vrem să răzbim, că riscăm să ne cam pierdem răbdarea cu birocraţia, transportul şi multe alte lucruri. Să nu ne-ndepartam însă, de scopul nostru.

Vibraţia zilei este 8 şi să nu ne lăsăm furaţi de peisaj şi să nu ne golim buzunarele pe fleacuri.

BALANŢĂ: Vă-ncearcă nişte emoţii la gândul c-o să vă-ntâlniți cu cineva de la care aşteptaţi un răspuns şi-o să fie cu bucurie rezultatul final. O să rezolvaţi tot felul de situaţii care v-au dat de furcă în ultimul timp şi o să faceţi progrese la slujba, la şcoală, acolo unde-aveţi nevoie.

SCORPION: Poate va daţi întâlnire cu prietenii, după orele de program şi puneţi la cale ceva pentru weekend, activităţi deconectante, excursii. E posibil să schimbaţi mediul, să lucraţi altundeva, să cunoaşteţi alţi oameni, s-ajungeţi la un nivel social ridicat şi să va reinventaţi, că vine anul vostru.

SĂGETĂTOR: Vă caută cineva care a rămas cu nişte semne de întrebare în privinţa relaţiei voastre de cuplu - fosta - şi vrea să ştie dacă mai e loc de-ntorcere. Se observă ceva mai mulţi bani de la serviciu, poate pentru că vi s-a mărit salariul sau v-aţi făcut normă şi chiar pe deasupra şi luaţi o primă, o recompensă bănească.

CAPRICORN: Vă scoate cineva la o plimbare, la o cină romantică, pot avea loc şi declaraţii de dragoste şi să avansaţi spre o căsătorie. Vi se propune să lucraţi într-o combinaţie partenerială care se va dovedi de succes - şi e posibilă o ascensiune în carieră, să fructificaţi experienţă.

VĂRSĂTOR: O nouă dragoste la orizont şi o să aveţi cu cine să împărţiţi clipele de fericire şi să vă consoleze atunci când va e greu. Poate cereţi sfatul unui avocat că să vă intraţi în drepturi şi să nu vi se ia ce-i al vostru, să vă apăraţi de nişte acuze şi multe alte lucruri care nu vi se par în regulă.

PEŞTI: Se poate să reapară cineva care vrea să-i mai acordaţi o şansă de a va convinge că e persoană potrivită pentru voi.
Sfera partenerială de afaceri e puternic activată şi vă puteţi găsi de lucru, or să va contacteze diverşi patroni, sponsori şi aveţi de ales - dacă sunteţi nemulţumiţi aici unde sunteţi.

BERBEC: E posibil să primiţi un cadou şi să aveţi şi voi un as în mânecă pentru fiinţa iubita, poate faceţi o rezervare pentru weekend pe undeva. O să faceţi tot posibilul să căpătaţi o funcţie, să vă bucuraţi de prestigiu c-aţi muncit mai mult în ultima vreme şi vi se pare normal să atingeţi alt nivel profesional.

TAUR: Poate-o să cheltuiţi mai mult cu maşină, o duceţi în servis, asta dacă nu vă propuneţi să o schimbaţi cu altă nouă. O să luaţi nişte bani şi o să le cumpăraţi alor voştri ce şi-au dorit, c-aveţi nevoie să ştiţi că nu le lipseşte nimic, şi poate va gândiţi la o locuinţa mai mare, că n-aveţi suficient spaţiu.

GEMENI: Poate-i invitaţi pe nişte prieteni pe la voi şi o să vă faceţi timp două, trei ore să staţi la poveşti, să vă faceţi planuri să ieşiţi în următoarele zile pe la mondenităţi. Întâlnire cu cineva care vrea să fixaţi datele unei colaborări, să meargă totul ceas şi să vină banii la timp - poate-o să negociaţi câte ceva.

RAC: Se poate să va simţiţi acaparaţi de cineva care de multă vreme încearcă să vă capteze atenţia şi poate răspundeţi cumva. Se rezolva o chestiune care v-a consumat nervos şi o să recuperaţi nişte bani, vă recăpătaţi şi liniştea interioară şi o să va orientaţi spre proiecte noi.

LEU: O să ieşiţi la plimbare, la masă cu nişte prieteni, să mai scăpaţi de anxietăţile care va ţin sub presiune. Puteţi conta pe ajutorul unor oameni care vă apreciază şi o să rezolvaţi treburi complicate, o să va permiteţi un respiro şi plecaţi în weekend la relaş, dacă tot primiţi o mâna de ajutor.

FECIOARĂ: Prezenţa cuiva o să vă imprime o stare de bună dispoziţie şi să vă dea mai multă încredere în viitorul relaţiei. Aţi putea lucra la ceva care să va stimuleze imaginaţia, creativitatea şi să fie cu succes şi de perspectiva, să păstraţi ritmul şi să nu scadă entuziasmul.

Horoscop 25 septembrie 2017. Vărsătorii scapă de o presiune financiară
Horoscop 25 septembrie 2017. Vărsătorii scapă de o presiune financiară
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da iua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani