Horoscop 25 octombrie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă ce face cu banii

Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2018 12:19
Data publicarii: Joi 25 Octombrie 2018 07:40
Categorie: Horoscop

O să facem eforturi să depăşim nişte obstacole, dacă vrem să luăm aprobări, să trecem cu brio un examen, să câştigăm un proces sau inima cuiva.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ne folosim intuiţia dacă vrem să facem alegeri înţelepte.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

SCORPION: Întâlnire cu cineva care o să vă incite întrucâtva, dar puteţi forma un cuplu şi să faceţi casă bună împreună.

Vă pregătiţi de o negociere care v-ar aduce un contract avatajos şi-n plus aţi lucra la ce vă place şi-o s-aveţi un as în mânecă faţă de alţii: pe Jupiter.

SĂGETĂTOR: Vă căută un prieten şi poate o să vă bucuraţi de nişte avantaje, c-aveţi vreun business comun, probabil.

Poate-o să fie mai mult de lucru la serviciu, apar şi ceva probleme cu colegii - poate şi cu vreun şef, dar voi o să vă achitaţi onorabil de toate obligaţiile.

CAPRICORN: Relaţia cu partenerul de cuplu e poate lipsită de licăr, dar dacă puneţi mai mult suflet o s-o reanimaţi până la urmă.

Se poate să umblaţi după aprobări, să perfectaţi nişte acte la dosar, să vă luaţi o casă ori poate vindeţi una, o lăsaţi moştenire şi e o tevatură birocratică.

VĂRSĂTOR: Poate-ati găsit o nouă locuinţă în care să vă mutaţi şi, dacă nu v-ajung banii strânşi, o să cereţi unei bănci un împrumut.

O să puteţi realiza multe lucruri de care o să fiţi mândri, o să primiţi aprecieri şi din partea celorlalţi şi va fi un pas înainte în carieră.

PEŞTI: Vă daţi întâlnire cu cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte şi de care depinde fericirea voastră şi o să aflaţi veşti bune.

Or să insiste nişte parteneri de afaceri să lucraţi pentru ei şi e o şansă pentru voi să intraţi în această combinaţie care o să v-aducă bani şi probabil şi nişte avantaje.

BERBEC: E posibil să reapară cineva care vrea să mai încercaţi să dregeţi o relaţie care poate-o să meargă de data asta.

Poate faceţi un drum la bancă să cereţi fie un împrumut, fie scoateţi bani dintr-un depozit bancar, fie cereţi o reducere a unei dobânzi sau amânarea unor rate.

TAUR: Aţi putea revizui un contract de muncă şi să vă meargă şi mai bine din punct de vedere financiar şi să fie un plus de prestigiu.

Se poate să vi se returneze nişte bani, bunuri, să vi se încredinţeze o funcţie şi să căpătaţi peste noapte alt statut - vedem.

GEMENI: O veste bună, o întâlnire cu cineva care va insuflă o stare de spirit deosebită şi o să vă dea idei de viaţă personală: să vă căsătoriţi.

V-au rămas multe lucruri de rezolvat, de făcut şi nişte investigaţii medicale că să ştiţi cum staţi şi o să achitaţi şi taxe şcolare pentru voi, pentru copii.

RAC: O să vă daţi peste cap să-l convingeţi pe partener de toată dragostea voastră şi că vreţi neapărat să fiţi împreună.

O să urgentaţi un demers ca să vă luaţi banii, să scăpaţi de nişte obligaţii față de cei care v-or fi împrumutat la un moment dat şi o să evitaţi pe viitor să mai faceţi vreun împrumut.

LEU: E cineva care v-a dus dorul şi are ceva important să vă spună şi va scoate la cină, poate va face vreo declaraţie de dragoste.

O să vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de profesie şi de poziţia pe care-o ocupaţi în cadrul grupului de la serviciu ori de la şcoală.

FECIOARĂ: O să refaceţi o echipă cu care să lucraţi în timpul liber ca să luaţi un ban în plus, cât va permite familia, totuşi.

Se poate să le-ntindeți o mână de ajutor unor prieteni care traversează o perioadă mai dificilă şi o să vă interesaţi şi de cum o duc părinţii, bunicii, dacă au nevoie de ceva.

BALANŢĂ: O să puteţi relua o relaţie partenerială şi să vă bucuraţi de o serie de reuşite pe care doar în această variantă le puteţi avea.

Pot apărea cheltuieli neprevăzute, dar care să nu va destabilizeze, c-o să vă treziţi şi cu sume la care nu v-aţi fi aşteptat, nişte restante, sau cine ştie ce surplusuri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 24 octombrie 2018. Zodia care-și va recupera o importantă sumă de bani
Horoscop 24 octombrie 2018. Zodia care-și va recupera o importantă sumă de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Cosmin Savu
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

02:31
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Paula Herlo
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

03:06
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
Horoscop
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
horoscop
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată