Horoscop 25 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Bani mai mulți pentru Gemeni, dintr-o sursă colaterală

Ultima actualizare: 25-11-2020 09:39

Horoscop 25 noiembrie 2020. O să dăm zor să ne achităm de toate obligaţiile, ca să încheiem anul ăsta dificil cu bine şi să avem proiecte pe ţeavă pentru următorul.

Vibraţia zilei este 7 şi o să luăm decizii înţelepte.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Aveţi un obiectiv pe care-l puteţi atinge, dar cu eforturi susţinute, pentru că nu pare să fie uşor, însă aveţi în dotare tot ce trebuie ca să reuşiţi.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Voi aveţi ceva de spus şi de arătat lumii, că destul aţi fost modeşti şi aţi aşteptat să vă remarce alţii, că n-a fost deloc aşa, acum vă faceţi singuri reclamă

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate vă schimbaţi maşina, sau vă luaţi alte lucruri utile pentru casă, aparatură performantă ca să faceţi treaba ca lumea de-acasă, copiii să înveţe.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Se-anunţă bani, pot fi şi cei pe care i-aţi cerut în avans că nu v-ajungea salariul - c-oți fi avut cheltuieli extrabugetare, cum se mai întâmplă.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

 

O să faceţi nişte achiziţii valoroase, dar o să şi primiţi vreun cadou, poate fi şi prin poştă, prin curier, ca să nu va mai deplasaţi, să nu vă-ntâlniţi.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 TAUR

 

Poate să vă mai ocupaţi şi de voi, să fiţi fresh, să mai ieşiţi la aer, să daţi re-fresh relaţiei de cuplu, pentru că are nevoie de un suflu de prospeţime.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

 

Par să vină de undeva dintr-o sursă colaterală bani mai mulţi şi să rezolvaţi problemele casei, să vă-ngrijiți şi de sănătate, şi de a voastră şi de-a alor voştri.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 RAC

 

O să vă bucuraţi de o veste bună şi poate vă orientaţi spre o afacere, c-aveţi intenţii serioase cu privire la un proiect care să v-aducă promovarea.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 LEU

 

Poate-abia acum o să puteţi pleca undeva la mare distanţă, c-aţi fi avut bilete de cazare cu ceva timp în urmă dar nu se-ntruneau toate condițiile-acum se va putea pleca.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O reuşită la slujbă, la şcoală, faceţi rost de aprobări ca să mai faceţi un pas în carieră şi să primiţi şi banii cuveniţi, c-aţi aşteptat destul.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 BALANŢA

 

Vă asociaţi cu nişte oameni pricepuţi şi expeditivi cu treburile complicate, să daţi gata un proiect de anvergură într-un timp record - e contra cronometru.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

 

O să puteţi semna acte, să reactualizaţi buletin, paşaport, carduri, şi alte documente fără de care n-o să vă puteţi mişca şi luaţi şi amendă, poate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO