Horoscop 25 martie 2019. Câștiguri materiale consistente pentru acest nativ

Dată publicare: 25-03-2019 07:17
Dată actualizare: 25-03-2019 10:29


O s-avem succes şi dacă suntem la început de drum, c-aşa e când suntem în zodia berbecului, şi dacă ne aflăm la punctul terminus, după o cursă lungă. Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune atunci când o să facem nişte alegeri.

BERBEC
O să le daţi de capăt problemelor de sănătate şi o să aveţi mai multă energie şi spor la treabă, în general. Va bate gândul să-ncepeți lucruri noi care să vă hrănească spiritual şi să v-aducă şi câştiguri financiare, să faceţi şi progrese în carieră.

TAUR
O să faceţi probabil, un bilanţ sufletesc şi o să daţi deoparte problemele care v-au tulburat din punct de vedere emoţional. E posibil să vă intre de undeva nişte bani şi să luaţi cam tot ce vă lipsea, c-or fi fost lucruri pe care le-aţi tot amânat, că nu v-ajungeau banii.

GEMENI
O să puteţi dezbate o chestiune personală la o cafea şi o să faceţi tot posbilul să fiţi cât se poate de sinceri. Întrevedere cu nişte coechipieri de afaceri care vor să vă angajaţi la un proiect care să v-aducă beneficii pe mai multe planuri şi pe care să-l duceţi la bun sfârşit.

RAC
E posibil să câştigaţi o rezervare ieftină pentru weekend sau să plecaţi în concediu şi să economisiţi bani frumoşi. Poate o să ieşiţi cu ceva la rampă, să prezentaţi un produs la care aţi lucrat şi să pregătiţi terenul pentru ce urmează să faceţi, daţi şi de o finanţare.

LEU
Poate se iveşte ocazia să lucraţi în străinătate, sau să primiţi o detaşare în alt oraş, pentru o vreme şi să nu vă displacă ideea. Faceţi rost de nişte bani în plus şi o să vă bucuraţi că le puteţi lua alor voştri ce v-au cerut mai demult şi pot fi şi cadouri de paşte pe care să le ţineţi - la secret - pân-atunci.

FECIOARĂ
E posibil să luaţi un supliment salarial şi să le asiguraţi alor voştri tot ce le trebuie să creaţi o atmosferă de bună stare acasă. O să puteţi semna şi acele acte pentru care aţi făcut o serie de drumuri, aţi sunat, aţi dat emailuri, poate-ati făcut şi recurs dac-aţi avut un proces şi-ar trebui să fie cu succes.

BALANŢĂ
Se poate să vă apropiaţi cu paşi repezi de o căsătorie şi să aveţi multe de făcut şi-o să mai cereţi ajutorul unor apropiaţi. O să va-nscrieti în audienţă dac-aveti mai multe lucruri de cerut şefului şi cu diplomaţia care vă caracterizează o să obţineţi tot ce le cereţi.

SCORPION
Poate că mai trebuie încă un efort din partea voastră ca să faceţi că relaţia de cuplu să evolueze în sensul dorit de voi. Se conturează nişte bani care v-ar ajuta să vă achitaţi de nişte obligaţii financiare, poate aveţi de dat înapoi nişte bani pe care i-aţi împrumutat şi-o să vă eliberaţi de un stres.

SĂGETĂTOR
Prezenţa cuiva o să v-aducă inspiraţie, o să vă facă să visaţi la lucrurile frumoase pe care le puteţi obţine de la viaţă. Aveţi idei pe care le puteţi pune în practică şi s-aveţi succes, să faceţi chiar un salt uriaş în cariera pentru că e anul vostru special şi numai o dată la 12 ani se-ntâmplă aşa ceva.

CAPRICORN
Se poate să vă implicaţi într-o activitate care să vă pună în valoare nişte resurse despre care n-aveaţi habar. O să vă străduiţi încă o vreme să vă pliaţi pe cerinţele partenerului de viaţă pentru că e nevoie şi o să aveţi timp şi de preocupările voastre, de după serviciu.

VĂRSĂTOR
Poate mai cumpăraţi ceva aparatură de uz casnic şi o să mai faceţi nişte reparaţii pe-acasă, asta ca să fie frumos de Paşte. E momentul să vă reinventaţi, să mai schimbaţi ceva şi la înfăţişare, să regândiţi şi obiectivele, să vedeţi cum staţi şi dacă va mai doriţi şi altceva să treceţi la fapte.

PEŞTI
Se poate să aflaţi care-a fost cauza unor dureri şi o să luaţi tratamentul potrivit şi să vă vindecaţi. Or să se-ndrepte acele situaţii care v-au făcut să bateţi pasul pe loc şi o să vă meargă mult mai bine, o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, o să căpătaţi şi şi un titlu, poate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO