Horoscop 25 ianuarie 2020, cu Neti Sandu. Berbecii și-ar putea întâlni perechea ideală

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 25 ianuarie 2020, cu Neti Sandu. Veşti bune azi. O să fim în formă, o să ne pese de cei care contează pentru noi şi o s-avem o mare disponibilitate sufletească.

Vibraţia zilei este 7 şi o să atingem esenţa lucrurilor cu adevărat valoroase.

Horoscop 25 ianuarie 2020 VĂRSĂTOR

 

Se pare c-o să-i adunaţi în jurul; vostru pe cei cu care aveţi preocupări comune să călătoriţi, să faceţi sport, să mergeţi la evenimente. Se poate să vă facă cineva o surpriză şi să vină de la mare distanţă, să v-aducă şi o veste trăsnet şi să porniţi pe un nou drum împreună.

Horoscop 25 ianuarie 2020 PEŞTI

 

E posibil să primiţi nişte cadouri, poate sărbătoriţi ceva sau e o masă festivă cu familia şi prieteni. O să cheltuiţi câţi bani e nevoie ca să ieşiţi în doi, sau cu familia, să vă destindeţi, ca să v-apucaţi serios de muncă de luni încolo, c-or să fie multe solicitări.

Horoscop 25 ianuarie 2020 BERBEC

 

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se muleze atât de bine pe stilul vostru, încât să vi se pară omul ideal. Poate aflaţi un pont despre o afacere, la întrunirea amicală la care o s-ajungeţi şi după ce analizaţi pe toate fețele situaţia vă pronunţaţi da sau nu.

Horoscop 25 ianuarie 2020 TAUR

 

Se poate să luaţi un premiu dacă vă-nscrieți într-o competiţie, fie şi pe o pârtie de chi, sau între prieteni undeva. Se poate să treceţi în revistă mai multe evenimente la care sunteţi invitaţi şi să mai adăugaţi pe lista de prieteni nume noi.

Horoscop 25 ianuarie 2020 GEMENI

 

În orice moment puteţi întâlni pe cineva care să fie atras de voi şi să fie reciproc sentimentul, să-ncepeti o relaţie de viitor. E multă lume interesată de voi în perioada asta şi o să interactiona'i cu oameni din diferite domenii, şi poate v-alegeţi cu nişte promisiuni de muncă şi cu ceva concret chiar.

Horoscop 25 ianuarie 2020 RAC

 

O să vă descurcaţi lejer cu banii, cu cheltuielile, n-o să vă obţineţi de la lucrurile care vă fac plăcere. Poate vă pregătiţi de un botez, o să fiţi chiar părinţii spirituali ai unui copilaş şi o să fie o mare bucurie în familia voastră - tot vă plac atât de mult copiii.

Horoscop 25 ianuarie 2020 LEU

 

Voi puteţi întâlni pe cineva care e pe lungimea voastră de undă şi cu toate că pare o relaţie imposibilă s-ar putea să fie bună. O să vă contacteze cineva care vă preţuieşte din punct de vedere profesional şi o să fiţi interesaţi de o ofertă chiar şi de principiu că se poate materializa.

Horoscop 25 ianuarie 2020 FECIOARĂ

 

Se pare c-o să vă faceţi un pic de timp liber şi pentru cineva bolnav şi o să fie un câştig sufletesc reciproc. Se poate să fiţi alături de nişte buni prieteni sau rude care se căsătoresc, sau îşi reînnoiesc jurămintele după ani de mariaj şi să trageţi un chef cu familia şi prietenii.

Horoscop 25 ianuarie 2020 BALANŢA

 

Sfera sentimentală e activată frumos şi e tocmai bine pentru o împăcare, o cerere în căsătorie. E posibil să vă duceţi o oră, două, în plimbare la nişte prieteni care v-aşteaptă, la un chef şi o să vă prindă bine să sponsorizaţi.

Horoscop 25 ianuarie 2020 SCORPION

 

E posibil să vă-ntâlniţi la cafea cu angajator, un sponsor să evaluaţi şansele de a lega o afacere, să v-alegeţi cu nişte bani. Pare să fie un eveniment de familie, care o să reunească rudele de toate gradele, o fi o nuntă, dar se poate să fie şi o aniversare, ba chiar şi un botez, poate fi.

Horoscop 25 ianuarie 2020 SĂGETĂTOR

 

Întrunire cu grupul, poate plecaţi în excursie, sau e un chef de la care nu se pune problema să absentaţi. Programul se scrie din mers, vă mai răzgândiţi în privinţa unor evenimente la care v-aţi fi putut duce, dar că se ivesc altele şi mai şi - oricum, o să fiţi selectivi.

Horoscop 25 ianuarie 2020 CAPRICORN

 

Poate-i faceţi o surpriză cuiva care ştiţi că se topeşte de dorul vostru şi ocazionaţi o întâlnire. Un prieten insistă să vă vedeţi, îşi reînnoieşte invitaţia şi o să puneţi la cale un program de timp liber ca să vă dezmorţiţi şi sufleteşte şi trupeşte.

Citește și...
Horoscop 28 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Se anunţă un câştig, o recompensă, un premiu
Horoscop 28 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Se anunţă un câştig, o recompensă, un premiu

Horoscop 28 septembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu reuşite. O să descoperim ce n-a funcţionat şi cum să procedăm ca să avem succes, să ne ducem treburile la bun sfârşit.  

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Cine ar putea primi bani în plus la salariu
Horoscop 27 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Cine ar putea primi bani în plus la salariu

Horoscop 27 septembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Rezolvări azi. O să reparăm toate acele lucruri pe care nu le-am făcut ca lumea și de vorbele aruncate-n vânt o să ne ocupăm să îndreptăm ce se mai poate.

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apare un supliment salarial
Horoscop 26 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apare un supliment salarial

Horoscop 26 septembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Reuşite azi. O s-avem un gând bun, o vorbă bună, un cadouaș pentru cei care ne sunt dragi, ca să înţeleagă că-i iubim.  

Recomandări
Conversația dintre Visarion Alexa și o enoriașă: „Te știu de când erai mică. Sunt ca plastelina în mâinile tale” FOTO
Conversația dintre Visarion Alexa și o enoriașă: „Te știu de când erai mică. Sunt ca plastelina în mâinile tale” FOTO

Au apărut noi mesaje acuzatoare la adresa preotului Visarion Alexa. Încă o femeie povestește, că părintele i-a făcut avansuri și chiar, a sărutat-o când, au fost împreună. Pentru a dovedi că nu minte a publicat, și capturi cu mesajele.

O fraudă uriașă cu lemn tăiat ilegal din păduri, investigată în aproape jumătate din țară. Cine ar fi suspecții
O fraudă uriașă cu lemn tăiat ilegal din păduri, investigată în aproape jumătate din țară. Cine ar fi suspecții

Una dintre cele mai mari fraude cu lemn tăiat ilegal din păduri este investigată de nouă structuri ale statului. Poliţiştii şi procurorii au descins la 17 Ocoale Silvice din Suceava, dar şi la 146 de firme şi chiar adrese particulare din alte 17 judeţe.

Prețurile vor continua să crească. Cele mai mari majorări vor fi în construcții și la produsele de la raft
Prețurile vor continua să crească. Cele mai mari majorări vor fi în construcții și la produsele de la raft

Şi pentru că mereu este loc de mai rău prețurile vor continua să crească toamna aceasta, arată un sondaj al Institutului Național de Statistică, la care au participat 9 mii de manageri de firme.