Horoscop 24 octombrie 2018. Zodia care-și va recupera o importantă sumă de bani


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 24 Octombrie 2018 07:48
Categorie: Horoscop

Lună plină cu de toate azi. Or să iasă la iveală nişte lucruri pe care nu le-am fi bănuit şi o să ne surprindă faptul c-o s-avem reacţia potrivită, c-o să fim en garde. 

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne străduim să fim în acord cu noi înşine.

SCORPION
O să puteţi lămuri o poveste sentimentală şi s-ajungeţi la concluzia că vreţi să vă petreceţi restul vieţii împreună. E agitaţie mare, poate aveţi multă treabă, întâlniri, negocieri, ca să scoateţi tot ce se poate dintr-o colaborare, să nu munciţi degeaba.

SĂGETĂTOR
E posibil să apară cineva care să vă suscite interesul şi să fie o atracţie reciprocă, să puteţi forma un cuplu, să fiţi o familie. Se poate să luaţi nişte bani fie de la serviciu, fie pentru c-aţi vândut ceva, şi-o să-i depuneţi într-un cont, la dospit, ca să strângeţi mai mulţi s-aveţi un capital serios.

CAPRICORN
Poate vă scoate la masă fiinţa iubită şi o să faceţi planuri cu bătaie lungă, să aveţi timp să vă organizaţi că lumea. Or să fie cheltuieli mari poate pentru că vă mutaţi, daţi avansul pentru o casă, plătiţi muncitorii, luaţi mobilă, aparatura electrocasnică, sau vă luaţi o maşină nouă.

VĂRSĂTOR
E un spectacol, or fi ceva mondenităţi la care voiaţi demult să ajungeţi şi o să vă conectaţi la scena socială. Poate-ati făcut rezervare pentru week-end să vă duceţi într-o staţiune de agrement şi să vă vedeţi acolo şi cu prietenii, cu fraţii, surorile, să sărbătoriţi ceva.

PEŞTI
Poate mai stabiliţi încă o dată cu partenerul de cuplu ce responsabilităţi îi revin fiecăruia dintre voi şi încercaţi pe cât posibil, să le respectaţi. O s-aveţi de semnat acte, să va-nscrieti la nişte cursuri, să updatati nişte legitimaţii, carduri, să nu fie niciunul expirat, din cele de care-aveți nevoie.

BERBEC
O problemă de sănătate ridică nişte semne de întrebare şi trebuie văzut ce se-ntâmplă şi ce e de făcut. Va intra bani şi poate faceţi plăti din cele care înghit bani mulţi, şi o să vă cinstiţi, poate, diseară cu prietenii c-aveţi nişte aspecte de luat în discuţie, cu grupul.

TAUR
Cu partenerul de cuplu o să vorbiţi deschis şi la obiect, pentru că vreţi stabilitate în relaţie şi să nu le daţi voie altora să-şi bage nasul unde nu le fierbe oala. Provocări la tot pasul la voi - o să vă placă să funcţionaţi cu adrenlina non-stop, c-o să scoateţi la iveală nişte resurse nebănuite.

GEMENI
Poate mai schimbaţi câte ceva pe-acasă, s-arate mai frumos, daţi o zugraeala, redecorati pe ici pe colo, şi... costă. Se reglează nişte aspecte la serviciu, şi o să vă primiţi ce le-aţi cerut mai demult şefilor, un supliment salarial, nişte instrumente care v-ar ajuta la treabă.

RAC
Cineva de care v-a fost dor poate veni, dar vă puteţi duce şi voi în ţară, în străinătate, că pân-acum aţi fost ocupaţi. Poate se interpune o distanţă între voi şi partenerul de cuplu pentru că unul dintre voi trebuie să plece, cu treaba, o vreme şi o să faceţi un efort de adaptare la situaţia respectivă.

LEU
Se poate să se anunţe în vizită cineva şi să-l găzduiţi pentru o zi două ca să-şi rezolve nişte treburi. Şefii sunt cu ochii pe voi şi poate profitaţi şi voi să le cereţi câte ceva, -aveti şanse să primiţi nişte lucruri, chiar şi bani, dacă-i prindeţi într-o pasă bună.

FECIOARĂ
Încă se mai poate să schimbaţi un profil de studiu, să daţi nişte diferenţe şi să ajungeţi la nivelul superior. Preocupările de grup or să vă acapareze încă o bucată bună de timp, până spre sfârşitul anului şi o să reglaţi relaţii şi la nivel personal şi profesional.

BALANŢĂ
O să luaţi nişte bani din urmă şi o să acoperiţi cu ei nişte goluri, plătiţi rate, facturi şi o să vă rămână şi de buzunar pentru week-end. Voi păreţi dispuşi să faceţi nişte schimbări, atât la serviciu, cât şi în privinţa statutului social şi să vă căsătoriţi, sigur, dac-aţi întâlnit persoana potrivită.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 23 octombrie 2018. Zodia care pune capăt tensiunilor din cuplu
Horoscop 22 octombrie 2018. Zodia care nu mai poate amâna vizita la medic
VIDEO PROTVPLUS.RO