Horoscop 24 martie 2019. O problemă va necesita duminică toată atenția acestui nativ

Dată publicare: 24-03-2019 07:23
Dată actualizare: 24-03-2019 10:41


O zi cu veşti bune. Părem dornici să-ncepem lucruri noi şi care să ne facă fericiţi şi-o să avem o vorbă bună, un gest de omenie față de cei pe care-i considerăm importanţi în viaţa noastră. Vibraţia zilei este 6 şi armonia face casă bună cu noi azi.

 

BERBEC
E posibil să apară cineva care să vă facă să visaţi la o relaţie pe gustul vostru şi să vă meargă şi bine. O să vă bucuraţi de vizita cuiva şi poate daţi refresh unei relaţii care-şi pierduse farmecul, vraja în care vă-nvăluise.

TAUR
Relaţia cu partenerul de cuplu poate merge la alt nivel şi să vă doriţi să fiţi toată viaţa împreună şi s-aveţi copii. Se poate să vă duceţi la o cununie religioasă şi să vă faceţi prieteni noi, să aveţi cu cine să ieşiţi la evenimentele care vă fac plăcere.

GEMENI
Se poate să staţi cu toţi ai casei la masa de duminică şi cu alte rude pe lângă - poate sărbătoriţi ceva într-o atmosferă destinsă, cu bucurie. E un moment festiv şi s-ar putea să fie vorba despre voi, să luaţi un premiu, o distincţie, să vindeţi nişte lucruri pe care le-aţi creat şi să atrageţi atenţia unor oameni importanţi.

RAC
O să vă faceţi timp pentru cineva care vrea să fiţi împreună şi o să vedeţi dacă mai există compatibilitate, scânteia care era o dată. E posibil să apară din senin o problemă a cuiva apropiat şi să daţi fugă să fiţi de ajutor, sau o să-i ţineţi companie la plimbare, o să luaţi şi masa împreună - poate vrea să vă spună ceva.

LEU
Vouă se poate să vă pice cineva cu tronc şi să-ncepeți o poveste de dragoste care să ducă la căsătorie. Poate-i faceţi o surpriză unui sărbătorit şi o să daţi o petrecere în cinstea lui sau le faceţi o vizita unor proaspăt căsătoriţi care vă sunt apropiaţi - sufleteşte.

FECIOARĂ
Se poate să fiţi răsplătiţi cu aprecieri, poate fi şi un premiu, un voucher care să vă fie de folos, de valoare. Vă scot la masă în oraş nişte prieteni, puneţi voi la cale ceva care să spargă monotonia şi să v-ajute din când în când să petreceţi un timp comun

BALANŢĂ
Sunt câteva aspecte care ţin de viaţă de familie pe care e bine să le rezolvaţi ca să existe acea armonie acasă, de care-aveti nevoie. Se-ntâmplă tot soiul de lucruri inedite şi o să aveţi replici de răspuns, o să vă adaptaţi din mers situaţiilor pe care-o să le-ntalniti la tot pasul.

SCORPION
Se-anunţă cineva în vizită şi poate aflaţi noutăţi care să vă dea o idee de afacere, ori poate de plecat într-o călătorie. O stare de bine, poate vă duceţi la o petrecere şi o să revedeţi persoane dragi şi refaceţi punţile de legătura şi o să vă-ntâlniţi pe la alte evenimente de-aici încolo.

SĂGETĂTOR
Relaţia de cuplu promite să fie stabilă, poate sunteţi pe punctul de a spune DA la starea civilă , în fața altarului. Se-anunţă un party la care o să daţi de oameni interesaţi de ceea ce faceţi şi poate vi se propune o colaborare - şi rămâne de văzut dacă o să fiţi interesaţi de aşa ceva.

CAPRICORN
Şi-n cazul vostru se poate ajunge la căsătorie, e cineva care are gânduri serioase de trăit împreună, s-aveţi copii şi să fiţi fericiţi. Vă-ntâlniţi cu rude şi prieteni, poate-i chemaţi la voi la masă. o fi şi ceva de sărbătorit şi va fi o atmosferă care să vă prindă bine sufleteşte.

VĂRSĂTOR
Poate plecaţi într-o excursie de dimineaţă până seara, poate mai mult pentru copii, să-i duceţi la aer şi să vadă nişte peisaje. Voi se poate să reluaţi un hobby care să-i strângă în jurul vostru pe cei care agrează activitatea respectivă şi o să vă reactiveze frumos, o să vă simţiţi în elementul vostru.

PEŞTI
Se poate să vă caute cineva de departe şi chiar să vină în vizită - numai să nu fiţi voi plecaţi prin ţară pe undeva. Întâlniri - surpriză, o să vă bucuraţi şi de prezenţa unor oameni scumpi la vedere şi de veştile bune pe care-o să le auziţi, ziua pare să fie presărată cu surprize plăcute.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO