Horoscop 24 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii se trezesc cu bani în cont

Ultima actualizare: 24-05-2020 09:36

Horoscop 24 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Vin vești, oameni, avem și noi de dat răspunsuri ca să nu rămână niște lucruri în aer și ca să dăm undă verde vieții.

Vibrația zilei este 6 și e momentul să restabilim armonia, în viața noastră dar și a celorlalți.

HOROSCOP 24 MAI 2020 GEMENI

 

O să vă bucurați de niște vești bune, de prezența cuiva care vrea să vă facă viața și mai frumoasă. Vin oameni care v-au lipsit și cu care-aveți multe în comun - poate vă serbați ziua de naștere afară, undeva, că să fie spațiu, să nu stați înghesuiți.

HOROSCOP 24 MAI 2020 RAC

 

O să vă puteți reface viața de cuplu, după ce-ați analizat prin ce-ați trecut și v-oți fi învățat lecția. E momentul să vă eliberați de niște poveri și să mergeți mai departe cu inima-mpacată și cel mai bine-ar fi să stați de vorbă cu cei cu care ați fost en froid.

HOROSCOP 24 MAI 2020 LEU

 

Poate faceți niște cheltuieli neprevăzute c-o să dați de reduceri, fie pe net, fie prin magazine pe undeva. Se poate să gășiți o metodă ingenioasă de a petrece timpul liber, poate faceți sport, ori vă inițiați într-o nouă disciplină care poate deveni meserie, ori altceva.

HOROSCOP 24 MAI 2020 FECIOARĂ

 

E bine să vă luați toate măsurile de precauție dacă plecați la drum, să fie mașina în bună regulă și voi la fel, cu acte cu tot. O să-i mai dați o șansă partenerului de care vă separaserăți în timpul pandemiei, dar poate tocmai absența lui v-a convins că nu puteți fără el.

HOROSCOP 24 MAI 2020 BALANȚĂ

 

S-ar putea să treacă o rudă pe la voi și o să vă bucurați c-apare după o lungă absență și-o să vă faceți planuri pentru la vară. Va cheamă cineva de prin alte părți ale țării sau ale lumii, dar o să va duceți când o să se poată, pan-atunci va pregătiți cu bani, și cu tot ce trebuie.

HOROSCOP 24 MAI 2020 SCORPION

 

Pare să vă fie ușor să scăpați de o durere, un disconfort, cu puțină gimnastică medicală, un regim alimentar, o dietă. Or să vă intre niște bani în cont și-o să cheltuiți cu ușurință o parte, că vreți să vă și relaxați, v-a ajuns stresul din ultima vreme și o să luați o gură de oxigen.

HOROSCOP 24 MAI 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate vă gândiți să vă luați ceva de lucru în particular și o să alegeți și oamenii potriviți, echipa, ca să vă asigurați succesul. Poate-ați tot amânat întâlnirea cu cineva care-a sperat să primească răspunsul de accept, pentru o relație și o să-i spuneți ce-ați hotărât - rămâneți împreună, sau fiecare pe drumul lui.

HOROSCOP 24 MAI 2020 CAPRICORN

 

Poate-or să vă scutească de niște cheltuieli cei din jur și o să vă lăsați și voi un pic răsfățați, c-oți merită și voi. Se poate s-aveți ceva de anunțat în familie și va-ntalniti pe undeva, fie lansați o sesiune video ca să puteți vorbi cu toți, aflați prin diverse locuri.

HOROSCOP 24 MAI 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vi se facă o mărturisire, o declarație de dragoste și să vă puneți mari speranțe de căsătorie în actuala relație. O să primiți vești bune de la copii, nepoți, poate urmează să va ocupați de ei o vreme, plecați împreună pe undeva, și o să aveți și tot felul de activități recreative.

HOROSCOP 24 MAI 2020 PEȘTI

 

Se poate să reamenajati câte o zonă a casei, poate și primprejur, în grădina, pe balcon, ca să vă creați un alt confort. Poate vin niște musafiri, or fi părinții cu care-aveți ceva important de discutat și o să luați și niște decizii până la sfârșitul zilei.

HOROSCOP 24 MAI 2020 BERBEC

 

Se poate să plecați într-o plimbare pe jos, o fi vreo drumeție pentru că v-au lipsit aerul curat, mișcarea, bineînțeles. Se poate să practicați un sport ca să vă consumați energia și să vă refaceți starea de spirit, îi antrenați și pe copii ca să fiți cu toții în mare formă.

HOROSCOP 24 MAI 2020 TAUR

 

Poate faceți comandă de ceva bunca să nu mai gătiți, c-oți fi obosiți și stați și voi la taclale. O să realizați că v-au intrat niște bani în cont și că ați putea face cinste - un grătar în curte, sau la aer curat undeva - dacă e voie - vedeți, întrebați.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO