Horoscop 24 iunie 2018. Planuri de căsătorie pentru nativii zodiei Taur


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 24 Iunie 2018 08:42
Categorie: Horoscop

O să putem comunica mult mai bine cu cei din jur, o să-i ascultăm, o să vrem să ne facem şi înțeleși, ca să nu mai trecem unul pe lângă celălalt, să facem echipă.

Vibraţia zilei esste 7 şi o să aflăm drumul spre inima partenerului de cuplu.

RAC: Se poate să vă scoată la plimbare, la cafea cineva care vă iubeşte şi vrea să fiţi împreună, să formaţi un cuplu solid, statornic. Vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni cărora le-oți fi fost indiferenţi, sau or fi fost prea ocupaţi şi n-au avut ochi şi pentru voi.

LEU: Poate daţi o petrecere, un brunch la voi acasă şi or să se-adune prietenii, fraţii, surorile, şi o să fie o atmosferă veselă, efervescentă. O să luptaţi cu toate resursele pentru o prietenie, să resuscitaţi o căsnicie de care aveţi nevoie ca de aer, pentru că vă completaţi frumos, chiar dacă vă mai certaţi.

FECIOARĂ: Persoana pe care o doriţi în viaţa voastră e ocupată cu alte treburi şi s-ar putea să lipsească de la întâlnire, şi-o să reprogramaţi. Vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni, să vă duceţi la un picnic, sau la un târg de bunătăţi, ori obiecte de artă lucrate manual, meşteşugite, şi-o să vă hrăniţi acolo, sufleteşte.

BALANŢĂ: E posibil să vi se mulţumească în mod public pentru un efort depus cândva şi o să mai faceţi un pas în carieră. E o festivitate care să vă ţină în priză şi o să vă ocupaţi de pregătiri, de organizare şi o să fiţi încântaţi de rezultate, c-o să fie spectaculos.

SCORPION: E cineva care o să vă cucerească, după care oţi mai fi auzit câte ceva şi acum să puteţi şi vedea dacă o să ieşiţi la cafea. Un dus-întors, mare, munte v-ar destinde, aţi pune ordine în gânduri şi v-aţi putea ocupa de şi mai multe lucruri de luni încolo, c-o s-aveţi o agendă încărcată.

SĂGETĂTOR: Se poate să-ncepeți şi voi o viaţă nouă şi să împărţiţi totul la doi. Poate v-aşteaptă cineva în altă localitate şi o să vă prindă bine să vă duceţi în plimbare, luaţi masa împreună, povestiţi ce-aţi mai făcut şi o să vă refaceţi energetic.

CAPRICORN: Întâlnire cu totul neaşteptată cu cineva care o să vă dea nişte veşti care să vă ţină în priză - poate despre o angajare. O să vă-mprieteniți cu nişte oameni tineri care or să vă-nsoțească în plimbările voastre, pe la evenimente şi o să fiţi într-o notă de prospeţime în perioada asta.

VĂRSĂTOR: Grupul de prieteni vă asimilează şi o să luaţi un prânz la iarbă verde, sau la malul mării, pe nisip, la o terasă undeva. Poate simţiţi nevoia mai mult decât de obicei să faceţi mişcare, să fiţi şi creativi, să descărcaţi în felul ăsta surplusul, tensiunile şi o să fie revigorant.

PEŞTI: Poate pregătiţi o masă, posibil şi festivă în familie, poate vine vreo rudă în vizită şi o să vă strângeţi cu toţi ai casei în jurul mesei. Se vede c-aveţi chef de plimbare, c-o să vă daţi întâlnire cu prietenii ca să beţi o cafea, un suc, să admiraţi un peisaj care să vă clătească reţină.

BERBEC: Poate daţi de vreo reducere, o gratuitate chiar la cazare, la transport ca să vizitaţi un obiectiv turistic. O să apară cineva de care o să vă ataşaţi sufleteşte şi o să vreţi să construiţi relaţia, să fiţi împreună, dacă se va dovedi că suneti făcuţi unul pentru altul.

TAUR: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni partener de afaceri şi să faceţi rost de bani, să faceţi chiar un depozit bancar. Se poate să luaţi o decizie importantă cu privire la relaţia de cuplu, să vă căsătoriţi sau să vă interesaţi întâi de o casă, dacă n-aveţi o locuinţă a voastră.

GEMENI: O să vă puteţi aşeza la casa voastră şi să vă întemeiaţi o familie, cu ajutorul lui Jupiter, din toamnă. Poate iniţiaţi o discuţie despre o afacere în care vreţi să vă lansaţi şi o să aflaţi cum puteţi face rost şi de sponsor, găsiţi voi nişte relaţii utile.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 23 iunie 2018. Balanțele se vor bucura de o reușită pe plan personal
Horoscop 23 iunie 2018. Balanțele se vor bucura de o reușită pe plan personal
Horoscop 22 iunie 2018. Zodia care va relua o relație, dacă va îndeplini o condiție
Horoscop 22 iunie 2018. Zodia care va relua o relație, dacă va îndeplini o condiție
Horoscop 21 iunie 2018. Zodiile care vor avea surprize plăcute pe plan financiar
Horoscop 21 iunie 2018. Zodiile care vor avea surprize plăcute pe plan financiar
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 22 august 2019. Leii se trezesc cu bani în cont
Horoscop 21 august 2019. Fecioarele au parte de succes și câștiguri
Horoscop 20 august 2019. Vărsătorii pot primi bani din colaborări
Horoscop 19 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele își vor reface viața amoroasă
Horoscop 18 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii își pot întâlni perechea
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop Neti Sandu
Horoscop 16 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au parte de o zi cu surprize
Horoscop 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 14 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 13 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii fac rost de bani
Horoscop 12 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primi venituri suplimentare
Horoscop 11 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de o surpriză