Horoscop 24 iunie 2018. Planuri de căsătorie pentru nativii zodiei Taur

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 24 Iunie 2018 08:42
Categorie: Horoscop

O să putem comunica mult mai bine cu cei din jur, o să-i ascultăm, o să vrem să ne facem şi înțeleși, ca să nu mai trecem unul pe lângă celălalt, să facem echipă.

Vibraţia zilei esste 7 şi o să aflăm drumul spre inima partenerului de cuplu.

RAC: Se poate să vă scoată la plimbare, la cafea cineva care vă iubeşte şi vrea să fiţi împreună, să formaţi un cuplu solid, statornic. Vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni cărora le-oți fi fost indiferenţi, sau or fi fost prea ocupaţi şi n-au avut ochi şi pentru voi.

LEU: Poate daţi o petrecere, un brunch la voi acasă şi or să se-adune prietenii, fraţii, surorile, şi o să fie o atmosferă veselă, efervescentă. O să luptaţi cu toate resursele pentru o prietenie, să resuscitaţi o căsnicie de care aveţi nevoie ca de aer, pentru că vă completaţi frumos, chiar dacă vă mai certaţi.

FECIOARĂ: Persoana pe care o doriţi în viaţa voastră e ocupată cu alte treburi şi s-ar putea să lipsească de la întâlnire, şi-o să reprogramaţi. Vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni, să vă duceţi la un picnic, sau la un târg de bunătăţi, ori obiecte de artă lucrate manual, meşteşugite, şi-o să vă hrăniţi acolo, sufleteşte.

BALANŢĂ: E posibil să vi se mulţumească în mod public pentru un efort depus cândva şi o să mai faceţi un pas în carieră. E o festivitate care să vă ţină în priză şi o să vă ocupaţi de pregătiri, de organizare şi o să fiţi încântaţi de rezultate, c-o să fie spectaculos.

SCORPION: E cineva care o să vă cucerească, după care oţi mai fi auzit câte ceva şi acum să puteţi şi vedea dacă o să ieşiţi la cafea. Un dus-întors, mare, munte v-ar destinde, aţi pune ordine în gânduri şi v-aţi putea ocupa de şi mai multe lucruri de luni încolo, c-o s-aveţi o agendă încărcată.

SĂGETĂTOR: Se poate să-ncepeți şi voi o viaţă nouă şi să împărţiţi totul la doi. Poate v-aşteaptă cineva în altă localitate şi o să vă prindă bine să vă duceţi în plimbare, luaţi masa împreună, povestiţi ce-aţi mai făcut şi o să vă refaceţi energetic.

CAPRICORN: Întâlnire cu totul neaşteptată cu cineva care o să vă dea nişte veşti care să vă ţină în priză - poate despre o angajare. O să vă-mprieteniți cu nişte oameni tineri care or să vă-nsoțească în plimbările voastre, pe la evenimente şi o să fiţi într-o notă de prospeţime în perioada asta.

VĂRSĂTOR: Grupul de prieteni vă asimilează şi o să luaţi un prânz la iarbă verde, sau la malul mării, pe nisip, la o terasă undeva. Poate simţiţi nevoia mai mult decât de obicei să faceţi mişcare, să fiţi şi creativi, să descărcaţi în felul ăsta surplusul, tensiunile şi o să fie revigorant.

PEŞTI: Poate pregătiţi o masă, posibil şi festivă în familie, poate vine vreo rudă în vizită şi o să vă strângeţi cu toţi ai casei în jurul mesei. Se vede c-aveţi chef de plimbare, c-o să vă daţi întâlnire cu prietenii ca să beţi o cafea, un suc, să admiraţi un peisaj care să vă clătească reţină.

BERBEC: Poate daţi de vreo reducere, o gratuitate chiar la cazare, la transport ca să vizitaţi un obiectiv turistic. O să apară cineva de care o să vă ataşaţi sufleteşte şi o să vreţi să construiţi relaţia, să fiţi împreună, dacă se va dovedi că suneti făcuţi unul pentru altul.

TAUR: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni partener de afaceri şi să faceţi rost de bani, să faceţi chiar un depozit bancar. Se poate să luaţi o decizie importantă cu privire la relaţia de cuplu, să vă căsătoriţi sau să vă interesaţi întâi de o casă, dacă n-aveţi o locuinţă a voastră.

GEMENI: O să vă puteţi aşeza la casa voastră şi să vă întemeiaţi o familie, cu ajutorul lui Jupiter, din toamnă. Poate iniţiaţi o discuţie despre o afacere în care vreţi să vă lansaţi şi o să aflaţi cum puteţi face rost şi de sponsor, găsiţi voi nişte relaţii utile.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 23 iunie 2018. Balanțele se vor bucura de o reușită pe plan personal
Horoscop 23 iunie 2018. Balanțele se vor bucura de o reușită pe plan personal
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 23 martie 2019. Zodia care își va reface viața amoroasă
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală