Horoscop 24 iulie 2018. Zodia care face rost de bani pentru vacanța visată

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Horoscop 24 iulie 2018, prezentat de Neti Sandu. Avem disponibilitate pentru tot ce înseamnă obligaţii de familie, pentru că vrem să le asigurăm alor noştri tot ce le trebuie, să nu ducă lipsă de nimic.

Vibraţia zilei este 6 şi o s-avem grijă să fie linişte şi pace în familie.

LEU
O să sporiţi banii din cont, poate din colaborări sau vi se măreşte salariul, dar şi partenerul de cuplu e posibil să câştige mai mult. Se poate să vă răzgândiţi în privinţa unei colaborări şi să luaţi în calcul un alt contract, pentru c-aţi descoperit nişte hibe peste care nu puteţi trece.

FECIOARĂ
Poate faceţi o schimbare de look, vă tundeţi altfel, adoptaţi un alt stil vestimentar, daţi refresh. Se pare că lucrurile se mai petrec şi după voia voastră şi atunci o să daţi şi voi dovadă de şi mai multă blândeţe, c-o să mai scăpaţi de conflictele interioare.

BALANŢA
Se poate să vă scoată cineva la o plimbare şi o să reuşiţi, stând de vorbă, să înţelegeţi o situaţie prin care aţi trecut, tâlcul ei. Poate sunteţi în discuţii pentru un nou proiect şi puneţi pe listă tot ce e în interesul vostru că să nu vi se pară că munciţi degeaba, aşa cum vi s-a mai întâmplat.

SCORPION
Încă n-aţi renunţat la ideea mutatului, poate vindeţi actuala casă şi vă luaţi alta ca să vă simţiţi mai în largul vostru. E posibil să scoateţi dintr-un fond secret nişte bani care să vă asigure transportul, cazarea, într-o staţiune turistică, pentru o bucăţică de vacanţă.

SĂGETĂTOR
E un pic de confuzie în sufletul vostru şi nu mai ştiţi dacă puteţi avea încredere totală în persoană cu care convieţuiţi. Poate vă hotărâţi brusc să plecaţi într-o excursie, în loc să faceţi cine ştie ce treabă complicată, pe care o puteţi lăsa şi pentru toamnă încolo.

CAPRICORN
Relaţia de cuplu se poate revigora, dar nu de la sine, ci după ce fiecare o să mai lase din orgolii, să rămână iubirea mai presus de orgolii. Voi sunteţi pe poziţii, gata pentru noi provocări, pentru că vreţi să luaţi cu asalt vârful piramidei, să atingeţi apogeul în cariera - pregătiţi-vă însă pentru un urcuş anevoios.

VĂRSĂTOR
E posibil să faceţi rost de nişte bani cu care vă puteţi face un concediu pe cinste, pentru că altminteri trebuia să vă împrumutaţi să puteţi pleca. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea lor dacă veţi accepta oferta.

PEŞTI
Vă invită cineva la o întrunire şi o să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care vor pune umărul la proiectele voastre. Se-anunţă un nou proiect la serviciu şi care o să vă dea de furcă, dar vor fi şi bani pe care să-i folosiţi împreună cu familia, c-aveţi multe în lista de aşteptare.

BERBEC
Cineva cu care-aţi ţinut legătura doar on-line vrea să vă şi întâlniţi la o cafea reală şi să vedeţi ce se-ntâmplă cu voi. Vă puteţi apuca, în sfârşit de o activitate care o să vă aducă satisfacţii şi morale şi materiale şi o să scăpaţi de frustrările că n-aţi putut începe treaba la începutul anului.

TAUR
Vă puteţi reface viaţa sentimentală, pe cea de cuplu şi să reinvatati traiul în doi, pentru c-oti fi stat prea multă vreme, singuri. Vă puteţi cere drepturile în instanţă sau de la cei cărora le-oti fi împrumutat nişte bani - îi puteţi cere de la obraz dacă vedeţi că ei se fac că plouă.

GEMENI
Poate-o să daţi un examen, vă pregătiţi de un interviu care o să vă pună pe altă traiectorie profesională şi promite să fie un succes. O să amânaţi o plecare, dacă nu cumva o să vă schimbaţi traseul, destinaţia, ceva se-ntâmplă cu intenţia voastră de călătorie, dar nimic grav, poate dimpotrivă.

RAC
E bine să va-ngrijiti la sănătate şi să luaţi şi tratamentul recomandat de medic dacă apar unele probleme. O să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos ca să faceţi fatță cheltuielilor de ultim moment, că poate-aveti nişte facturi de care aţi uitat sau altceva de care au nevoie ai voştri.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO