Horoscop 24 ianuarie, cu Neti Sandu. Viața racilor ia ia o-ntorsură fericită

×

Horoscop 24 ianuarie, cu Neti Sandu. Avem multe lucruri de pus la punct și-o să reușim să le ducem la bun sfârșit că ne mai vin niște oameni în ajutor.

Vibrația zilei este 5 și o să avem curaj să spunem lucrurilor pe nume, să rostim un adevăr.

Horoscop 24 ianuarie VĂRSĂTOR 

Poate primiți o invitație în excursie, vă invită cineva la el acasă și pare să fie pe gustul vostru că sunt și peisaje de vis pe acolo. O să luați și acei bani care nu mai veneau și o să vă cumpărați ce-aveți nevoie pentru casă și familie, că ați așteptat să treacă sărbătorile ca să vă mai ocupați și de casă.

Horoscop 24 ianuarie PEȘTI 

Vi se cere o mână de ajutor ca să se lanseze la apă un proiect și o s-aveți și voi de câștigat, c-o să vă fie răsplătit efortul. Se poate să faceți o cheltuială c-aveți de gând s-aduceți unele îmbunătățiri în locuință și poate nimeriți niște reduceri pe care n-ați vrea să le ratați, că așa dați puțin bani pe ceva scump.

Horoscop 24 ianuarie BERBEC 

Sunt chestiuni legate de școală pe care trebuie să le rezolvați și or să vă-ncerce toate emoțiile, dar până la urmă se-ncheie cu bine. Poate vă pregătiți de o plecare, fie și cu treburi de serviciu, ca să demarați un proiect care-o să vă propulseze în carieră că veți culege datele de prin alte locuri, alte țări poate.

Citește și
Horoscop
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

Horoscop 24 ianuarie TAUR

E posibil să cereți un împrumut ca să plecați pe undeva în weekend, poate într-un city break. O să primiți răspuns la cererile trimise anul trecut și o să vă luați și banii fără de care nu vă puteți completă lipsurile din cămară, din casă.

Horoscop 24 ianuarie GEMENI

Poate vine cineva de departe cu vești bune și o să dureze ceva timp până să vă convingă că puteți face casă bună împreună. Vi se propune ceva nou de lucru și o să vă preocupe și o nouă disciplină de studiu, că vreți să-ncercati o specializare care v-ar aduce venituri consistente.

Horoscop 24 ianuarie RAC

O să faceți o evaluare a banilor din cont și dacă vă rămân, după ce achitați tot poate vă luați cazare, două, trei zile la munte. O să vă bucurați de actele semnate după multă vreme și o să faceți progrese la slujbă, la școală, în diverse ipostaze și viața voastră o să ia o-ntorsură fericită. 

Horoscop 24 ianuarie LEU

O să vă puteți decide, în sfârșit, dacă intrăți într-un parteneriat de afaceri sau nu - poate mai la primăvară. Întâlnire pe nepusă masă cu cineva pe care trebuia să-l întâlniți la sfârșitul anului trecut, dar au intervenit diverse și nu s-a putut, dar acum e altceva.

Horoscop 24 ianuarie FECIOARĂ

Și la voi apar proiecte noi, care v-ar suplimenta veniturile, dacă v-ați face timp să lucrați și în particular. O s-aveți de luat niște bani și o să puteți acoperi cheltuielile c-aveți multe de cumpărat, mai ales dacă vreți să faceți niște schimbări în locuință.

Horoscop 24 ianuarie BALANȚĂ

E cineva care v-a dus dorul și-a reușit, în cele din urmă să vă facă o vizită, pentru că a făcut niște sacrificii. Vi se deschid noi oportunități de a vă lansa pe o piață aflată la mare căutare, în momentul de făță și o să vă creați un plus de imagine. Și de-aici or să vină și banii.

Horoscop 24 ianuarie SCORPION

Vă pot intra banii, finanțarea pe care le cereți de anul trecut și să-ncepeti lucrul. Poate vă luați materiale, aparatură, mobilier ca să aduceți unele îmbunătățiri locuinței și să profitați de niște reduceri considerabile.

Horoscop 24 ianuarie SĂGETĂTOR

O să acordați toată atenția studiului, poate aveți examene, sau poate copiii voștri au nevoie de ajutorul vostru la lecții. Or să vină niște bani din vânzarea unor lucruri, poate începeți și niște colaborări și o să vă rotunjiți veniturile, că o să lucrați în paralel cu serviciu.

Horoscop 24 ianuarie CAPRICORN

Poate faceți un efort financiar să vă schimbăți mașină, să o duceți întâi la reparat și dacă verdictul nu e bun, luați alta. Începeți lucruri noi și o să vă reinventați odată cu ele, c-o s-aveți o energie care să pună în mișcare resorturi nebănuite și viața vostră se poate schimbă, mult, în bine. 

 

 

 

Citește și...
Horoscop chinezesc 2022 - Anul Tigrului de Apă. Cine va avea succes
Horoscop chinezesc 2022 - Anul Tigrului de Apă. Cine va avea succes

2022 este Anul Tigrului în zodiacul chinezesc. Semnul zodiacal își va face simțită prezența începând cu 1 februarie, dar oamenii se pregătesc încă de pe acum.

Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum spun specialiștii în numerologie. Și planetele vor fi, de partea noastră.

Recomandări
Banii strânși în pilonul 2 de pensii au ajuns la un nivel record în august, în ciuda războiului și a inflației
Banii strânși în pilonul 2 de pensii au ajuns la un nivel record în august, în ciuda războiului și a inflației

Banii strânși în pilonul 2 de pensii au ajuns la un nivel record, de peste 92 de miliarde de lei, în luna august. Veștile sunt cu atât mai bune cu cât vin după prima jumătate de an dificilă.

Salariu de 3.600 de euro pe lună pentru un angajat al primăriei Sector 5. Lefurile bugetarilor vor fi din nou majorate
Salariu de 3.600 de euro pe lună pentru un angajat al primăriei Sector 5. Lefurile bugetarilor vor fi din nou majorate

Guvernul promite că va majora din nou salariile bugetarilor, așa cum este prevăzut într-un proiect de ordonanță de urgență, pus în dezbatere publică.

Un român a murit și altul este grav rănit după ce un BMW inscripționat ca fiind autonom le-a izbit mașina, în Germania
Un român a murit și altul este grav rănit după ce un BMW inscripționat ca fiind autonom le-a izbit mașina, în Germania

Un român a murit, în timp ce altul este în stare gravă după ce mașina lor a fost izbită frontal de o mașină  inscripționată ca fiind autonomă, pe o șosea din Germania.