Horoscop 23 martie 2019. Zodia care își va reface viața amoroasă

×
Codul embed a fost copiat

Surprize astăzi. O să apară acel cineva de care ne e dor, o să primim în dar acel lucru de care-avem nevoie şi-o să simţim că e momentul să facem şi noi gesturi nemaipomenite pentru cei dragi.

Vibraţia zilei este 5 şi surpiza e la ea acasă într-o astfel de zi.

BERBEC
Se pare c-aveţi de lămurit nişte lucruri ca să meargă mai bine relaţia sentimentală c-o fi ziua cuiva de cununie, sau de botez şi o să fie şi distractie-garantat. Păreţi în formă, amatori de plimbare, poate daţi o fugă într-o staţiunea turistică şi vă eliberaţi de stres şi de oboseală acumulată - o să fie revigorant

TAUR
Se poate să faceţi o cheltuială c-o fi ziua cuiva de cununie, sau de botez şi o să fie şi distracţie - garantat. O ieşire la plimbare, în doi, ar aduce un plus de prospeţime în relaţie şi v-ar pregăti pentru următoarea etapă în care-o să intraţi - una mai vulcanică.

GEMENI
E un moment bun pentru relaţia de cuplu, se pot îndrepta multe aspecte care lăsau de dorit şi să ajungeţi la casatoirie până la sfârşitul anului. Se pare c-o să vă lăsaţi curtaţi de prieteni să treceţi în revistă câteva evenimente mondene şi o să vă placă să aflaţi ce mai e nou şi incitant.

Citește și
Horoscop
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

RAC
Aţi putea trece peste o supărare mai veche şi să reluaţi o prietenie, pentru că persoană e valoroasă. Poate faceţi o trataţie la voi acasă, o fi vreun motiv special şi o să fiţi înconjuraţi de oameni care ţin la voi şi cu care probabil nu v-aţi mai văzut de multă vreme.

LEU
Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să-şi dorească, la fel ca şi voi copii şi să fie şansa voastră să fiţi fericiţi. Sunteţi capabili de lucruri măreţe şi vă puteţi lansa în tot felul de acţiuni care să vă pună în valoare calităţile, şi să căpătaţi şi un titlu cât de curând.

FECIOARĂ
Relaţia de cuplu promite să se-aşeze frumos, şi să duceţi comunicarea la alt nivel, şi să mai renunţaţi la critici şi reproşuri. Atmosfera din familie pare să fie mai destinsă, au fost deja dezbătute problemele ardente şi vă pregătiţi de sărbători, o să fie frumos.

BALANŢĂ
Apare cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine în speranţa c-aţi putea forma un cuplu şi va fi o tatonare reciprocă. O să aruncaţi cu banii în dreapta şi-n stânga, dar aveţi se pare o promisiune c-o să mai luaţi săptămâna care vine ori salariul, ori un supliment financiar de pe undeva.

SCORPION
O să vă daţi peste cap să re-cuceriti inima cuiva care şi-o fi pierdut încrederea în voi, în dragostea voastră şi o să reuşiţi. Aveţi o iniţiativă pe care o puteţi puneţi în aplicare poate e o ieşire cu prietenii într-un loc în care n-aţi mai fost, poate fi o activitate, sau un sport, ceva ce n-aţi mai făcut.

SĂGETĂTOR
Poate le daţi o mână de ajutor fraţilor, surorilor, poate părinţii vă roagă să-i ajutaţi la ceva treabă şi-o s-o faceţi. Se poate s-aveţi nişte chestiuni de familie de rezolvat şi abia după să vă duceţi la un spectacol, să staţi la cafea cu amicii, să vă destindeţi după o săptămână încărcată.

CAPRICORN
Se poate să reluaţi o preocupare de timp liber ca să scăpaţi de stresul prelungit şi o să fie revigorant. Sunteţi pe punctul de a face o nouă cucerire, poate s-a lăsat, deja, cu declaraţii de dragoste şi o să vedeţi acum cât de mult o să reziste în timp-poate fi pentru totdeauna, să ştiţi.

VĂRSĂTOR
Poate-o să v-apucaţi de vreun sport extrem c-aveţi nevoie de adrenalină şi vouă chiar nu vă place rutină. O să mai faceţi câte ceva şi poate sufletul vostru, să crească stima de sine dacă era cumva sub nivelul mării şi o să vă duceţi la stilist, la cosmetică, la shoping, la tuns, coafat.

PEŞTI
O să fiţi capabili de un drum lung dacă vă cheamă cineva într-un oraş îndepărtat, dar asta înseamnă că vă e dor de acea persoană. Poate se iveşte ocazia să faceţi o excursie şi să revedeţi nişte oameni de care-aveti nevoie, poate v-ajuta cu sfaturi, vă pun în relaţie cu nişte parteneri de afaceri.

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche

Horoscop 22 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu de toate. O s-avem timp şi de noi, şi de gospodărie, de familie, să ne bucurăm de fiecare clipă din zilele libere.

Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie

Horoscop 21 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. Luna plină şi agitaţie. E tocmai bine că atingem punctul de fierbere ca să dăm gata proiectele complicate, să facem lucruri măreţe cu care să ne mândrim.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.