Horoscop 23 martie 2018. Peștii pot întâlni o persoană cu care să formeze un cuplu

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Horoscop 23 martie 2018. Intrăm într-o perioadă de recuperări, în care o să le dăm de capăt problemelor mai vechi care rămăseseră în aer şi pe care, dacă mercur nu era retrograd, că acum, nu le mai puteam rezolva, le puneam cruce.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să-nfruntam situaţiile complicate.

(BERBEC)
Aţi putea pleca într-o excursie acolo unde-aţi vrut cu ceva timp în urmă şi nu s-a putut, şi-acum s-a ivit o nouă ocazie. O să puteţi semna nişte acte pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi-abia acum vi se dă ok-ul fără de care nu puteţi avansa, nu vă luaţi banii de care-aveti nevoie.

(TAUR)
O problemă de sănătate o să vă cam sâcâie şi dacă nu faceţi nimic o să vă deranjeze de-a binelea. E momentul să faceţi încasari-banii pe care nu i-aţi luat demult pot ajunge la voi şi să vă luaţi tot ce trebuie pentru casa şi familie.

(GEMENI)
Se pare c-o să faceţi o selecţie printre prieteni, o să-i cultivaţi pe cei care sunt interesaţi de voi, şi care ţin pasul cu voi pe la evenimentele mondene. Se observă progrese pe mai multe planuri şi o să fiţi mulţumiţi de ofertele de job, de şansa de a intra în colaborare cu nişte oameni valoroşi.

(RAC)
Cineva care v-a lipsit revine şi o să-nţelegeţi din priviri ce simte pentru voi, care e viitorul relaţiei încotro vă îndreptăţi. Poate vă luaţi un răgaz până luni să vă gândiţi dacă vă angajaţi altundeva sau declinaţi ofertă, că n-aveţi încredere - deocamdată, mai vedeţi ce se-ntâmplă în continuare.

(LEU)
Poate aveţi de dat un examen, sau vă transferaţi la altă şcoală, în altă secţie, mai daţi nişte diferenţe să treceţi în alt an de studiu. O să legalizaţi un act, poate vă luaţi casă, aţi încheiat un proces de divorţ şi sunt nişte actualizări de făcut, sau v-aţi căsătorit şi schimbaţi numele în documente.

(FECIOARĂ)
O să puteţi face o investiţie cu banii pe care i-aţi strâns şi dacă nu v-ajung poate mai faceţi o suplimentare de credit. Poate aţi tot amânat o discuţie între patru ochi cu cineva de care nu v-aţi putut desprinde, sufleteşte şi o să ieşiţi la o cafea, sau poate într-o excursie s-aveţi mai mult timp la dispoziţie.

(BALANŢA)
O relaţie sentimentală care părea încheiată revine cu forţe proaspete şi poate renunţaţi la reproşuri. O să puteţi semna, în sfârşit, un contract, să vă luaţi banii pe care nu i-aţi primit la timp, şi să faceţi puţină ordine în viaţa voastră şi personală şi profesională.

(SCORPION)
Poate-ati făcut rezervare pe undeva, să vă duceţi cu familia, sau îi trimiteţi pe copii într-o excursie cu şcoală. Posibile confirmări - vi s-a dat ok-ul pentru un proiect care-o să fie rampa voastră de lansare şi o să primiţi probabil şi nişte bani, pentru ce-aţi muncit peste program.

(SĂGETĂTOR)
Foarte posibilă întâlnire de suflet, diseară şi vă faceţi planuri pentru următoarele zile, să folosiţi din plin timpul liber. Întâlnire de afaceri, ca să ştiţi pe ce puteţi conta şi vă mai consultaţi şi cu ai voştri că să vedeţi în ce direcţie s-o luaţi, să faceţi o alegere avantajoasă.

(CAPRICORN)
Poate vă invită cineva în alt oraş, în vizită, să vă relaxaţi, mai vizitaţi ceva care-a rămas nebifat. O să vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de serviciu şi poate v-alegeţi cu un nou proiect şi cu bani mai mulţi, totul e să vă ţineţi pe poziţie.

(VĂRSĂTOR)
O întrunire cu grupul de prieteni ca să vorbiţi despre afaceri, proiecte, viaţa personală, c-aşa vă simţiţi cel mai bine - între prieteni. V-apucaţi de lucruri noi, sunteţi în formă, aveţi cât mai multe de dovedit, să faceţi impresie bună în societate să se vorbească de bine, despre voi.

(PEŞTI)
Se poate să-ntâlniţi pe cineva care vrea să vă cunoască mai bine, să formaţi un cuplu, dacă atracţia va fi reciprocă. Puteţi reface o relaţie sentimentală, o căsnicie, chiar cu aceeaşi persoană, dacă tot aţi înţeles fiecare unde a greşit şi ce trebuie să faceţi ca să vă răscumpăraţi greşeală.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO