Horoscop 23 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă foare mare de bani


Ultimul update: Marti 23 Iulie 2019 08:05
Data publicarii: Marti 23 Iulie 2019 07:43
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic 23 iullie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu reuşite. Avem energie, curaj şi n-o să lăsăm să treacă o şansă pe lângă noi, ci o să atacăm obiective îndrăzneţe ca să ne bucurăm de succes. Vibraţia zilei este 5.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

HOROSCOP 23 IULIE 2019 LEU

E bine să vă dozaţi eforturile ca să nu ajungeţi la oboseală, epuizare, să nu exageraţi nici cu munca, nici cu distracţia. O energie debordantă cu care puteţi face lucruri deosebite şi rezultatele se vor vedea în mai multe zone şi de afaceri, şi de viaţă personală, de familie.

HOROSCOP 23 IULIE 2019 FECIOARĂ

Va scoate cineva la o cină romantică, şi o să vă placă surpriză, o să aveţi starea de spirit potrivită. Sunt lucruri pe care le-aţi amânat şi pe care va trebui, totuşi, să le faceţi, ca să nu se resimtă şi pe alte planuri lipsa lor, să vă oferiţi o şansă de promovare.

HOROSCOP 23 IULIE 2019 BALANŢĂ

Or să vă intre poate mai mulţi bani în casă şi o să luaţi lucrurile la care visaţi de multă vreme şi toţi ai voştri o să fie mulţumiţi. Se pare că o să luaţi startul într-o nouă competiţie care să vă ofere şansa de a vă depăşi limitele şi să faceţi performanţă, să fie ceva impresionant.

HOROSCOP 23 IULIE 2019 SCORPION

Poate va-ncumetati să plecaţi într-un circuit prin ţară, prin lume, o să fie cu adrenalina forţe şi cu satisfacţii. Se poate să daţi lovitura în afaceri şi să vă câştigaţi un bun renume, să câştigaţi o sumă considerabilă de bani c-o să găsiţi o piaţă de desfacere, o clientelă de calitate.

HOROSCOP 23 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

O să puteţi semna nişte acte şi să vindeţi, să cumpăraţi ceva, şi în rate dacă e mai avantajos aşa, vedeţi cum vă convine. E momentul deciziilor îndrăzneţe şi o să iasă ca lumea tot ce vă propuneţi pentru că e anul vostru cu suport din partea lui Jupiter şi o să cuceriţi noi teritorii.

HOROSCOP 23 IULIE 2019 CAPRICORN

Se poate să vă luaţi câteva zile de concediu şi să nimeriţi un last minute de toată frumuseţea. Aţi putea primi o ofertă de job, sau să ajungeţi în funcţia la care aspiraţi de multă vreme şi să vi se deschidă, într-adevăr, o nouă perspectivă în carieră.

HOROSCOP 23 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

Puteţi încasa nişte bani dintr-o datorie mai veche, sau dintr-o muncă suplimentară, dacă nu cumva aţi vândut ceva. Poate bateţi palma cu o echipă, o fundaţie să intraţi într-o campanie ca să salvaţi vieţi, să puneţi în ordine nişte lucruri de care toată lumea are nevoie.

HOROSCOP 23 IULIE 2019 PEŞTI

O problemă de sănătate se rezolva şi o să fiţi fără griji, însă de-aici încolo poate respectaţi un regim alimentar, ţineţi o dietă. O să reglaţi câteva aspecte care ţin de viaţă de familie şi o să domnească şi la voi armonia, lucrurile se aşează frumos şi o să fie linişte şi pace acasă.

HOROSCOP 23 IULIE 2019 BERBEC

Cineva de care v-aţi separat de ceva vreme vrea să va-mpacati şi revine cu o atitudine schimbată şi-o să vă convină. Se poate să luaţi ceva de lucru în particular şi să vă suplimentaţi veniturile, mai ales dac-aţi avut cheltuieli mari în perioada asta şi v-aţi resimţit serios.

HOROSCOP 23 IULIE 2019 TAUR

Poate organizaţi o ieşire cu grupul de prieteni la plimbare, la suc, la piscină ca să vă eliberaţi de stres, de grijile cotidiene.
O să vă străduiţi să va-ncadrati în bugetul de cheltuieli gospodăreşti ca să puneţi casa la punct, să reparaţi, poate zugrăviţi, să luaţi mobilă nouă, decoraţiuni.

HOROSCOP 23 IULIE 2019 GEMENI

Voi poate vă întâlniţi la o terasă cu amicii ca să descărcaţi tensiunile, să mai povestiţi de-ale voastre, la un pahar de vorbă, la o cafea. Sunt câteva chestiuni scriptice pe care v-aţi propus să le rezolvaţi şi o să reuşiţi daca o s-aveţi răbdare până la capăt ca or să vă tot trebuiască diverse hârtii pe parcurs.

HOROSCOP 23 IULIE 2019 RAC

Poate vă daţi acordul pentru o colaborare, dar e posibil să fie şi un job cu norma-ntreaga. O să vă luptaţi pentru banii cuveniţi, în niciun caz n-o să li-i lăsaţi altora, e munca voastră şi e bine să-i strângeţi acolo în cont, să fie, de rezervă.

 

Horoscop zilnic 22 iullie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii, decizie care aduce bani
Horoscop zilnic 22 iullie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii, decizie care aduce bani
Horoscop 21 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele sărbătoresc un succes personal
Horoscop 21 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele sărbătoresc un succes personal
Horoscop 20 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc o ofertă tentantă
Horoscop 20 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc o ofertă tentantă
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 16 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au parte de o zi cu surprize
Horoscop 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 14 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 13 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii fac rost de bani
Horoscop 12 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primi venituri suplimentare
Horoscop 11 august 2019, Neti Sandu
Horoscop 11 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de o surpriză
Horoscop 10 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii iau o decizie pe care n-o vor regreta
Horoscop 9 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză financiară
Horoscop 8 august 2019. Leii au șanse să câștige mai mulți bani
Horoscop 7 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc azi o sumă mare de bani
Horoscop 6 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii se pregătesc de căsătorie