Horoscop 23 iulie 2018. Zodia care primește bani sau măriri salariale

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 23 iulie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să ne străduim să evităm obstacolele care ne ies în cale şi să mergem direct la ţintă, să nu bâjbâim.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem mai mult curaj să ne impunem punctul de vedere, în general.

LEU
O să luaţi bani, poate vi se măreşte salariul sau aţi vândut ceva care v-aduce un fond de rulment, un depozit bancar. Începeţi lucruri noi şi care-or să meargă ca pe roate, dar tot mai apar nişte restanțe de care trebuie să vă ocupaţi, ca să fie totul pe un teren curat.

FECIOARĂ
Relaţia sentimentală promite să fie mai stabilă, dar poate reuşiţi să vă şi abţineţi de la reproşuri, observaţii, critici. E posibil să faceţi o investiţie, poate vă luaţi o altă maşină, ori începeţi construcţia, renovarea unei case şi o să aveţi de lucru şi cu folos.

BALANŢA
Voi se pare că mai aveţi de dat un test al răbdării şi al diplomaţiei în relaţia de cuplu şi o să ajungeţi şi la echilibru, la armonie. Voi vă puteţi asocia cu nişte oameni ca să câştigaţi bani, să dezvoltaţi nişte afaceri mai vechi, să faceţi progrese pe linie profesională, în carieră.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

SCORPION
Poate vreţi să vă mutaţi la alt domiciliu, să căpătaţi un spaţiu suplimentar, poate vă căsătoriţi, o s-aveţi copii. O s-aveţi o sumedenie de lucruri de rezolvat şi o să fiţi în priză, ca să vă achitaţi de toate obligaţiile şi să vă bucuraţi de darurile pe care le veţi primi.

SĂGETĂTOR
V-aţi putea cumpăra bilete de cazare mai ieftine într-o staţiune de agrement şi să le faceţi o surpriză alor voştri. Vreţi o schimbare şi o să apelaţi la resursele interioare ca să aveţi curaj, încredere şi să treceţi la fapte, să vă duceţi la alt serviciu, să-ncepeti o viaţă de cuplu.

CAPRICORN
Poate o să-ncercaţi să duceţi maşina la reparat înainte de a vă cumpăra alta şi dac-o fi şi-o fi faceţi un credit bancar şi luaţi una nouă. Aveţi planuri mari, printre care şi să vă construiţi o casă, unii dintre voi vreţi altă maşină sau poate intenţionaţi să plecaţi din ţară, să munciţi, să învăţaţi, sau să vă căsătoriţi pe-acolo.

VĂRSĂTOR
Cineva cu care aţi avut vreo dispută verbală vrea să reluaţi subiectul şi să vă puneţi de acord, să nu lăsaţi lucrurile în aer. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună sau să faceţi parte dintr-o echipă cu care să desfăşuraţi diverse activităţi de timp liber.

PEŞTI
Se pare că nu va mai sperie ideea de a fi cu cineva, c-aveţi nevoie şi voi să împărtăşiţi cuiva ce se-ntâmplă în inima voastră. Probabil o să se vadă că sunteţi mult mai stăpâni pe situaţie şi o să se vină cu oferte de lucru, vi se oferă o postură mai la vedere, să vă fie cunoscută muncă.

BERBEC
Poate o să faceţi un împrumut bancar ca să daţi avansul pentru o casă ori pentru plecarea în concediu, să fie şi cu răsfăţ. Se pare c-aveţi prea multe aşteptări de la partenerul de cuplu şi el nu e în cea mai bună formă, deocamdată, dar o să vedeţi că-şi revine şi o să vă meargă foarte bine.

TAUR
Puteţi ieşi pe piaţa cu ceva pe care l-aţi definitivat de curând şi o să faceţi impresie bună c-aveţi stofă de artişti în tot ce faceţi. O să faceţi rost de nişte bani şi o să vă puteţi permite şi obiective mai mari - o maşină, probabil, măcar la mâna a doua, dacă n-aveţi de una nouă.

GEMENI
Apare cineva în viaţa voastră care ştie pe ce butoane să apese ca să vă facă să rezonaţi pentru c-a simţit că există compatibilitate. Se reprogramează o plecare fie cu treabă, fie la odihnă, în funcţie de evenimentele de ultim moment şi o să daţi zor să fiţi la zi cu toate obligaţiile de serviciu şi personale.

RAC
Poate o să mai faceţi rost de nişte bani dintr-o colaborare sau vindeţi ceva ca să vă puteţi cumpăra lucrurile de care-aveti nevoie în perioada asta. Poate o să umblaţi la banii din cont să luaţi bilete de vacanţă, ori s-a ivit ocazia să vă cumpăraţi o locuinţă mai spaţioasă, că vine un copil în familie - e an bun pentru părinţi.

Articol recomandat de sport.ro
Caroline Wozniacki, făcută praf de fanii tenisului! Nu au uitat de conflictul cu Halep
Caroline Wozniacki, făcută praf de fanii tenisului! Nu au uitat de conflictul cu Halep
Citește și...
Horoscop 22 iulie 2018. Racii au șanse să înceapă o nouă relație
Horoscop 22 iulie 2018. Racii au șanse să înceapă o nouă relație

Horoscop 22 iulie 2018, prezentat de Nedi Sandu. Schimbăm vibraţia, avem şi mai multă energie, chef de viaţă şi o să ştim să ne bucurăm de tot ce primim şi o să şi oferim cu drag nişte lucruri.

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Localnicii din Slănic au atras atenția asupra unui fenomen neobișnuit în ianuarie. Craterul din centrul orașului s-a adâncit
Localnicii din Slănic au atras atenția asupra unui fenomen neobișnuit în ianuarie. Craterul din centrul orașului s-a adâncit

Craterul din centrul orașului Slănic Prahova s-a adâncit peste noapte cu 20 de centimetri. Deja 42 de oameni au fost evacuați din locuințe. Două familii care n-au avut unde să se ducă sunt găzduite temporar în pensiuni din zonă.

Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE
Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE).