Horoscop 23 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Peștii ar trebui să meargă la medic

23-01-2021 07:39


Horoscop 23 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. O să facem şi treabă, o să ne şi relaxăm, aşa, printre picături, tot cu gândul la ce-avem de făcut de mâine-ncolo.

Vibraţia zilei este 5 şi o să facem faţă provocărilor.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR


Poate v-apucați de treabă pe-acasă şi vă ocupaţi o oră, două şi de voi, ca să vă relaxaţi, s-aveţi un tonus ridicat. Poate ar fi bine dacă unele lucruri nu vă ies din prima, să le faceţi pe celelalte care vă ies uşor, ca să nu irosiţi toată energia pe aşa ceva.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 PEŞTI


Poate-ați amânat nepermis de mult mersul la doctor şi ar fi bine să vă alegeţi o zi în care să vă programaţi. Se deblochează nişte situaţii şi o să vă puteţi rezolva unele treburi personale c-o să primiţi ajutor din mai multe direcţii, c-o să daţi de oameni serviabili.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 BERBEC


Se poate să vă alăturaţi unui grup online ca să vi se împlinească un vis – de a face parte dintr-un corp de elită. O să aveţi ceva de sărbătorit, sau pe cineva şi o să rezolvaţi simplu – fără tam-tam, ca să nu vă expuneţi nici voi, nici alţi prieteni sau rude.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 TAUR


Poate-o să luaţi parte online la o întrevedere online cu nişte oameni care vă împărtăşesc opiniile. E cineva care v-a dus dorul şi o să vă roage să vă-ntâlniţi undeva, poate vă duceţi acolo unde locuieşte, sau dacă tot vine acea persoană, o să vă vedeţi la voi.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 GEMENI


O să vă caute cineva care vrea să vă scoată la o plimbare, dar numai dacă nu v-aţi făcut alt program o să vă puteţi duce. Poate vine curierul şi v-aduce un cadou de la cineva, sau chiar acea persoană pentru că are un motiv special şi o să vă bucuraţi de surpriză.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 RAC


Se poate să vă mai aproapiați cu un pas de fiinţa pe care o vreţi în viaţa voastră şi o să fiţi din ce în ce mai entuziasmaţi. Se observă o mai bună relaţionare cu anturajul feminin, poate v-ajută mai mult sora, sau cumnata se oferă să vă scutească de un drum, de nişte eforturi şi o să apreciaţi lucrul ăsta.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 LEU


Se poate să vorbiţi încă de pe acum cu nişte viitori parteneri de afaceri şi să se lege şi mai bine discuția luni. Sunteţi invitaţi la o aniversare, dar rămâne de văzut dacă se poate să staţi la un loc cu alţi invitaţi, cu distanţare cu tot, sau îi transmiteţi persoanei telefonic urările.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 FECIOARĂ

 

O să le trimiteţi probabil şi părinţilor, sau unor persoane care duc lipsă de alimente, mâncare, câte ceva pentru nu-şi pot lua singuri. E o speranţă de viaţă mai bună în ales şi să vă aşezaţi la casa voastră că aveţi nevoie de stabilitate şi o să se întâmplă aşa – cât de curând.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 BALANŢA

 

O să vă ocupaţi un pic şi de casă, mai daţi un refresh, să duceţi un plus de culoare, ca să va-ncărcați vizual. Se poate să amenajaţi un loc de joacă, să descoperiţi noi metode de a vă relaxa acasă, împreună cu copiii, ca să nu trebuiască să ieşiţi – musai.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 SCORPION

 

Vă scoate cineva la o discuţie să va-nțelegeti asupra unor aspecte care ţin de afaceri şi o să vă spuneţi punctul de vedere, dar să mai lăsaţi şi de la voi. Poate relaţia voastră sentimentală a avansat şi o să vă pregătiţi de o căsătorie, dacă amândoi vă doriţi acest lucru – se poate să mai aşteptaţi însă.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021SĂGETĂTOR

 

Rudele cu care nu v-aţi mai văzut de multe vreme va căuta pentru c-o fi un eveniment festiv de care trebuie să ştiţi cu toţii. Se poate să plecaţi într-o excursie şi să revedeţi şi o persoană care v-a lipsit, c-aveţi nevoie de alt spaţiu, din care să vă luaţi o energie suplimentară.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2021 CAPRICORN

 

Se poate să fie un motiv anume să preparaţi ceva delicios, şi să fie doar în familie, fără musafiri. Poate-ncepeți să recondiţionaţi nişte lucruri prin casă, asta ca să nu daţi anii pe altele noi dacă tot mai sunt funcţionale şi o să vă bucuraţi de ce iese din mâinile voastre.


VIDEO PROTVPLUS.RO