Horoscop 23 februarie 2018. Zodia care va pune totul la bătaie pentru o promovare

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 23 Februarie 2018 08:35
Categorie: Horoscop

O să dăm deoparte tot ce nu ne convine, alegem lucrurile bune, le-mpărtășim celor dragi, ţinem cont de ce şi-ar dori cei din jurul nostru şi o să ne facem nu numai ziua, ci şi viaţa mai frumoasă.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să spunem te iubesc.

PEŞTI: Poate o să vă fie mai greu să vă sincronizaţi programul de seară cu partenerul de cuplu, dar cu bunăvoinţă se poate. E o lejeritate la voi, parcă s-au mai evaporat grijile, aveţi şi nişte bani pe care să-i rulaţi şi o să puteţi da o fugă şi prin împrejurimi, în vizită la rude, la prieteni.

BERBEC: O să revedeţi nişte prieteni cu prilejul unei aniversări, ori poate mâine vă duceţi la nunta cuiva, e un eveniment festiv de la care nu veţi lipsi. V-ar prinde bine un pic de mişcare, dar şi odihnă, poate ajungeţi pe o pârtie de schi, şi o să respiraţi alt aer, mai şi socializaţi, o să fie perfect.

TAUR: E ceva pe care l-aţi văzut mai de mult prin magazine şi-aţi vrea să-l luaţi pentru ai voştri, mai ales că e la un preţ atrăgător. Cu toate că v-aţi propus să faceţi economie, o să cheltuiţi o sumă de care n-aţi fi vrut să v-atingeţi, dar se pare că merită ca să plecaţi pe undeva.

GEMENI: Vă scoate la plimbare cineva care vrea să discutaţi un aspect legat de relaţie şi or să vă-ncerce nişte emoţii, că nu ştiţi la ce să v-aşteptaţi. O să vă luptaţi pentru avantajele pe care vreţi să le obţineţi de la şefi, angajatori şi o să vă puneţi toate atuurile la bătaie să aveţi parte de o promovare.

RAC: Poate vă face o surpriză partenerul de cuplu şi vă ia pe sus într-o excursie, într-un loc încărcat de romantism, Roma, Veneţia, Paris etc. Se pare c-o să vă prindă bine să plecaţi cu familia spre o zonă de agrement, să luaţi o gură de aer proaspăt, să faceţi plimbări, drumeţii, să vă revigoraţi.

LEU: Poate faceţi tot ce depinde strict de voi ca să vă luaţi banii, să nu aşteptaţi de pomană şi să nu-i mai vedeţi, scrieţi, sunaţi. Sunteţi de acord cu faptul că trebuie să vă şi relaxaţi şi o să vă gândiţi la un program în care să-i includeţi, în special pe copii să profitaţi de timpul liber comun de la sfârşit de săptămână.

FECIOARĂ: O s-aveţi prilejul să-ntâlniţi pe cineva care să fie atras de voi şi o să puteţi avea o relaţie stabilă. O să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care vă apreciază, poate v-au rămas şi datori, şi o să terminaţi mai repede decât aţi fi crezut toate treburile.

BALANŢĂ: E posibil să vă invite nişte rude, prieteni la casa lor de la ţară, de la munte, de la oraş, din altă zonă, mai departe de unde staţi voi, şi poate vă duceţi. Se-anunţă evenimente festive, zilele-astea şi o să vă faceţi timp să treceţi o oră, două pe la cei care va invita şi de care şi vouă vă e dor.

SCORPION: Se poate să le-ntoarceți un gest de omenie unor prieteni care au pus umărul la ceva care era prea greu pentru voi şi-a fost eliberator, gestul. Poate pregătiţi un party cu lume multă şi o să vă coste, dar merita fiecare bănuţ pentru că e cineva la care ţineţi şi veţi pune mult suflet pentru c-aşa simţiţi nevoia.

SĂGETĂTOR: Poate le preparaţi ceva uşor musafirilor care or să treacă pe la voi, dar dac-aveți chef de făcut şi o plimbare îi scoateţi la un restaurant. O energie debordantă, o să reluaţi sporturile preferate, o să ieşiţi pe la întrunirile care v-ajuta să conservaţi relaţiile, să vă consumaţi surplusul de energie.

CAPRICORN: Poate-aveți de făcut o verificare a maşinii ca să puteţi pleca la drum, să faceţi şi plinul, oricum e rost de plimbare, şi cu tren, avion. Prietenii vă dau întâlnire, poate vă duceţi la o sală de sport, la un spa, la munte la schi, vor fi activităţi de grup care or să dea un refresh stării voastre de spirit.

VĂRSĂTOR: Apare cineva care va face ochi dulci şi dacă sunteţi în căutarea perechii de suflet o să fie potrivită persoană, c-o să regăsiţi nişte calităţi de-ale voastre. Se pare c-o să cheltuiţi fără niciun stres banii, daţi o fugă într-o staţiune turistică, vă puteţi repezi şi în altă ţară pentru două zile jumătate, că s-aveţi un weekend romantic.

Horoscop 22 februarie 2018. Probleme de sănătate pentru nativii acestor zodii
Horoscop 22 februarie 2018. Probleme de sănătate pentru nativii acestor zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială
Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă
Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 4 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 3 decembrie 2018. Zodia care poate obţine o sumă frumoasă de bani
Horoscop 2 decembrie 2018. Zodia a cărei viață se va schimba într-o clipă