Horoscop 22 octombrie 2018. Zodia care nu mai poate amâna vizita la medic

Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2018 10:17
Data publicarii: Luni 22 Octombrie 2018 07:34
Categorie: Horoscop

Rezolvări azi. O să ne fie, poate, mai greu să convingem nişte oameni c-avem dreptate, că ne merităm banii, aprecierile, dar până la urmă o să răzbim, o să vedeţi.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să ne ghidăm după fler, să nu dăm greș.

BALANŢĂ
O să recuperaţi banii pe care trebuia să-i luaţi de pe la începutul anului, oricum, mai demult şi o să strângeţi un capital. Se poate să aveţi o discuţie pe marginea unei afaceri şi să vă şi înţelegeţi în mai toate privinţele şi să v-apucaţi şi de treabă cât de curând.

SCORPION
Din banii de la saltea sau cu împrumut de la bancă sau şi-şi o să vă luaţi o casă, ori vă schimbaţi maşina. O să faceţi ceva şi pentru sufletul vostru, poate o să cultivaţi un hobby, vă mai preocupaţi şi de cum arătaţi, mai ţineţi o dietă, vă duceţi la fitness, alergaţi în parc.

SĂGETĂTOR
E cineva în grupul de prieteni care vrea să vă capteze atenţia şi să vă vedeţi şi separat, ca să se simtă chimia - există, nu există. E posibil să-ncepeți nişte cursuri, să vă perfecţionaţi într-un domeniu în care o să puteţi face carieră şi să câştigaţi bani frumoşi, cu timpul.

CAPRICORN
Se poate să lucraţi şi în particular şi să vă şi suplimentaţi veniturile, să v-ajungă pentru rate, facturi, şi alte obligaţii - costisitoare. O să cheltuiţi probabil, mai mulţi bani c-or să se ivească nişte ocazii speciale, poate luaţi şi în rate o mobilă, sau electrocasnice.

VĂRSĂTOR
E momentul să vă reinventaţi, să vă creaţi o nouă imagine pe care să mergeţi - în carieră. Aveţi un elan mobilizator şi poate v-apucaţi de ceva complicat care să vă reuşească de minune, şi să vă relansaţi pe scenă socială, profesională.

PEŞTI
Vă cheamă cineva din străinătate, sau poate v-aţi luat nişte bilete de avion şi o cazare pentru week-end, un city break. Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi dacă v-ajung banii pentru tot ce-aveţi nevoie şi dacă nu, mai cereţi o refinanţare ca să nu rataţi vreo şansă.

BERBEC
O problemă de sănătate sau mai multe s-or fi adunat şi e cazul să vă trataţi, să vă puneţi organsimul în stare de bună funcţionare. Puteţi rezolva nişte treburi complicate apelând la un împrumut bancar, şi o să începeţi proiecte noi, dacă veţi lichida toate restantele.

TAUR
O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu şi or să dispară divergentele de opinie, să reinstauraţi armonia în relaţie. O să mai faceţi un pas într-un demers juridic şi o să puteţi câştiga un proces, toate dovezile şi argumentele sunt în favoarea voastră şi o să obţineţi ce-aţi cerut.

GEMENI
O persoană de care vă e dor da semne de viaţă, poate vine de pe unde e plecată departe, sau plecaţi voi într-acolo, care cum poate. Se pare c-o să faceţi nişte deplasări ca să rezolvaţi fie nişte probleme de serviciu, fie de şcoală, c-o să daţi vreun examen în alt oraş, în străinătate poate.

RAC
Poate o să primiţi doar o parte din banii pe care i-aţi cerut, dar e de insistat pentru restul, c-o să-i luaţi sigur, trebuie răbdare. Aţi tot amânat vizită la medic şi va trebui să vă luaţi inima-n dinţi să faceţi un set de analize de laborator şi să vă duceţi să vi le interpreteze doctorul, să luaţi un tratament.

LEU
În relaţia de cuplu trebuie topit orgoliul şi să puneţi în loc - armonie - ca să rămâneţi împreună. Poate renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi o să ţineţi la părerea voastră, să vă impuneţi punctul de vedere, ca să lucraţi în stilul vostru, să nu faceţi rabat de la calitate.

FECIOARĂ
O să faceţi o alegere pe sufletul vostru, la şcoală, să urmaţi nişte cursuri care să vă lumineze într-un sector anume. V-au rămas nişte lucruri de rezolvat cu rudele apropiate şi vă daţi întâlnire să discutaţi pe-ndelete şi să vedeţi ce se poate face să îmbunătăţiţi relaţiile, să vă ajutaţi unii pe alţii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani