Horoscop 22 octombrie 2018. Zodia care nu mai poate amâna vizita la medic

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 22 Octombrie 2018 07:34
Categorie: Horoscop

Rezolvări azi. O să ne fie, poate, mai greu să convingem nişte oameni c-avem dreptate, că ne merităm banii, aprecierile, dar până la urmă o să răzbim, o să vedeţi.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să ne ghidăm după fler, să nu dăm greș.

BALANŢĂ
O să recuperaţi banii pe care trebuia să-i luaţi de pe la începutul anului, oricum, mai demult şi o să strângeţi un capital. Se poate să aveţi o discuţie pe marginea unei afaceri şi să vă şi înţelegeţi în mai toate privinţele şi să v-apucaţi şi de treabă cât de curând.

SCORPION
Din banii de la saltea sau cu împrumut de la bancă sau şi-şi o să vă luaţi o casă, ori vă schimbaţi maşina. O să faceţi ceva şi pentru sufletul vostru, poate o să cultivaţi un hobby, vă mai preocupaţi şi de cum arătaţi, mai ţineţi o dietă, vă duceţi la fitness, alergaţi în parc.

SĂGETĂTOR
E cineva în grupul de prieteni care vrea să vă capteze atenţia şi să vă vedeţi şi separat, ca să se simtă chimia - există, nu există. E posibil să-ncepeți nişte cursuri, să vă perfecţionaţi într-un domeniu în care o să puteţi face carieră şi să câştigaţi bani frumoşi, cu timpul.

CAPRICORN
Se poate să lucraţi şi în particular şi să vă şi suplimentaţi veniturile, să v-ajungă pentru rate, facturi, şi alte obligaţii - costisitoare. O să cheltuiţi probabil, mai mulţi bani c-or să se ivească nişte ocazii speciale, poate luaţi şi în rate o mobilă, sau electrocasnice.

VĂRSĂTOR
E momentul să vă reinventaţi, să vă creaţi o nouă imagine pe care să mergeţi - în carieră. Aveţi un elan mobilizator şi poate v-apucaţi de ceva complicat care să vă reuşească de minune, şi să vă relansaţi pe scenă socială, profesională.

PEŞTI
Vă cheamă cineva din străinătate, sau poate v-aţi luat nişte bilete de avion şi o cazare pentru week-end, un city break. Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi dacă v-ajung banii pentru tot ce-aveţi nevoie şi dacă nu, mai cereţi o refinanţare ca să nu rataţi vreo şansă.

BERBEC
O problemă de sănătate sau mai multe s-or fi adunat şi e cazul să vă trataţi, să vă puneţi organsimul în stare de bună funcţionare. Puteţi rezolva nişte treburi complicate apelând la un împrumut bancar, şi o să începeţi proiecte noi, dacă veţi lichida toate restantele.

TAUR
O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu şi or să dispară divergentele de opinie, să reinstauraţi armonia în relaţie. O să mai faceţi un pas într-un demers juridic şi o să puteţi câştiga un proces, toate dovezile şi argumentele sunt în favoarea voastră şi o să obţineţi ce-aţi cerut.

GEMENI
O persoană de care vă e dor da semne de viaţă, poate vine de pe unde e plecată departe, sau plecaţi voi într-acolo, care cum poate. Se pare c-o să faceţi nişte deplasări ca să rezolvaţi fie nişte probleme de serviciu, fie de şcoală, c-o să daţi vreun examen în alt oraş, în străinătate poate.

RAC
Poate o să primiţi doar o parte din banii pe care i-aţi cerut, dar e de insistat pentru restul, c-o să-i luaţi sigur, trebuie răbdare. Aţi tot amânat vizită la medic şi va trebui să vă luaţi inima-n dinţi să faceţi un set de analize de laborator şi să vă duceţi să vi le interpreteze doctorul, să luaţi un tratament.

LEU
În relaţia de cuplu trebuie topit orgoliul şi să puneţi în loc - armonie - ca să rămâneţi împreună. Poate renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi o să ţineţi la părerea voastră, să vă impuneţi punctul de vedere, ca să lucraţi în stilul vostru, să nu faceţi rabat de la calitate.

FECIOARĂ
O să faceţi o alegere pe sufletul vostru, la şcoală, să urmaţi nişte cursuri care să vă lumineze într-un sector anume. V-au rămas nişte lucruri de rezolvat cu rudele apropiate şi vă daţi întâlnire să discutaţi pe-ndelete şi să vedeţi ce se poate face să îmbunătăţiţi relaţiile, să vă ajutaţi unii pe alţii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
horoscop
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche