Horoscop 22 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii scapă de datorii

Ultima actualizare: 22-01-2020 08:27

Horoscop 22 ianuarie 2020. O să avem spor la treabă, o să ne facem timp să ieșim și cu prietenii la o parolă după serviciu, o să le facem pe toate cu ușurință.

Vibrația zilei este 22, număr maestru și o să avem fler în afaceri.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să vă puteți înțelege mult mai bine cu partenerul de viață și relația se poate îndrepta spre logodnă, căsătorie, iar dacă sunteți singuri e posibil s-apară cineva. Aveți câteva proiecte la orizont și care or să vă rotunjească bugetul c-or să fie bine primite de către beneficiari, nu că pan-acum.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 PEȘTI

 

Voi o să luați și acea semnătură care vă mai lipsea și o să puteți avansa cu demersurile care țin de o locuința, sau de un loc de muncă. O nouă preocupare o să vă acapareze, se poate să fie o colaborare, sau să vă-ntâlniți cu prietenii în timpul liber să va destindeți la o sală de sport, sau poate alergați în parc.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 BERBEC

 

Vă puteți asocia cu niște oameni ca să lucrați la ceva în particular, sau ca să practicați un sport de echipă. Pare să fie o perioadă solicitantă la serviciu, iar la școală o s-aveți de învățat pentru examene, să reglați situația, să puteți lua și bursă - poate plecați la studii.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 TAUR

 

O să-i dați de capăt unei probleme de sănătate și o să vă-mbunătățiți calitatea vieții, o să fiți în formă. Poate scoateți dintr-un depozit bancar niște bani ca să va luați mașină, ori să va mutați, începeți o afacere, aveți gânduri mari și trebuie să va hotărâți rapid.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 GEMENI

 

Se pare că strângeți bani pentru o deplasare și poate-i faceți o surpriză partenerului de cuplu, că poate el și-a dorit să viziteze niște locuri prin țară, prin lume. E momentul să le reamintiți șefilor ce v-au promis, dar să păstrați o limită că să nu reacționeze exact pe dos și să nu vă mai aprobe nimic.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 RAC

 

O să puteți scăpa de niște datorii și să-ncepeti proiecte noi, să vă relansati în carieră. Se poate să recuperați niște bani pe care trebuia să-i luați anul trecut și poate vi se mai adaugă ceva la salariu, or să va intre niște bani cu care-o să va puteți mișca.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 LEU

 

O să faceți pace cu niște oameni care au încălcat un regulament, și-or fi cerut scuze, și or fi găsit ei o formă de a repara greșeala. Noi provocări incitante, la serviciu, în particular, ofertele curg și vouă vă plac, n-aveți de ce să va țineți deoaprte - e momentul afirmării.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să revină cineva care dispăruse-n ceață și o să vedeți dacă mai sunt șanse să rămâneți împreună. Se poate să vă gășiți finanțare pentru proiectul cu care vreți să dați lovitura și lucrurile or să va meargă pe bandă rulantă, o să fie mult de muncă, dar o să va placă.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 BALANȚĂ

 

O ieșire în lume după orele de program și vă faceți noi prieteni, prindeți din zbor și vreun pont de afaceri. O să faceți cumva să vă luați o casă, ori închiriați un spațiu de lucru, o să fie o schimbare și-ai voștri or să fie și ei de acord - poate se mărește familia.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 SCORPION

 

E cineva care vă face curte, dar sunteți prea agitați că să-i acordați atenție și totuși e de luat în serios. Se rezolvă o problema contractuală și o să va puteți lua banii, să prelungiți o colaborare, să mai faceți rost și de alți bani, după care s-aveți grijă să nu-i cheltuiți fără milă.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să câștigați un proces să va luați banii și să va primiți înapoi bunurile care v-au aparținut. Poate luați un credit bancar să vă luați o casă, ori poate va căsătoriți și or să fie multe cheltuieli și n-o să v-ajungă salariul.

HOROSCOP 22 IANUARIE 2020 CAPRICORN

 

O s-apară cineva care vrea să fiți într-o relație și poate sunteți și voi pregătiți pentru o căsnicie - astrele țin cu voi în zona asta. O să stați la masă tratativelor până or să vă dea parteneriii de afaceri ce le-ați cerut și o să dați drumul proiectelor, că țintiți sus de tot anul acesta

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO