Horoscop 22 februarie, cu Neti Sandu. Berbecii se asociază cu nişte oameni ca să își sporească veniturile

22-02-2021 07:32


Horoscop 22 februarie, cu Neti Sandu. O zi cu reușite. Ies la suprafață niște lucruri care pot fi de mai mult timp, dar și unele nou-nouțe și care să ne țină-n priză.

 

HOROSCOP 22 FEBRUARIE PEŞTI

 

Încep să se deblocheze nişte situaţii şi să căpătaţi şi voi o detentă, să mai urcaţi nişte trepte, la slujbă, la şcoală, ca să câştigaţi notorietate.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE BERBEC

 

O să vă puteţi asocia cu nişte oameni să vă sporiţi veniturile, şi să veniţi cu ceva nou, care să-i uimească pe cei din jur.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE TAUR

 

Aţi putea ieşi la rampă cu ceva care să fie în stilul vostru, dar şi cu un plus de modernism, ceva adaptat vremurilor pe care le trăim, un new entry.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE GEMENI

 

Munca voastră n-o să treacă neobservată şi veţi beneficia de nişte sporuri, beneficii, ca să aveţi bani pentru un trai mai bun.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE RAC

 

O să puteţi aduna un capital, c-aveţi de recuperat bani şi o să vă cumpăraţi ce-aveţi nevoie, în special copiilor o să le luaţi ce ştiţi că le place.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE LEU

 

S-ar putea să mai negociaţi, încă, salariul ca să vă puteţi angaja într-un loc pretenţios, dar n-o să vă-ntindeţi prea mult coarda, ca să nu rataţi nişte bani.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE FECIOARĂ

 

Poate va trebui să munciți şi mai mult ca să vă bucuraţi de aprecierea şefilor care vor fi la fel de pretenţioşi ca şi voi, dar voi ştiţi cum să lucraţi la mare artă.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE BALANŢĂ

 

Vă bucuraţi de un plus de vizibilitate c-aţi scos la iveală nişte produse pe care le-aţi lucrat în particular şi o să găsiţi cumpărători.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE SCORPION

 

O să vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de un proces, o împărţeală şi nu vreţi să ieşiţi în pierdere.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

 

Se reglează o situaţie scriptică, poate are legătură cu şcoala, şi o să vă puteţi muta în altă grupă, ori la altă şcoală. Sau pe copii să-i mutaţi.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE CAPRICORN

 

E posibil să câştigaţi un proces, să vă recuperaţi o proprietate, să vă revină custodia unui copil, ceva care v-a adus multă suferinţă.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

 

La voi apar noi provocări, şi o să ridicaţi sus de tot stacheta, pentru că aveţi susţinere energetică, e anul vostru special.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO