Horoscop 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Zodiile care vor avea parte de bani până la Crăciun

×
Codul embed a fost copiat

Bine ar fi să ne dozăm eforturile ca să nu ratăm un obiectiv major pentru că ne-am pripit, că ar fi mare păcat. Vibrația zilei este 22, număr maestru și ce facem bun se dublează!

Vibrația zilei este 22, număr maestru și ce facem bun se dublează!

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - CAPRICORN

Poate-i dați azi răspunsul unui angajator și-i spuneți dacă veți lucra împreună, sau nici gând. O să fiți mai strânși la pungă, să vă ajungă banii până la salariu, și totodată să cumpărați tot ce v-ați propus pentru Crăciun, alimente, cadouri, ca să aveți tot ce v-ați dorit.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - VĂRSĂTOR

Se pare că ați rămas cuiva dator cu o explicație și o să vă facă bine să vă deschideți sufletul, că o să vă eliberați. Voi păreți pregătiți să luați cu asalt un alt domeniu în care aveți multe de spus că se vor găsi oameni interesați de calitățile voastre și va fi o upgradare.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - PEȘTI

Mai vin și ceva bani, dar și cadouri, așa, în avanpremieră pentru că poate n-o să apucați să vă întâlniți de Crăciun că o să fiți plecați. O să mai faceți rost de niște bani și poate vă mai luați și vouă și celor dragi mici atenții ca să simțiți că vin sărbătorile, și vreți să fie toată lumea fericită.

Citește și
horoscop
Horoscop 20 decembrie, cu Neti Sandu. Racii primesc bani
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - BERBEC

Voi păreți a fi pe picior de pleare dacă n-oți fi plecat deja, și o să mai faceți niște drumuri până să vă stabiliți undeva, într-o stațiune turistică. Apar niște noutăți, pot fi vești la care să nu vă fi așteptați, o să vă faceți poate, un alt program, ca să-i includeți și pe alti prieteni.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - TAUR

O să mai luați niște marunțisuri pentru casă și o să redecorați interiorul ca să fie un confort vizual. O să urmăriți traseul banilor să vedeți pe unde s-au blocat, că aveți nevoie de finanțe ca să luați ce aveți pe listă și să alergați până în seara de Ajun după cumpărături.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - GEMENI

Sunt niște posibili parteneri de afaceri care insistă să vă asociați în vederea unui proiect, dar nu sunteți prea convinși. Poate scoateți niște bani din bancă, pentru că ați pus ochii pe ceva de care or să se bucure și ai voștri, și o să aveți și de plimbare prin țară pe undeva.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - RAC

E bine să achitați tot ce înseamnă rate, facturi și alte plăți obligatorii să intrați fară datorii în noul an. Vin bani, dar se și duc, așa, cât ai clipi și o să vă descurcați cu toate și cu aprovizionarea, și cu cadourile, cu cele care au mai rămas de luat, că mare parte există.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - LEU

E posibil să luați salariu, primă, pot fi și produse pe care să le primiți de la cei din conducerea de la job. O să luați o decizie referitoare la viață de familie și o să țineți cont de binele tuturor, să se simtă toți iubiți, protejați, mai mult ca oricând, acum, de sărbători.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - FECIOARĂ

Poate mai faceți o comandă online ca să luați cadouri, dar și alimente, ca să nu pierdeți vremea în trafic și prin magazine. Vă caută acel cineva care-și dorește să aveți un program de sărbători și dacă vă e clar ce reprezintă această persoană pentru voi o să vă dați acordul.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - BALANȚĂ

E posibil să faceți mai multe drumuri, poate-i aduceți pe părinți la voi, dacă locuiesc prin țară, pe undeva, sau vă duceți voi la ei. O să vă mai ocupați și de aprovizionare, dar și de curățenie, reamenajare, prin locuință, vă mai ajută și ai voștri, dar vă acordați și vouă un scurt respiro, totuși.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - SCORPION

O să primiți o recompensă bănească, dar voi o să considerați că meritați mai mult de atât - poate data viitoare - deocamdată atât. Încă mai sunt șanse să primiți acceptul pentru un job, o funcție, un proiect cu care să dați lovitura în afaceri anul viitor și să vă puteți cumpăra o locuință.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu - SĂGETĂTOR

Se poate să profitați de o ofertă de nerefuzat și să vă luați o mașină, ori o casă, dacă sunt prețuri convenabile. O veste de ultima oră vă poate da puțin programul peste cap, dar să speram că în sensul bun și că o să și puteți călători, așa cum vă place vouă.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 21 decembrie, cu Neti Sandu. Capricornii au o reușită după îndelungi așteptări
Horoscop 21 decembrie, cu Neti Sandu. Capricornii au o reușită după îndelungi așteptări

O zi cu de toate. O să fim cât se poate de expeditivi cu treburile și de serviciu și de viață personala ca să ne putem ocupa de pregătirile de Crăciun.

Horoscop 20 decembrie, cu Neti Sandu. Racii primesc bani
Horoscop 20 decembrie, cu Neti Sandu. Racii primesc bani

O zi cu rezolvări. O să ne ocupăm şi de familie şi o să lăsăm mărunţişurile pe altă dată, c-avem lucruri importante de făcut.

Horoscop 19 decembrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii își găsesc perechea
Horoscop 19 decembrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii își găsesc perechea

O zi frumoasă. O să putem visa cu ochii deschiși la lucrurile pe care le merităm și care chiar vor ajunge, mai devreme, sau puțin mai târziu la noi.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.