Horoscop 22 decembrie 2019. Fecioarele își vor întâlni sufletul pereche

Ultima actualizare: 22-12-2019 07:46

Horoscop 22 decembrie 2019. O să ne bucurăm de fiecare vorbă, mesaj, întâlnire, care înseamnă vești bune, invitații la plimbare, la distracție.

Vibrația zilei este 22, număr maestru și o să avem declic sufletesc.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Sunteți în formă, aveți chef să vă vedeți cu acei oameni care v-au lipsit și o să consolidați relațiile, pentru că sunt persoane valoroase.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de Anul Nou și e posibil s-o acceptați, pentru că e mai bună decât cea pe care-o aveați. E ceva incitant.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 PEȘTI

 

Se anunță cineva de departe și dacă nu plecați pe nicăieri o să fiți gazde primitoare, dacă nu cumva zice că vine de Crăciun sau că rămâne până după sărbători.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 BERBEC

 

O să primiți daruri de pe la rude, de la prieteni și o să petreceți câteva ore minunate împreună. Vă faceți planuri și pentru Crăciun, Anul Nou.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 TAUR

 

Întâlnire cu cineva care o să vă dea niște planuri peste cap, dar o să vă ia prin surprindere ce vă propune și o să aveți o stare de exuberanță.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 GEMENI

 

O să apară și o variantă surpriză de petrecere de Anul Nou și o să vă consultați cu familia și cu prietenii să vedeți dacă e toată lumea de acord să vă duceți.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 RAC

 

Vă faceți curaj și ieșiți la o întâlnire cu cineva care visează la o relație cu voi și nici voi nu sunteți departe de o astfel de revenire și poate iese ceva.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 LEU

 

 E momentul marilor împăcări. Poate lăsați și voi orgoliile la o parte și vă cereți iertare pentru ce ați greșit ca să fiți cu inima împăcată de sărbători.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Se activează sfera sentimentală și o să revină cineva care vrea o a doua șansă, iar pentru unii dintre voi apare cineva în premieră și se poate naște o idilă.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 BALANȚĂ

 

O să rulați bani poate pentru că vă faceți timp de cumpărături masive și o să se cam subțieze contul, dar va susțin ceilalți din familie.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 SCORPION

 

Se poate să aveți invitați la masă, poate puneți la cale petrecerea de Crăciun, să vedeți ce aduce fiecare și-ar mai fi și detaliile de Revelion de luat în calcul.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Invitațiile curg și pentru o ieșire cu prietenii și pentru petrecerile care vor urma și de la care n-aveți cum să lipsiți, pentru că voi sunteți sufletul petrecerii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO