Horoscop 22 aprilie 2019. Zodia care va trebui să acorde o mare atenție sănătății


Ultimul update: Luni 22 Aprilie 2019 09:44
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2019 07:21
Categorie: Horoscop

Provocări azi. Ideile, şansele, plutesc în aer, nu trebuie decât să-ntindem mâna ca să le pescuim să nu se evapore c-o să aşteptăm mult şi bine până să vină altele.

Vibraţia zilei este 4, care-nseamnă stabilitate, familie şi o să luăm aminte la ce ne roagă ai noştri.

TAUR
Se poate să intraţi într-o combinaţie partenerială care să v-aducă bani, relaţii şi promisiuni de colaborări a la longue. Apar provocări care-or să vă ţină în priză şi se poate să v-alegeţi un job nou, o afacere, o sponsorizare ceva care să vă schimbe - total - viaţa.

GEMENI
E momentul să vedeţi cum staţi cu sănătatea şi să faceţi un minim efort să vă duceţi la un control ca să vă puneţi la adăpost, preventiv. Se poate să-ntâlniţi într-un cerc de prieteni, poate chiar şi la serviciu pe cineva care să vi se portiveasca - mănuşa - şi să vă şi căsătoriţi până anul viitor.

RAC
O ieşire în lume v-ar pune în legătură cu nişte posibili parteneri de afaceri, sponsori, şi o să vă meargă şi mai bine în afaceri. O să vă coopteze cineva să lucraţi poate în cadrul unei fundaţii care pe de-o parte ajuta alţi oameni, iar pe altă parte o să fie un mare câştig pentru voi.

LEU
Noutăţi în sfera sentimentală la voi, e cineva care vrea cu tot dinadinsul să vă cucerească şi se pare că se potriveşte cu stilul vostru. Se iveşte din senin ocazia să deveniţi şefi, sau oricum să mai urcaţi o treaptă, două, la serviciu, să atacaţi chiar poziţia de vârf - poate fi momentul vostru de glorie.

FECIOARĂ
E cineva care va vrea alături în altă ţară, poate, şi dacă simţiţi şi voi că e ceva serios vă duceţi acum de sărbători. Or să vă intre acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi pentru care aţi făcut tot felul de demersuri şi o să acoperiţi cheltuielile masive de Paşte şi de 1 mai.

BALANŢĂ
Poate vă parvin rezultatele unor analize şi dacă o să luaţi şi tratamentul prescris o să vă refaceţi forţele, o s-aveţi alt tonus. O să relaţionaţi mult mai uşor cu anturajul şi or să vă iasă toate manevrele şi cu treaba şi cu banii, o să vă descurcaţi în orice situaţie v-aţi afla.

SCORPION
Cineva care vă iubeşte o să vă convingă că sunteţi tot ce-şi doreşte şi e posibil să simţiţi şi voi la fel. Or să vă ia prin surprindere veştile, oamenii, situaţiile şi e bine să fiţi pe poziţii să faceţi alegeri înţelepte ca să vă atingeţi obiectivele.

SĂGETĂTOR
E an bun de-ntâlnit pe cineva cu care să vă întemeiaţi o familie şi să fiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Trăiţi totul la o intensitate mult mai mare şi nu vă refuzaţi nişte plăceri pe care altă dată nu vi le-aţi fi acordat, că poate nu credeaţi că le şi meritaţi.

CAPRICORN
V-aşteaptă proiecte noi care să vă asigure banii de rate şi de facturi şi o să puneţi toate resursele în funcţiune. Vi se poate schimba viaţa - în bine, totul e să fiţi încrezători şi s-aveţi toată răbdarea din lume, că-ncet aşa şi hotărât o să vă meargă şi mai bine.

VĂRSĂTOR
Relaţia cu partenerul trebuie păstrată în termenii cei mai agreabili să nu se işte vreun conflict acum, în preajma sărbătorilor. Se pare că n-o să rezistaţi să nu vă cumpăraţi lucruri noi pentru casa, poate v-or fi rugat şi ai voştri mai de mult şi ceva rezerve financiare aveţi.

PEŞTI
Poate faceţi ceva cu maşina, o duceţi, o luaţi de la reparat şi o să vedeţi cu ce o să vă deplasaţi de sărbători. O să câştigaţi nişte sume de bani în plus şi o să luaţi mare parte din lucrurile obligatorii ca să nu lăsaţi totul pe ultima sută de metri.

BERBEC
Sunt în jurul vostru nişte oameni pe care puteţi conta şi o să vă fie mai uşor, o să economisiţi timp, bani şi energie. Poate semnaţi un contract de muncă şi o să va-ncante salariul pe care-o să-l luaţi, mai ales dacă vreţi să vă cumpăraţi o casă, o maşină, ori să plătiţi nişte taxe şcolare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 21 aprilie 2019. Zodia care are șanse să înceapă o nouă poveste de dragoste
Horoscop 21 aprilie 2019. Zodia care are șanse să înceapă o nouă poveste de dragoste
VIDEO PROTVPLUS.RO
Neti Sandu
Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii iau o decizie importantă în relație
Horoscop 18 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele au un câştig neaşteptat
Horoscop 17 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii pot relua o relație mai veche
Horoscop 16 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii încep o nouă relație și primesc bani
Horoscop 15 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au șansă de bani
Neti Sandu
Horoscop 14 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele au parte de surprize nesperate
Horoscop 13 mai 2019. Leii au șanse să înceapă o relaţie sentimentală
Horoscop 12 mai 2019. Cine face cunoștință cu cineva cu care poate ajunge la căsătorie
Horoscop 11 mai 2019. Zodia care întâlnește persoana cu care își poate întemeia o familie
Horoscop 10 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc o ofertă tentantă
Horoscop 9 mai 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii primesc o ofertă avantajoasă