Horoscop 21 septembrie 2017. Racii primesc o veste excelentă despre bani sau job


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2017 09:38
Categorie: Horoscop

Horoscop 21 septembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. Se pare c-o să întâmpinăm nişte piedici, n-o să fie tocmai uşor să luăm o semnătură, să intrăm într-o audienţă, să reuşim la un examen, dar o să găsim soluţii şi scurtături ca să ieşim la liman.

 

FECIOARA
E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi nişte achiziţii pentru confortul alor voştri şi poate cumpăraţi nişte lucruri în rate. 
O s-aveţi prilejul să dovediţi nişte aptitudini care să va ridice într-un clasament, să primiţi o recompensă bănească ori poate una de imagine.

 

BALANŢĂ
O s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care nu vrea să vă piardă şi o să daţi uitării conflictele care au afectat relaţia. O întâlnire cu cineva care vrea să va salvaţi relaţia şi să va vedeţi mai des pe la întrunirile de grup, chiar dacă e vorba şi de treaba, nu numai de relaxare.

SCORPION
Vi se vor alătură nişte oameni care cred în calităţile voastre ascunse şi pe care vor să vi le scoată la vedere. E momentul să daţi drumul unor iniţiative care să va facă imagine, să va deschidă un nou drum în carieră şi să fiţi încântaţi de ce veţi realiza în viitorul apropiat.

SĂGETĂTOR
Poate vă faceţi curaj să aplicaţi pentru un job în străinătate sau că să va duceţi să studiaţi, dacă nimeriţi vreo ocazie specială. Se poate să ajungeţi în centrul atenţiei printr-un succes de ultima ora şi să va străduiţi, în continuare, să va consolidaţi relaţia, că să aveţi o poziţie stabilă, solidă.

CAPRICORN
O s-aveţi surpriza să vi se dea mâna liberă să lucraţi - în stilul vostru - la ceva care să v-aducă un plus de prestigiu. E cineva care va face curte şi v-aşteaptă în altă localitate şi poate va convinge să plecaţi la drum, dacă şi vouă va place persoană şi aţi vrea să va cunoaşteţi mai bine.

VĂRSĂTOR
Se poate să-şi facă, în sfârşit, efectul un tratament şi să fiţi în formă, să aveţi chef de ieşit cu prietenii la cafea. Poate veţi descoperi o sursă suplimentară de venituri şi o să va sacrificaţi timpul liber ca să mai aduceţi nişte bani în casă şi să va puteţi mişcă în voie, fără restricţii financiare.

PEŞTI
Se pare c-o să va găsiţi de lucru în particular şi se va simţi şi la bani şi la starea de spirit, în general. Se pot întâmplă multe lucruri care să va scoată din rutină zilnică, să va dea o nouă direcţie profesională, de afaceri, şi să va reinventaţi.

BERBEC
Va puteţi găsi un partener de viaţă pe gustul vostru şi să va croiţi drumul şi spre vârful piramidei şi chiar să faceţi un salt spectaculos în carieră. Se conturează o suma de bani pe care-aţi putea-o lua de la serviciu, sau poate scoateţi dintr-un depozit bancar o suma pentru ceva care trebuie luat neapărat.

TAUR
Poate faceţi o rezervare să plecaţi de mâine pe undeva la odihnă, la distracţie, poate e ceva de sărbătorit şi dacă aveţi şi treaba poate plecaţi de azi. E posibil să câştigaţi mai mulţi bani din afacerile particulare şi-o să va faceţi un capital din care să va luaţi casă, maşină, ori altceva durabil şi de calitate.

GEMENI
Se-anunţă o reuşită la un examen, un interviu, la o prima vedere la faţă cu cineva pe care n-aţi vrea, în ruptul capului să-l dezamăgiţi. Întrevedere cu cineva de la care s-ar putea s-aveţi de luat nişte bani sau v-a promis că v-ajută cu ceva şi o să se ţină de cuvânt şi-o să aflaţi şi nişte noutăţi incitante.

RAC
O veste bună de la drum, vine cineva sau va cheamă să lucraţi în altă ţară sau primiţi acceptul de la conducerea unei şcoli, posibil şi din afară. Vi se poate face o ofertă de lucru şi să fie un element forţe care să conteze atunci când veţi lua decizia: banii sau libertatea de mişcare, ori de exprimare pe care-o veţi avea.

LEU
Va daţi întâlnire la o cafea cu fiinţa iubită că să lămuriţi o chestiune de ordin sentimental şi să faceţi că relaţia să meargă şi mai bine. Se poate să fiţi convocaţi la o discuţie şi să negociaţi condiţiile unui contract de muncă, să va impuneţi punctul de vedere, să n-aveţi ce regretă după aceea.

Horoscop 20 septembrie 2017. Balanțelor le merge mai bine în relația de cuplu
Horoscop 20 septembrie 2017. Balanțelor le merge mai bine în relația de cuplu
Horoscop 19 septembrie 2017. Fecioarele pot primi niște bani
Horoscop 19 septembrie 2017. Fecioarele pot primi niște bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 21 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o ofertă avantajoasă
Horoscop 21 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o ofertă avantajoasă
Horoscop 20 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele se pot muta în casă nouă
Horoscop 19 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele pot începe o viață nouă
Horoscop 18 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au de primit bani
Horoscop 17 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii au parte de o provocare
Horoscop 16 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Cheltuieli neprevăzute pentru Pești
Horoscop 15 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 15 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au parte de o provocare
Horoscop 13 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 12 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au o nouă sursă de bani
Horoscop 11 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o mărire de salariu
Horoscop 10 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii, nevoiţi să dea bani
Horoscop 9 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii primesc un bonus salarial