Horoscop 21 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor să își întemeieze o familie

Ultima actualizare: 21-11-2020 09:26

Horoscop 21 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste bună, de o prezență umană, fie ea și online, numai să putem comunica, să nu ne-nstrăinăm unii de alții.

Vibrația zilei este 22, număr maestru, și o să prindem din zbor o idee strălucită.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să vă faceți program de ieșit un pic la plimbare, chit ca să faceți niște cumpărături, dacă nu să vizitați și un târg de sezon, să dați o raită prin parc.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

E cineva care vrea să petreceți câteva ore împreună, poate vă propune o afacere, o colaborare și o s-aveți de câștigat, timp s-aveți.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate-aveți o idee cu care să ieșiți la rampă, o postați pe vreo rețea de socializare și așteptați impactul la public - care pare să fie unul pozitiv

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 PEȘTI

 

Se poate să vă facă cineva o vizită și să aflați noutăți care să v-aducă cu un pas mai apropae de o realizare - poate - v-apucați de ceva nou care promite succes.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

 

Păreți mai hotărați să vă întemeiați și voi o familie, dar nici gândul la carieră nu vă da pace și o să faceți cumva să le-mpacati pe cele două.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 TAUR

 

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și să petreceți un timp de calitate împreună până o să vă cunoașteți mai bine.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

 

Poate e o sărbătoare în familie, o aniversare, un botez, așa, doar cu ai casei, să nu vă expuneți niciunui risc, să fie toată lumea sănătoasă.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 RAC

 

Se pare că e cineva care demult vrea să vă scoată la o întălnire și-o să prindă momentul dacă vă nimerește când sunteți online, să vă invite pe-afară.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 LEU

 

Poate o să faceți o tratație la voi acasă, daca nu aveți unde să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri, ca să nu treacă neobservat un moment foarte important.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să vă faceți program cu cei tineri din familie, poate plecați într-o escursie de o zi, cu copii, nepoți, în vizită la bunici poate, la rude.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 BALANȚĂ

 

Lucrurile bune vin spre voi și o să cultivați în continuare starea de bine, să adunați în jurul vostru oameni care să fie în rezonanță cu voi.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

 

Aveți energie, inspirație și o să atrageți oameni de afaceri care vor să lucreze cu voi, c-aveți resurse nebănuite, mai ales în momentul de față.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO