Horoscop 21 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Săgetătorii primesc bani și poate chiar o funcție

21-11-2019 07:37


Horoscop 21 noiembrie 2019. O zi amestecată. O să aflăm și vești bune și mai puțin bune, dar important este c-o să ne descurcăm, c-avem soluții și un moral ridicat.

Vibrația zilei este 3 și comunicarea poate face minuni azi.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

 

Vă dați întâlnire cu cineva care e pe lungimea de undă și o să fie liniște și pace în relație, după o serie de turbulențe. Se poate să gășiți o sursă suplimentară de venituri și să fie prosperitate la voi în familie, să va descurcați mult mai bine pe toate planurile.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

O să vi se recunoască un merit poate luați și bani, vi se propune și vreo funcție și poate o să va dați acceptul. Poate v-ați interesat de sănătate, ați primit rezultatele analizelor medicale, luați și tratamentul și o să aveți un organism robust, o s-aveți alt tonus.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Începe să se vindece o rana și să va dați voie să fiți și voi fericiți, să-ncepeti o relație care să va ungă pe suflet. O să va asociați cu niște oameni care sunt de valoare similară cu a voastră și o să puteți lucra în combinația respectivă și s-aveți succes.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

O să primiți o invitație la o lansare de produs, poate fi și un spectacol de gala și și să va bucurați de vizibilitate. Poate ieșiți la rampă cu ceva pe care l-ați conceput mai demult și-abia acum a prins viață, că s-au găsit niște oameni care să va vină în întâmpinare.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

 

E cineva care va face curte și o să va lăsăți impresionați de persoană respectivă și să-i acordați o șansă, pentru că va place. Apare cineva care va propune o formă de colaborare în care v-ați încadra - numai să fie de acord și partenerul de cuplu să nu se plângă că vi se răpește timpul liber, dedicat cuplului.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

 

Vă dați întâlnire cu un posibil sponsor în care v-ați pus mari speranțe c-o să v-ajute și într-adevăr o s-o facă. E posibil să luați bani, să dați drumul proiectelor noi și să faceți echipa cu niște oameni care au același vibe cu al vostru și să iasă treaba că lumea.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 TAUR

 

Vă scoate cineva diseară la un suc, să mai povestiți de-ale voastre, să descărcați sacul cu tensiuni. Întâlnire importantă, poate fixați datele unei afaceri, sau o fi omul visurilor voastre și o să va faceți planuri de plecat pe undeva în week-end, sau urmează logodnă, căsătorie.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

 

Vi se pot plăti niște ore suplimentare și să va puteți deplasa, ori să-i trimiteți măcar pe copiii într-o excursie. Se poate să luați niște bani și o să-i pregătiți o surpriză ființei iubite, o scoateți în lume, poate plecați din țară pentru o zi, două, în week-end și-i spuneți în ziua respectivă.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 RAC

 

Sfera sentimentală e răscolită și se poate să apară cineva care să va umple frumos, viață, și totul să capete sens. Poate va gășiți o preocupare de timp liber și o să fiți creativi, o să va destindeți că să folosiți toate resursele la finalizarea proiectelor, că vine încheierea anului.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 LEU

 

O să luați niște bani care să v-ajute să scăpați de datoriile curente, după care să va mai luați și vouă ce-aveți chef, c-or fi atâtea. Promite să va meargă mai bine din punct de vedere sentimental și să va doriți un cămin al vostru, să aveți copii, să știți pentru cine munciți.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Revine cineva cu gânduri bune de-mpacare și o să reparați o relație de prietenie, ori de dragoste de care-aveți mare nevoie. Va reușesc acele demersuri care țin de afaceri deplasări, de școală,examene, și acte - o să va descurcați la oricare dintre aceste capitole și o să înregistrați câteva succese.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 BALANŢA

 

Se poate să primiți un cadou, să vi se împlinească o dorința și să recuperați, și niște bani împrumutați. Se poate definitivă o situație și să căpătați o funcție, un salariu mărit sau o promisiune de surplus salarial la sfârșit de an măcar, ceva o să fie compensatoriu.

VIDEO PROTVPLUS.RO