Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie


Ultimul update: Joi 21 Martie 2019 10:07
Data publicarii: Joi 21 Martie 2019 08:04
Categorie: Horoscop

Horoscop 21 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. Luna plină şi agitaţie. E tocmai bine că atingem punctul de fierbere ca să dăm gata proiectele complicate, să facem lucruri măreţe cu care să ne mândrim.

 

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem ce-avem pe inimă şi-o să ne ţinem şi de promisiuni.

BERBEC
Întrevedere cu cineva care e de calibrul vostru profesional şi o să vă asociaţi pentru o perioadă de timp şi munciţi împreună. Poate reuşiţi să scăpaţi de nişte lucruri care vă tulbură existenţa şi o s-o puteţi lua de la zero într-o relaţie care vă mângâie pe suflet.

TAUR
E momentul să vă-ngrijiti de sănătate şi să luaţi şi tratamentul pe care o să vi-l prescrie un medic, dacă apar probleme. Iniţiativele vă menţin într-o stare de efervescență creativă şi o să cooptaţi şi nişte oameni care să vă ţină isonul la treabă şi chiar aveţi multe de făcut.

GEMENI
Sunt nişte prieteni care vor să munciţi cot la cot să-i daţi de capăt unei chestiuni care ţine de implicarea voastră pe scenă socială. O să vă daţi peste cap să rezolvaţi tot soiul de probleme, să fie în regulă şi acasă şi să fiţi şi luni zdraveni ca să vă achitaţi de toate obligaţiile de serviciu.

RAC
Intraţi la cheltuială poate pentru că aţi dat nişte reduceri şi nu vreţi să pierdeţi ocazia, poate reutilaţi apartamentul. Apar nişte schimbări la serviciu şi o să fiţi pe fază c-aveţi şi voi de cerut nişte lucruri într-un astfel de moment şi se nimeresc toate în aşa fel încât să le puteţi rezolva.

LEU
O să recuperaţi nişte bani ca s-aveţi ce să cheltuiţi zilele astea, că s-au adunat cam multe. Poate veţi reuşi să faceţi investigaţiile necesare ca să vedeţi dacă sunteţi sănătoşi tun şi să puteţi aduce pe lume copii, să vă bucuraţi de viaţă de familie.

FECIOARA
Poate relaţia cu partenerul de cuplu traversează o perioadă de instabilitate, dar puteţi calma situaţia. Vi se propune altceva de lucru, poate la alt serviciu, sunteţi dispuşi să faceţi unele schimbări, ca să vă meargă mai bine financiar, cel puţin, dacă tot e cu munca multă.

BALANŢA
Relaţia de cuplu trece prin nişte furci caudine ca să vă asiguraţi că rămâneţi împreună, aveţi nevoie de certitudini. La voi provocări la tot pasul şi o să ieşiţi basma curată din orice încercare pentru că sunteţi ambiţioşi şi vreţi neapărat să faceţi progrese pe mai multe paliere.

SCORPION
O problemă de suflet o să iasă la suprafaţă şi o să vă eliberaţi de o apăsare, un sentiment de vinovăţie - o să fie bine. Voi sunteţi capabili de o auto promovare, dar o să acceptaţi şi o mână de ajutor din partea unor oameni care vă apreciază şi-nteleg că vă e greu cu toate.

SĂGETĂTOR
De sănătate să vă interesaţi neapărat ca să fiţi în regulă, să nu pierdeţi şansa afirmării voastre pentru că nu sunteţi în formă. O să îmbinaţi activităţile practice cu cele creative şi veţi mai face un pas în carieră, dacă nu cumva o să fie un salt considerabil pentru că e anul vostru.

CAPRICORN
Întâlnire cu cineva care demult îşi face curaj să vă spună cum, vede relaţia cu voi şi păreţi deschişi, o să staţi de vorbă. O să faceţi mari eforturi să recuperaţi ce-i al vostru, să căpătaţi bani, proprietăţi, să reîntregiţi familia, să nu se-nstraineze ce-i al vostru.

VĂRSĂTOR
O să vă scoată cineva la un restaurant să puneţi la cale o excursie la sfârşit de săptămână sau poate plănuiţi sărbătorile pascale într-un loc anume. Se poate să promiţi ceva bani în plus în perioada asta şi să-ncepeți nişte proiecte şi de serviciu şi în particular ca să vă intre bani pe mai multe filiere.

PEŞTI
Vi se propune o asociere ca să lucraţi într-o echipă care-o să v-aducă succes, va fi o alegere bună. O să staţi, probabil, mai bine cu banii şi cu ascensiunea socială, e ceva care o să vă propulseze în carieră, să se vorbească de bine despre voi şi să faceţi progrese vizibile.

 Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 21 mai 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 21 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc un cadou nesperat
Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii iau o decizie importantă în relație
Horoscop 18 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele au un câştig neaşteptat
Horoscop 17 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii pot relua o relație mai veche
Horoscop 16 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii încep o nouă relație și primesc bani
Horoscop 15 mai 2019
Horoscop 15 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au șansă de bani
Horoscop 14 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele au parte de surprize nesperate
Horoscop 13 mai 2019. Leii au șanse să înceapă o relaţie sentimentală
Horoscop 12 mai 2019. Cine face cunoștință cu cineva cu care poate ajunge la căsătorie
Horoscop 11 mai 2019. Zodia care întâlnește persoana cu care își poate întemeia o familie
Horoscop 10 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc o ofertă tentantă