Horoscop 21 martie 2018. Zodia care astăzi are un noroc incredibil la bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 martie 2018, prezentat de Neti Sandu. Noi începuturi pe toate fronturile. S-o luăm de la capăt cu ce ne-am dorit şi nu ni s-a împlinit, să fim mai insistenţi, mai focusati pe ce trebuie să facem, s-avem şi sentimentele potrivite cu dorinţele.

 

Vibraţia zilei este 3 şi să rostim cu glas tare ce vrem, ca să se imprime şi în noi în afară.

BERBEC
O să faceţi cunoştinţă cu grupul de prieteni, cu oameni care să aibă ce oferi, c-o s-aveţi ce să învăţaţi de la ei, veţi face schimb de idei. Se pare c-or să vă intre nişte bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să-i puneţi de-o parte pentru week-end, să plecaţi la distracţie pe undeva, prin ţară, în afară.

TAUR
O prezenţă plăcută, aflaţi veşti bune, vă pregătiţi de o reaşezare la casa voastră, poate aţi mai construit o anexă, aţi remobilat interiorul. Noutăţi - poate vine cineva cu o ofertă de lucru sau vă găsiţi locuinţa potrivită, apare cineva în viaţa voastră şi o să vă placă să împărţiţi totul la doi.

Citește și
Horoscop
Horoscop 19 martie 2018. Planuri de călătorie pentru nativii acestei zodii
„Înseamnă un Al Treilea Război Mondial”. Reacția Ungariei, după ce Macron a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina

GEMENI
E un grup care vrea să ieşiţi la plimbare, să practicaţi un sport, să desfăşuraţi activităţi care să va-ntrețină un tonus bun, ridicat. Poate ați găsit acel lucru în care vreţi să investiţi banii şi or să fie de acord şi ai voştri care-au tot insistat să cheltuiţi cu cap, banii.

RAC
O să deveniţi mai interesaţi de ce se-ntâmplă în societate, poate vreţi să vă implicaţi într-o activitate care-o să vă scuture de stres. Sunteţi aşteptaţi la o negociere, la masa deciziilor, vi se spune de ce avantaje aţi putea beneficia, dar trebuie citit printre rânduri c-or să fie şi lucruri pe care ar fi bine să le intuiţi.

LEU
O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate dacă vă prezentaţi la medic şi veţi urma şi tratamentul pe care vi-l prescrie, dacă sunt probleme. Poate v-apucaţi de un nou domeniu de studiu, poate vreţi să vă schimbaţi şi serviciul şi o să intraţi într-un alt ritm de viaţă, la care o să vă adaptaţi din mers.

FECIOARĂ
O confirmare, că vi s-a aprobat o învoire, că aţi trecut cu bine de un examen, un interviu, sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit şi-acum or să apară. Se poate să obţineţi o sumă de bani, în plus, dacă vă târguiţi cu angajatorii, le cereţi sponsorilor ce credeţi că meritaţi ca să puteţi munci mai departe, cu inima-mpăcată.

BALANŢA
E multă lume care va căuta şi dacă şi voi sunteţi în căutarea perechii de suflet e posibil să apară cât de curând. Se poate să achitaţi un sejur pe undeva şi vă duceţi la odihnă, la distracţie, să revedeţi rude, prieteni, să vă bucuraţi de peisaje şi de oamenii din jurul vostru.

SCORPION
O să vă meargă şi mai bine în relaţia de cuplu şi o să vă faceţi planuri legate de casă, s-o mobilaţi, poate vă luaţi alta, ori cu chirie. Întâlnire de afaceri, poate primiţi un răspuns de la un angajator şi o să şi începeţi lucrul cât de curând şi să fie de cursă lungă colaborarea.

SĂGETĂTOR
E posibil să vă capteze atenţia cineva pe care-l întâlniţi într-un cerc de prieteni şi o să vă aventuraţi într-o relaţie sentimentală. Sunt nişte oferte de lucru pe care n-o să le puteţi ignora, pentru că vă plac colaboratorii, munca respectivă şi o să fiţi apreciaţi pentru ceea ce faceţi.

CAPRICORN
Sunteţi pe punctul de a spune ce-aveţi pe suflet şi să nu mai toleraţi lucruri care nu vă convin, să vă eliberaţi. O s-aveţi o perioadă încărcată la serviciu, dar vor fi şi treburi personale pe care va trebui să le rezolvaţi rapid, c-or să tot apara - neprevăzute - pe bandă rulantă.

VĂRSĂTOR
Poate-ati ales deja, o destinaţie de vacanţă şi vă consultaţi cu partenerul de cuplu în privinţa itinerariului, a locurilor de cazare şi a duratei şederii. O să ieşiţi mai des cu grupul, pot fi şi colegi şi prieteni, vor fi diverse activităţi, preocupări care să vă ţină conectaţi c-aveţi multe de spus şi de făcut în perioada asta.

PEŞTI
Poate vă gândiţi la o asociere cu nişte oameni care să vă ajute la treabă, să fie chiar reciproc ajutorul şi să vă rotunjiţi veniturile. E posibil să adunaţi bani din mai multe surse şi o să fie o efervescentă acolo, în sfera banilor câştigaţi din munca proprie şi o să vă descurcaţi frumos cu cheltuielile, o vreme.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO
Citește și...
Horoscop 20 martie 2018. Situație financiară bună pentru nativii din această zodie
Horoscop 20 martie 2018. Situație financiară bună pentru nativii din această zodie

Se poate să ne aflăm cu toţii la un început de drum şi-am vrea să punem suflet, energie, toate resursele în joc să câştigăm ce ne-am propus.

Horoscop 19 martie 2018. Planuri de călătorie pentru nativii acestei zodii
Horoscop 19 martie 2018. Planuri de călătorie pentru nativii acestei zodii

Ne poate pica din cer, aşa, un lucru neaşteptat, un act, o situaţie, o prezenţă nemaipomenită, ceva care să ne ungă pe suflet, nu alta.

Recomandări
Sudul țării se va transforma în deșert, dacă nu plantăm 350.000 de hectare de pădure. “Până și în buza Saharei se plantează
Sudul țării se va transforma în deșert, dacă nu plantăm 350.000 de hectare de pădure. “Până și în buza Saharei se plantează"

Sudul României se va transforma în deșert, dacă terenurile degradate de agricultură intensivă și secetă nu vor fi protejate.

Ruşii câştigă teren în Africa. Trupele Moscovei au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte soldaţi americani
Ruşii câştigă teren în Africa. Trupele Moscovei au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte soldaţi americani

Militarii ruşi au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte trupe americane, după decizia juntei din Niger de a expulza forţele SUA din ţară, relatează News.ro, care citează The Guardian.

Cei trei afgani care au atacat doi polițiști în timp ce încercau să ascundă mai mulți migranți într-un TIR au fost arestați
Cei trei afgani care au atacat doi polițiști în timp ce încercau să ascundă mai mulți migranți într-un TIR au fost arestați

Cei trei afgani care au atacat doi polițiști din Timiș în timp ce încercau să ascundă mai mulți migranți într-un TIR au fost arestați preventiv.