Horoscop 21 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii iau o decizie sentimentală radicală

Ultima actualizare: 21-06-2020 09:30

Horoscop 21 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Poate a sosit momentul să faceți niste alegeri și să punem punctul pe i, să-i păstram pe lângă noi pe cei care contează.

Vibrația zilei este 3 și să spunem ce-avem de spus, fară ocolișuri.

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 RAC

 

Poate primiti o înștiințare că vi s-a aprobat ceva, că sunteți aleși pentru un job anume și o să aflați mâine toate detaliile. Se poate să vă scoată la o-ntalnire cineva care vrea să vă asigure că e tot ce-aveți nevoie și o să vă gândiți și voi de două ori înainte de a lua vreo hotărâre

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 LEU

 

Se poate să fie o problemă sentimentală care să vă răscolească pe dinăuntru și depinde doar de voi daca vreți să vă eliberați, sau nu. O să revedeți niste prieteni cu care-ați avut vreun diferend și o să vă rezolvați problemele ca să puteți continua relația, și să vă-ntelegeti

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

Daca plecați la drum și conduceți s-aveți permisul în regulă, și ce vă mai trebuie pentru drum, să faceți totul cu prudență. O întălnire cu grupul , poate fi și ceva oficial, de-mpărțit câte ceva celor care n-au de niciunele, sau le faceți, tot așa, un pustiu de bine unor oameni.

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 BALANȚĂ

 

Poate luați o decizie referitoare la viața de cuplu, stabiliți de comun acord unde o să locuiți, și ce schimbări o să faceți pe-acasă.

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 SCORPION

 

Se poate să vă duceți la un concert, poate fi logodnă și să stați la un fursec cu protagoniștii. Se poate să vă repeziți la malul marii, sau acolo unde v-așteaptă cineva, o fi chiar un eveniment festiv, care să vă facă să traversați orașul, țara!

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Vă caută cineva care vrea să v-arate că s-a schimbat, că o să vă puteți armoni dac-o să conviețuiți și-l credeți. O să vă treziți cu o ofertă de muncă, o fi un proiect prarticular și care să v-aducă nu numai bani, ci și un titlu de glorie și să fie un succes social.

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să dați o mică petrecere pentru că sărbătoriți niste ani de mariaj sau de când v-ați cunoscut, ori altceva. Pare să fie o întălnire decisivă, să răspundeți cu da sau nu la întrebarea legată de dorință de a fi pentru totdeauna împreună - acum se poate decide soarta voastră.

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate vă duceți la zi de naștere, e un prilej să vă-ntalniti cu familia și cu vreo 2, 3 prieteni. Se poate s-aveți de dat cuiva niste bani înapoi și să ieșiți la o cafea cu cel care v-a dat banii atunci când ați avut nevoie și-i faceți cinste.

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 PESTI

 

Poate vă afișați în public cu ceva care să vă ridice cota valorică și să vă plaseze pe alta treaptă socială. E posibil s-aveți o revelație și să nu concepeți viață fară ființa iubita, c-abia acum v-a războit sentimentul acela de - trăit împreună pe viață.

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 BERBEC

 

O să vă feliciute și pe voi cineva pentru vreo reușită recentă și vă bucurați cu ai voștri, în cadru restrâns. Se poate să inaugurați o casă, un sediu, poate fi și propria afacere și să dați de băut, să vă lansați și pe online, nu neapărat cu lume în carne și oase.

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 TAUR

 

Poate are loc o întrunire la care-aveți și voi ceva de spus și o să v-alegeți cu un job , o???????? Poate vă dați acordul pentru un proiect care-o să v-aducă beneficii și o să vă drămuiți timpul să mai petreceți și cu familia, pe cât posibil

HOROSCOP 21 IUNIE 2020 GEMENI

 

Se poate să le fiți alaturi unor tineri care sunt la-nceput de drum și o să le faceți un cadou, poate le dați niste bani - dar de nunta. Poate luați o decizie legata de casa, de familie, să cumpărați o locuință să vă puteți muta împreună cu persoana pe care o vreți în viață voastră.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO