Horoscop 21 iunie 2018. Zodiile care vor avea surprize plăcute pe plan financiar

Ultimul update: Joi 21 Iunie 2018 10:26
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018 07:53
Categorie: Horoscop
Horoscop 2018

O să depăşim toate obstacolele care stau în calea feiricirii noastre şi o să mergem cu încredere pe drumul nostru, să facem tot ce ne-am propus. Vibraţia zilei este 3 şi o să ducem comunicarea la alt nivel.

RAC
Relaţia cu partenerul de cuplu are nevoie de nişte ajustări ca să meargă mai departe, c-or fi rămas nişte lucruri nespuse. O s-aveţi de lămurit o serie de lucruri, iar la final o să vă puteţi asigura succesul pe mai multe planuri şi-o s-aveţi şi stabilitate financiară.

LEU
Lucraţi în continuare la felul în care arătaţi şi în plus o să trebuiască să va-ngrijiti şi de sănătate, neapărat. Poate-o să ieşiţi pe la mondenităţi, să cultivaţi relaţiile existente şi să vă faceţi altele noi, să cuceriţi şi alte medii sociale, să vă modelaţi frumos.

FECIOARĂ
Poate v-aţi decis s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva căruia vreţi să-i faceţi o mărturisire ca să puteţi face că relaţia să meargă mai departe. O să faceţi rost de nişte bani şi, pe lângă cheltuielile curente o să acoperiţi cu ei şi alte aspecte care pretindeau atenţie, dar lipsa banilor va ţinea pe loc.

BALANŢĂ
O să treacă cineva să vă vadă, poate va scoate în oraş şi o să vă faceţi planuri de week-end, de vacanţă, ori de căsătorie. Se pare c-aveţi de spus nişte lucruri în public, să vă faceţi auzite părerile, pentru că vreţi să schimbaţi ceva şi păreţi a fi un fel de porta voce a unui grup.

SCORPION
E bine să accesaţi toate resursele interioare dacă vreţi să vă atingeţi nişte obiective majore, şi-o să pună şi jupiter umărul. Sunt ceva evenimente în oraş, poate şi pe linie de serviciu se-ntâmplă ceva la care vreţi să fiţi şi voi prezenţi şi o să împărtăşiţi experienta acumulată.

SĂGETĂTOR
E bine să vă acordaţi un respiro, să plecaţi în plimbare zilele astea ca să descărcaţi oboseala, să vă limpeziţi mintea, sufletul. O s-aveţi tot felul de idei ingenioase printre care cu banii pe care vreţi să-i puneţi la păstrare ca să obţineţi o dobândă bună pe ei până-i veţi reinvesti, vă luaţi casă, maşina, călătoriţi.

CAPRICORN
E posibil un tete a tete diseară şi poate profitaţi de ocazie să spuneţi ce vă deranjează şi ce-aţi prefera. Va scoate cineva la masă în oraş, la un eveniment festiv, o aniversare, şi o să vă bucuraţi de o atmosferă plăcută, o să va-ncarcati frumos, energetic.

VĂRSĂTOR
O să apară cineva care să vă fascineze, şi dacă nu sunteţi angajaţi în nicio relaţie, o să vreţi să vă mai vedeţi de-aici încolo. O să reglaţi relaţia de cuplu, vă asumaţi nişte responsabilităţi şi va predomina armonia la voi acasă, puteţi spera la şi o mai bună înţelegere, şi dacă nu sunteţi angajaţi în nicio relaţie, o să vreţi să vă mai vedeţi de-aici încolo.

PEŞTI
Se poate să se-anunţe naşterea unui copil în familia voastră, ori poate vă roagă cineva să fiţi naşi de cununie. de botez. Poate vă găsiţi mai mult timp de petrecut orele libere de după program cu copiii, sau o să le achitaţi nişte cursuri la vreun sport, sau ca să înveţe să cânte, să picteze.

BERBEC
E loc de şi mai bine în viaţa sentimentală şi o să atrageţi ca un magnet pe cine trebuie şi o să convieţuiţi de minune. V-aţi decis, se pare, să faceţi nişte reamenajări interioare, exterioare, să le faceţi pe plac alor voştri, să vă simţiţi cu toţii bine acasă.

TAUR
Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie stabilă şi o să simţiţi nevoia s-o oficializaţi, dacă nu sunteţi deja, căsătoriţi. Sunteţi în căutarea unor colaborări care v-ar aduce un supliment salarial şi pe care poate că l-aţi pune deoparte pentru zile negre, să nu fie nevoie să vă-mprumutați de bani.

GEMENI
O persoană care va inspiră încredere va căuta, vrea să fiţi împreună şi are toate şansele să vă convingă - anul viitor e bun pentru căsătorie. Poate vreţi să cereţi o mărire de salariu, să-i reamintiţi şefului că v-a promis nişte înlesniri, o aparatura care să vă îmbunătăţească performanţele, şi trebuie să insistaţi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 2018 Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Horoscop 20 iunie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani
Horoscop 20 iunie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani
Horoscop 19 iunie 2018. Zodia care va forma un cuplu
Horoscop 19 iunie 2018. Zodia care va forma un cuplu
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 22 octombrie 2018. Zodia care nu mai poate amâna vizita la medic
Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
Horoscop 20 octombrie 2018. Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani
Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie
Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic