Horoscop 21 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor primi un cadou

Ultima actualizare: 21-01-2020 09:14

Horoscop 21 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi destul de bună. E bine să nu ne facem iluzii și să avem așteptări prea mari de la cei din jur, azi cel puțin, că lucrurile nu sunt ce par a fi.

 

Apar tot felul de situații care o să ne distragă atenția de la ce ne dorim. Vibrația zilei este 3 și poate reușim să ne facem înțeleși.

 

HOROSCOP 21 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR
 


O să primiți un accept. Vi se recunosc niște drepturi, merite. E un moment de emancipare. O să dați drumul proiectelor noi, apar și oferte de lucru, aveți și voi inițiative mai vechi care pot fi puse în operă în perioada asta.

HOROSCOP 21 IANUARIE 2020 PEȘTI
 


Voi o să aveți inspirație și o să vă compuneți altă ținută vestimentară. Mai schimbați și pe acasă câte ceva, să fie frumos. Se întâmplă ceva neașteptat care o să vă dea idei, ca să câștigați bani și prestigiu. Poate va fi o muncă în particular prin care o să vă puneți în valoare un talent.

HOROSCOP 21 IANUARIE 2020 BERBEC
 


Se poate să găsiți bilete low cost să plecați într-o escapadă turistică în weekend și să fie și o surpriză pentru partener. Întâlnire cu cineva care vă cooptează într-o activitate care s-ar putea să aibă legătură cu străinătatea sau o să faceți naveta prin țară, să faceți rost de bani.

HOROSCOP 21 IANUARIE 2020 TAUR
 


Vă puteți interesa de împrumutul pe care-l cereți unei bănci sau șefului poate-i cereți un salariu, două, în avans, ori supliment salarial. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nou și să fie bine primit produsul, să găsiți cumpărători sau adepți, dacă veniți cu idei, strategii.

HOROSCOP 21 IANUARIE GEMENI
 


Se poate să primiți ceva în dar, poate fi un card cadou și să vă luați ce vă place, să fie răsfăț. Vi se va semna un contract de muncă, ori poate e unul de proprietate și o să vă instalați în casă nouă, dacă nu cumva e un sediu în care o să vă desfășurați activitatea.

HOROSCOP 21 IANUARIE 2020 RAC
 


Poate mai aruncați din lucrurile inutile de acasă și eliberați spațiul. Le faceți un bine și unor oameni care duceau lipsă de obiectele pe care le oferiți voi cadou. Vin de undeva niște bani și n-o să-i puneți pe toți deoparte. O să mai luați una, alta pentru voi și ai voștri, să aveți tot ce vă trebuie acasă până la salariu.

HOROSCOP 21 IANUARIE 2020 LEU
 


Se poate să vi se încredințeze o șefie, să răspundeți de o secție, un departament, să fie și un directorat. Se poate și să vă convină. Se vine cu o ofertă de lucru și se poate să vă și nimerească și pentru că vă place și pentru că aveți nevoie de bani și se întrunesc toți factorii încât să semnați contractul.

HOROSCOP 21 IANUARIE 2020 FECIOARĂ
 


O să dați de ceva convenabil ca preț pentru casă și o să faceți un efort financiar să-l cumpărați. O problemă de suflet se poate rezolva, să vă împăcați cu cineva cu care oți fi fost en froid și cu voi înșivă să vă împăcați, că țineți prea mult la persoana respectivă și era păcat să nu mai vorbiți.

HOROSCOP 21 IANUARIE 2020 BALANȚĂ
 


Poate intrați în priză, aveți examene sau ceva lucruri pentru școală. Poate vă luați carnet de șofer. E posibil să primiți un preț bun pe mașina pe care vreți s-o vindeți și mai puneți ceva bani și vă luați alta dacă o fi și-o fi, și nu se mai poate repara.

HOROSCOP 21 IANUARIE 2020 SCORPION
 


O să vă faceți timp să ieșiți după orele de program la o plimbare în doi. Vă duceți la film, la patinoar acoperit, să uitați de stres. E posibil să vă plățiți o datorie despre care uitaserăți și să vă facă un gol în buget, dar să vă redresați de luni încolo că o să vă intre niște bani în casă.

HOROSCOP 21 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR
 


Sunt lucruri la care visați de multă vreme și care se pot împlini în perioada asta, că aveți o energie suplimentară. Se pare că o să amânați treburile complicate pe altădată și o să dați zor să vă achitați de toate mărunțișurile, de restanțe, ca să puteți ataca apoi în forță, proiectele mari.

HOROSCOP 21 IANUARIE 2020 CAPRICORN
 


Se pare că o să mai ieșiți și pe la mondenități. O să vă prindă bine relaționarea cu diverse persoane cu care puteți avea schimburi de idei și poate afectiv. O să puteți semna mai multe colaborări. O să vă suplimentati veniturile și n-o să mai aveți grija banilor. O să vă puteți mișca în voie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO