Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 20 Septembrie 2018 07:48
Categorie: Horoscop

Horoscop 20 septembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. Apar tot felul de lucruri din senin şi e bine să fim pe fază, să stingem din fașă un conflict, să combatem o părere greşită a cuiva şi să ne luptăm pentru idealurile noastre.

 

Vibraţia zilei este 2 şi o să funcţionăm bine în pereche.

FECIOARĂ
Poate faceţi nişte reparaţii pe-acasă, vă mobilizaţi financiar şi energetic să faceţi treabă cât e încă frumos afară. O să vă bucuraţi de suportul anturajului, atât la serviciu, cât şi în afacerile particulare, chiar şi acasă cei din jur, prieteni, vecini vă-ntind o mână de ajutor.

BALANŢA
O să vă sporiţi veniturile, cumva, intraţi într-o colaborare şi poate o permanentizaţi ca să aveţi o sursă constantă de venituri. Poate vă vin idei despre cum vă puteţi petrece frumos timpul liber, să cultivaţi un hobby, să vă puneţi în valoare toate calităţile.

SCORPION
Poate va bate gândul să vă schimbaţi locuinţa şi să începeţi o viaţă nouă, tot e anul vostru special şi vă oferiţi acest cadou. O să daţi deoparte, pentru o vreme, treburile complicate, pe care o să vi le facă altcineva şi o să aveţi grijă de voi, de felul în care arătaţi şi de cum vă simţiţi.

SĂGETĂTOR
E posibil să vă-nscrieți la nişte cursuri, ca să urmaţi o specializare, să mai căpătaţi nişte bani, în plus, pe lângă salariu. Poate faceţi un efort financiar să vă puneţi maşina la punct, poate vă luaţi altă nouă, la o adică să plecaţi pe undeva în week-end, să vă distraţi.

CAPRICORN
Se poate să le spuneţi verde-n faţă unor oameni că nu mai lucraţi pentru ei şi fie vă orientaţi spre alt angajator, fie mai aşteptaţi. Vă pregătiţi de o nouă provocare, poate semnaţi un contract care să vă aducă bani frumoşi, să v-ajute să strângeţi un capital să vă luaţi o casă, o maşină.

VĂRSĂTOR
Prezenţa cuiva o să vă suscite interesul şi o să vă gândiţi dacă nu v-ar sta bine împreună, într-o relaţie. Se observa un câştig, poate vindeţi ceva scump, valorificaţi nişte produse şi o să faceţi ceva serios cu banii, poate vă pregătiţi de o nuntă, un botez.

PEŞTI
E cineva din străinătate, sau chiar de prin ţara care vrea să vă duceţi acolo şi dacă mai aveţi o zi, două, daţi o fugă. Oferte de lucru, stabil şi temporar şi poate o să vă tenteze ceva, în colaborare să faceţi rost de bani în perioada asta, după care mai vedeţi.

BERBEC
O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi o să aveţi un randament mult mai bun la slujbă, la şcoală. Poate scoateţi din banii de la rezerve să daţi o petrecere în week-end şi-ncepeti pregătirile, sau plecaţi la munte, la mare, să vă vedeţi cu prietenii, cu rudele.

TAUR
O reuşită de unde vă aşteptaţi cel mai puţin, poate vi se plătesc nişte activităţi de mai demult, se-ntâmplă ceva care să vă ia prin surprindere. E posibil să mai schimbaţi câte ceva pe-acasă, vă luaţi lucruri noi, poate pentru copii, şi în rate - chiar - să rămâneţi şi cu bani lichizi.

GEMENI
Poate ajungeţi într-un parc de aventura ca să se distreze copiii şi voi pe lângă ei şi să vă bucuraţi de libertate, să faceţi mişcare. Vă pregătiţi de plecare, v-aşteaptă cineva de la o destinaţie de vacanţă şi o să daţi sfoară-n ţară să mai vină şi alţi prieteni să vă distraţi împreună.

RAC
Ar fi cazul să daţi şi pe la doctor, să vă asiguraţi că organismul funcţionează cum trebuie în stare bună şi, dacă nu, vedeţi ce e de făcut. Se poate să lansaţi o cerere de credit bancar şi să vi se şi ia aprobe, să vă puteţi rezolva problemele care ţin de locuinţă şi de deplasare, să vă luaţi poate, altă maşină.

LEU
E posibil să vă iasa-n cale cineva care se simte atras de voi şi să simţiţi şi voi acelaşi lucru, să fie sincron. Au rămas nişte adevăruri nerostite în relaţia cu fiinţa iubită şi e momentul să daţi cărţile pe față, să vă meargă şi mai bine în relaţia de cuplu.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială
Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă
Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 4 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 3 decembrie 2018. Zodia care poate obţine o sumă frumoasă de bani
Horoscop 2 decembrie 2018. Zodia a cărei viață se va schimba într-o clipă