Horoscop 20 septembrie 2017. Balanțelor le merge mai bine în relația de cuplu

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Miercuri 20 Septembrie 2017 09:01
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neți Sandu. O zi cu lună nouă! O s-avem grijă de noi, de familie, de sănătate, de serviciu, de şcoală, de spaţiul locuibil şi să le mai facem o vizită şi rudelor cu care nu ne-am văzut de multă vreme.

Vibraţia zilei este 2 şi o să ne străduim să fim pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de cuplu.

(FECIOARĂ)
Or să vă cointereseze nişte oameni de afaceri să lucraţi împreună la ceva care v-ar aduce şi bani şi aprecieri din partea breslei. E posibil să fie o perioadă încărcată la serviciu şi să dezlegaţi nişte situaţii încâlcite, veţi fi gata de proiecte noi care să v-aducă bani în cont.

(BALANŢA)
O să vă meargă mult mai bine în relaţia de cuplu, vă faceţi planuri cu privire la locuinţa şi la căsătorie. Poate veți lua o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu în privinţa locuinţei, să vă luaţi una mai spaţioasă, ori cu un pic de curte, sau s-o renovaţi, s-o mobilaţi

(SCORPION)
V-aţi putea implica într-o activitate extraprofesională şi să vă exprimaţi ideile, să vă asociaţi cu nişte oameni şi să luaţi şi bani. Se poate să renegociaţi un contract şi să ţineţi la suma cu care să fiţi plătiţi, c-aţi fost poate prea puţin pretenţioşi în ultima perioadă.

Horoscop 18 septembrie 2017. Balanţele au parte de glorie în sfera profesională

(SĂGETĂTOR)
Se poate să reluaţi un proiect care v-a adus succes cândva şi o să aveţi chef de treabă, aveţi energie creatoare. O să atrageţi atenţia celor din jur, de la slujbă, poate chiar vă extindeţi alonja şi o să deveniţi cunoscuţi la scară mai mare, o să vă bucuraţi de recunoaştere publică.

(CAPRICORN)
Se poate să nimeriţi un sejur la preţ redus într-o staţiune turistică pentru finalul de săptămână şi să vă duceţi. Se poate să încasaţi nişte bani care să v-ajute să le daţi de capăt cheltuielilor lunare şi să vă rămână şi pentru o ieşire în străinătate, la sfârşit de săptămână, dacă s-ar putea.

(VĂRSĂTOR)
Se observă cheltuieli, dar şi o sursă de bani care să acopere golurile, să vă redresaţi din punct de vedere financiar. Poate vă prezentaţi la un consult medical şi o să le veniţi, în sfârşit, de hac unor probleme de sănătate, poate şi de ceilalţi membri ai familiei o s-aveţi mai multă grijă.

(PEŞTI)
O să treacă diseară cineva pe la voi şi o să disecaţi un subiect care v-a ţinut departe unul de celălalt şi o să vă-nțelegeti. Poate cereţi o refinanţare, ori alte înlesniri celor de la bancă şi daţi avansul pentru o casă, ori pentru şcoală, ca să urmaţi nişte cursuri, dacă nu cumva banii sunt pentru copii.

(BERBEC)
O să faceţi rost de nişte bani şi o să vă puteţi achita de o serie de obligaţii lunare şi o să plătiţi rate, facturi şi tot felul de urgenţe. E posibil să primiţi un surplus salarial, măcar luna asta sub forma unei prime, dacă nu e propriu zis o mărire de salariu, de undeva pot veni bani.

(TAUR)
Poate ajungeţi la un consens cu partenerul de cuplu şi veţi împărţi responsabilităţile, ca să fie echilibru în relaţie. Se poate să fiţi în cărţi pentru o promovare şi să vă suplimentaţi veniturile, să aveţi un nivel de trăi mai bun, pe care să-l menţineţi sus, de-aici încolo.

(GEMENI)
Poate vă hotărâţi să vă căutaţi altă locuinţă, mai spaţioasă, dacă o să vină pe lume un copil şi se măreşte familia. Poate faceţi un efort financiar să aduceţi un plus de confort în locuinţa şi o să ţineţi cont de preferinţele alor voştri, să vă simţiţi cu toţii mai bine acasă.

(RAC)
Poate vă interesaţi fie pentru voi, fie pentru copii, de nişte cursuri, de profesori cu experienţă în care s-aveţi toată încrederea. Semnaţi acte, vă reintraţi în drepturi, şi o să vă atingeţi măcar, o parte, din obiectivele pe care le-aveţi, o casă, o maşină, o ascensiune în carieră.

(LEU)
O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită o să reaşeze relaţia pe nivelul la care se poate vorbi despre armonie, înţelegere. Pot apărea situaţii noi la serviciu şi să vă implicaţi serios pentru că de-aici or să vină banii şi aprecierile din partea şefilor.

 

Horoscop 19 septembrie 2017. Fecioarele pot primi niște bani

Horoscop 19 septembrie 2017. Fecioarele pot primi niște bani

VIDEO PROTVPLUS.RO

horoscop

Horoscop 22 iulie 2018. Racii au șanse să înceapă o nouă relație

Horoscop 21 iulie 2018. Cine are șanse să-și întâlnească marea iubire

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante

Horoscop 19 iulie 2018. Zodia care își va reface viața sentimentală

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 2018

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare