Horoscop 20 octombrie 2017. Zodia care astăzi își reglează situația financiară

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 octombrie 2017, prezentat de Neti Sandu. O s-avem parte de veşti bune, putem primi cadouri, invitaţii pe la evenimentele din oraş, e animaţie, se întâmplă lucruri de bun augur şi o să avem şi noi multe de oferit.

 

BALANŢA
O să reglaţi cumva situaţia financiară, c-o să luaţi nişte bani în plus din colaborări sau câştigă mai bine partenerul de cuplu. Aţi putea perfecta o situaţie scriptică şi să intraţi în legalitate, să va consolidaţi poziţia la slujba, la şcoală, în societate, acolo unde-aveţi un cuvânt de spus.

SCORPION
E un moment foarte bun de afirmare, poate e o ieşire la rampă cu ceva nou şi o să semnaţi un contract care să va asigure bani frumoşi. Se-ntâmplă lucruri noi şi bune, începeţi proiecte care să v-aducă succesul şi o să aveţi curaj şi susţinere să va etalaţi talentele.

SĂGETĂTOR
Un răspuns afectiv din partea cuiva care a dispărut o vreme din viaţa voastră, a avut nevoie de un timp de gândire şi poate continuaţi relaţia. O să ieşiţi cu prietenii, va faceţi timp şi pentru plimbări, mondenităţi şi alte activităţi de grup, o să va mai şi destindeti, c-aţi obosit şi vreţi să va refaceţi.

Citește și
horoscop
Horoscop 18 octombrie 2017. Peștii pot primi ceva pe sufletul lor
Judecătoarea, către mama Robertei, tânăra moartă la 2 Mai: „Ați fost la înmormântarea acesteia?”

CAPRICORN
Se poate să aflaţi care sunt şansele voastre în afaceri, cu prilejul unei întâlniri şi o să va consultaţi acasă şi cu familia, să luaţi cea mai bună decizie. E posibil să munciţi în plus la serviciu şi să luaţi şi bani pe măsură, ba mai mult, să căpătaţi şi o funcţie, să fie o ridicare în rang.

VĂRSĂTOR
O să va caute cineva care vrea să va cunoaşteţi că să fiţi împreună şi o să ieşiţi la cafea, dacă vi se pare potrivită persoană. O să luaţi nişte bani şi se pare c-o să va puteţi permite o escapadă turistică, va duceţi în vizită pe la prieteni, eventual, o să va bucuraţi de puţină libertate de mişcare.

PEŞTI
Un rezultat favorabil de la şcoală, aţi trecut cu bine nişte examene şi aţi atins alt nivel. Se poate să ieşiţi în lume, poate are loc un eveniment festiv care să va reconecteze la grupul de prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult, poate are loc întâlnirea în alt oraş.

BERBEC
Se poate să-i veniţi de hac unei afecţiuni care v-a făcut viaţă grea şi cu un tratament adecvat o să fiţi în formă. O să faceţi rost de nişte bani, poate valorificati nişte obiecte, luaţi cu împrumut de la banca, cereţi un salariu în avans, va scoateţi dobânda de la vreun depozit bancar.

TAUR
E posibil să-ntalniti pe cineva carismatic şi să fie o atracţie reciprocă, să aveţi ce discuta şi destule motive că să va mai întâlniţi. Va puteţi ocupă de treburile gospodăreşti şi să va duceţi la un restaurant diseară, să vedeţi o piesă de teatru, poate va invită cineva la un concert şi o să fie o seară specială.

GEMENI
Va puteţi reface viaţă sentimentală, o căsnicie, un parteneriat de afaceri şi o să fiţi împliniţi sufleteşte. Poate va cumpăraţi lucruri noi pentru casă, ori poate le primiţi cadou, or să fie nişte motive de bucurie şi poate le pregătiţi celor dragi surprize şi va fi o atmosfera festivă în familie.

RAC
O să va interesaţi de nişte achiziţii scumpe, şi se pare că v-ajung banii, poate pentru aşa ceva i-aţi strâns - în principiu pentru casă, familie. Sunt ceva petreceri aniversare, poate fi şi un botez la care să fiţi invitaţi şi să va faceţi timp să treceţi pe la toţi cei care va cheamă pe la ei, sau să ieşiţi împreună în oraş.

LEU
Poate le faceţi o bucurie copiilor şi-i duceţi în parcul de distracţii, la munte, să viziteze o rezervaţie naturală, vedeţi ce-şi doresc. O să rulaţi banii de la puşculiţă că să ieşiţi la aer, să mai faceţi şi nişte cumpărături, poate veţi avea musafiri zilele astea şi o să va faceţi nişte pregătiri, cât de cât.

FECIOARA
Se poate să fi depăşit perioada de tatonare în noua relaţie amoroasă şi o să realizaţi cât de multe aveţi în comun - se-anunţă o reuşită. E posibil să petreceţi câteva zile departe de casă şi să mai uitaţi de stres, de grijile care ţin de bani, de muncă de la slujba şi-o să va-ntoarceti refăcuţi, revigorati.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
Citește și...
Horoscop 19 octombrie 2017. Zodia care astăzi are un noroc fantastic la bani
Horoscop 19 octombrie 2017. Zodia care astăzi are un noroc fantastic la bani

Horoscop 19 octombrie, prezentat de Neti Sandu. Putem primi răspunsurile pe care le aşteptăm, dar şi altele care să ne lase muţi de uimire sau poate de admiraţie pentru că sperăm că toate or să fie bune.

Horoscop 18 octombrie 2017. Peștii pot primi ceva pe sufletul lor
Horoscop 18 octombrie 2017. Peștii pot primi ceva pe sufletul lor

O zi a legalizărilor. O să ne străduim din răsputeri să echilibrăm balanţă, să muncim fără să ajungem la epuizare, să ne dăm tot interesul să ducem la alt nivel comunicarea cu partenerii de afaceri, de cuplu şi să nu lăsăm lucrurile neîncheiate.

Recomandări
Cele mai ciudate partide de la alegerile europarlamentare: „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice”
Cele mai ciudate partide de la alegerile europarlamentare: „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice”

Cele mai ciudate partide candidează, prin reprezentanții lor la alegerile Europarlamentare. Fie că se numesc „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice” vor să atragă atenția prin umor asupra unor mesaje cât se poate de serioase.

Israelul face prăpăd în Rafah și nu ține cont de amenințarea lui Biden: „Dacă trebuie, vom lupta cu unghiile”
Israelul face prăpăd în Rafah și nu ține cont de amenințarea lui Biden: „Dacă trebuie, vom lupta cu unghiile”

Forţele israeliene au bombardat zone din Rafah, joi, afirmă locuitorii palestinieni, în timp ce premierul Benjamin Netanyahu a respins ameninţarea preşedintelui SUA, Joe Biden, de a opri livrările de arme către Israel dacă atacă oraşul din sudul Gaza.

Cum pot fi integrate în muncă persoanele vulnerabile. „Suntem într-un paradox, avem două milioane de oameni inactivi”
Cum pot fi integrate în muncă persoanele vulnerabile. „Suntem într-un paradox, avem două milioane de oameni inactivi”

România trăiește un paradox al forței de muncă, în care sunt două milioane de persoane inactive, deși cererea, din partea angajatorilor, este foarte mare.