Horoscop 20 noiembrie 2017. Zodia care va avansa în carieră

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2017 08:09
Categorie: Horoscop

Horoscop, prezentat de Neti Sandu. O să găsim soluții la-ndemana pentru orice problema și o să ne fie mai ușor, o să economisim timp și energie, să ne mai și bucurăm de viata.

Vibrația zilei este 2 și o să facem echipa cu cel de lângă noi.

SCORPION: Va dați întâlnire cu niște oameni care vor să puneți pe picioare o afacere și să vă suplimentați veniturile cu o colaborare, o muncă în particular.

SĂGETATOR: Voi o să vă reinventați c-ați stat prea mult într-un con de umbră și o să faceți că lucrurile să prindă mai multă viață, să fie exuberanța cu care v-ați fost obisnuit.

CAPRICORN: E bine să vă conservați imaginea în societate, în cadrul breslei și să găsiți, eventual, noi alianțe că să rămâneți în centrul atenției și conectați la ce se întâmplă în jurul vostru.

VĂRSĂTOR: Se poate să fie nevoie să plecați pe undeva să rezolvați probleme de serviciu și să revedeți și niște oameni care au ceva pentru voi, un cadou și vor să petreceți o zi, două, impreuna.

PEȘTI: O să puteți legaliza un act și să va bucurați de o libertate de mișcare, să vă transferați la altă școală ori poate va angajați la un alt serviciu, va mutați în alt cartier.

BERBEC: E posibil să luați niște bani și să puteți pleca într-o deplasare prin alte zone geografice, în weekend, sau când mai aveți câteva zile libere, să vă recreați.

TAUR: Se poate să semnați un contract și să existe posibilitatea unei prelungiri dacă lucrurile merg bine și-o să va asigurați banii de rate și de facturi.

GEMENI: O să va lăsați cooptați în diferite activități care să vă pună în valoare niște calități și să aveți un CV impresionant și menit să va puteți găsi ușor de lucru.

RAC: Se poate să aflați noutăți legate de slujba, poate începeți ceva nou, intrați într-o combinație partenerială care să v-aducă succes și să va ridice cota valorică.

LEU: O să puteți lua aprobări, să vă lansați în noi afaceri, să treceți la un alt nivel de studiu, să luați și bursă, poate plecați la o specializare în strainatate.

FECIOARĂ: Ar avea de unde să vă între niște bani și să va luați toate acele lucruri pe care le trecuserati în subsolul listei de cumpărături pentru că, tot altele, erau prioritățile.

BALANȚĂ: O s-aveți multe lucruri de rezolvat și o să primiți ajutor din partea câte cuiva, să lichidați restanțele și să va apucați de lucruri noi, care să va scoată în relief calitățile.

Horoscop 19 noiembrie 2017. Zodia care își reface relația sentimentală
Horoscop 19 noiembrie 2017. Zodia care își reface relația sentimentală
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 21 noiembrie 2018. Zodia care trebuie să meargă urgent la doctor
Horoscop 20 noiembrie 2018. Zodia care se trezeşte cu mulţi bani în cont
Horoscop 19 noiembrie 2018. Zodia care va lua azi bani în plus
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii