Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie

Dată publicare: 20-03-2019 07:54
Dată actualizare: 20-03-2019 09:40


Horoscop prezentat de Neti Sandu. Avem energie, iniţiativa şi trebuie văzut cum gestionam situaţia ca să avem câştig de cauză. Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu partenerul de cuplu şi la treabă, şi la distracţie.

BERBEC
O să puteţi face rost de bani în plus şi să vă mişcaţi încolo şi-ncoace să mai plecaţi în weekend la aer, la distracţie. Daţi drumul proiectelor noi şi vă gândiţi şi la viaţa personală, să vă întemeiaţi o familie şi poate că omul iubit se afla în altă ţară, te pomeni.

TAUR
Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi realizat în ultima vreme şi să fiţi încântaţi de nivelul la care aţi ajuns. Păreţi stăpâni pe voi, implicaţi în diverse proiecte care să vă ofere susţinerea financiară de careaveti nevoie şi o să vă consolidaţi poziţia în sfera profesională.

GEMENI
O să faceţi dovada unor calităţi, vă afişaţi în public şi poate o să vă exprimaţi într-un mod diferit profesional. Poate va convinge cineva să intraţi într-un parteneriat care să vă aducă acele câştiguri financiare de care aveti nevoie şi o să vă descurcaţi frumos cu toate cheltuielile.

RAC
Prietenii insistă să ieşiţi pe la mondenităţi, dar v-au cam dezamăgit cu câte ceva, unii dintre prieteni şi nu prea aveţi chef de ieşit cu ei. Cineva de care v-a fost dor va căuta, va anunţa că vine în vizită şi vă faceţi timp pentru musafiri, să vă puteţi plimba, să ieşiţi la masă în oraş.

LEU
Poate încropiţi o colaborare ca să vă suplimentaţi veniturile, să vă permiteţi şi unele răsfăţuri, ca aveţi nevoie şi de stimulente. O să puteţi face rost de bani în plus şi n-o să mai aveţi grijă zilei de mâine, o să vă puteţi şi distra, şi să ieşiţi cu ai voştri în oraş, să vă puteţi şi deplasa în weekend-uri.

FECIOARĂ
Poate o să realizaţi câtă nevoie aveţi de cineva care s-a distanţat pentru o vreme, dar o să revină. Veşti de tot felul, o s-aveţi de făcut nişte rectificări, să vă puneţi la punct cu lucrurile care s-au dovedit imperfecte şi nu sunteţi genul să toleraţi astfel de situaţii.

BALANŢA
Poate v-au venit idei noi cu privire la amenajările interioare, poate zugrăviţi, va ajuta şi ai casei să faceţi totul lună până la sărbătorile Pascale. Se poate sa aveţi şi mai mult de lucru la serviciu şi să fie cu desfăşurare de forţe, să faceţi tot ce depinde de voi să vă achitaţi de toate obligaţiile.

SCORPION
Cineva dintr-o fostă relaţie vrea să mai încercaţi, dacă tot şi-a schimbat comportamentul să fiţi din nou împreună, poate reuşiţi de data asta. Poate ajungeţi la o înţelegere cu nişte angajatori şi v-apucaţi de treabă, şi sigur o să fie solicitant, dar o să merite din punct de vedere financiar.

SĂGETĂTOR
Pare să se aplaneze un conflict în familia lărgită şi să vă faceţi planuri de vacanţă, de sărbători, să fie toată lumea fericită. O să va-ngrijiti poate mai mult de sănătatea voastră, a celor din familie să nu se acutizeze vreo boală şi să nu vă puteţi bucura de roadele muncii voastre.

CAPRICORN
Se poate să vă decideţi să mergeţi mai departe într-o relaţie care a cam bătut pasul pe loc şi ştiţi acum ce să faceţi ca să nu mai greşiţi. O să puneţi în practică nişte idei care v-ar aduce profit şi o să aveţi venituri constante, o să vă bucuraţi şi de nişte privilegii, pot fi nişte sume cumulative.

VĂRSĂTOR
Poate daţi de o locuinţă convenabilă ca preţ şi o s-o cumpăraţi, cu sau fără credit, ori o s-o-nchiriati pentru o vreme. Se pare c-o să fie o atmosferă caldă şi în familie şi în relaţia cu anturajul, şi-o să fiţi o echipă şi la treabă şi la activităţile recreative.

PEŞTI
Se iveşte ocazia să luaţi mai mulţi bani atât de la serviciu, cât şi din activităţi colaterale şi o să vă descurcaţi frumos cu cheltuielile. Poate începeţi nişte cursuri, o specializare şi va trebui să ţineţi pasul şi cu restul treburilor c-o să fie solicitant şi vă mai păstraţi şi pentru alte activităţi.


VIDEO PROTVPLUS.RO