Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă mare de bani


Ultimul update: Luni 20 Mai 2019 09:34
Data publicarii: Luni 20 Mai 2019 07:15
Categorie: Horoscop

Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne parvină şi din senin, de la sine şi cu ajutorul nostru nişte răspunsuri, bani, confirmări şi o să facem progrese în zonele în care-am avut de suferit.

Vibraţia zilei este 2 şi o să primim ajutorul de care-avem nevoie dacă ştim cui să-l cerem.

HOROSCOP 20 mai 2019 TAUR

Poate o să decideţi împreună cu familia să cumpăraţi ceva scump pentru casa, iar unii dintre voi o să vă luaţi probabil o maşină. Apar numeroase oportunităţi de a vă spori veniturile şi să faceţi acele lucruri importante pe care vi le doreaţi de multă vreme şi o să se bucure şi ai voştri.

HOROSCOP 20 mai 2019 GEMENI

Răspunsul pe care-l aşteptaţi de la cineva faţă de care aveţi sentimente profunde o să sosească şi o să aflaţi ce simte pentru voi. Revine cineva cu o ofertă de lucru şi poate plusează la salariu, vă asigură şi nişte avantaje care vă dau toate motivele să acceptaţi propunerea respectivă.

HOROSCOP 20 mai 2019 RAC

Poate-o să faceţi nişte schimbări pe-acasă şi o să scoateţi din banii puşi la saltea, ca să fie şi mai confortabil la voi acasă. O să vă-ntindă o mână de ajutor nişte prieteni care poate vor să terminaţi mai repede treaba ca să ajungeţi la un eveniment important pentru fiecare dintre voi.

HOROSCOP 20 mai 2019 LEU

Poate-o să vă pregătiţi de o relansare şi o să primiţi susţinere din partea unor apropiaţi care cred în valoarea voastră. Şi voi o să vă implicaţi în pregătirea unor evenimente care or să vă menţină în centrul atenţiei şi o să vă daţi peste cap să iasă totul ca la carte.

HOROSCOP 20 mai 2019 FECIOARĂ

O să puteţi încheia o situaţie scriptică şi să vă asiguraţi un statut care să vă permită să avansaţi pe scara ierarhică. Poate aranjaţi o plecare, fie la sfârşit de săptămână, fie într-un concediu la care visaţi de multă vreme, dar n-aveaţi bani, timp, cu cine să plecaţi - motive erau mai multe.

HOROSCOP 20 mai 2019 BALANȚĂ

O reuşită la şcoală, poate-ați obţinut ok-ul pentru etapa superioară şi sunteţi mai aproape de absolvire. O să aveţi succes în formula de grup şi o să vă extindeţi afacerile, să vă asiguraţi banii de care-aveți nevoie pentru şcoală, poate-ați obţinut ok-ul pentru etapa superioară şi sunteţi mai aproape de absolvire.

HOROSCOP 20 mai 2019 SCORPION

Poate vi se aprobă un împrumut care-o să v-ajute să daţi avansul pentru o casă, o maşină, o vacanţă de lux. E posibil să luaţi o sumă importantă de bani pe care trebuia s-o încasaţi mai demult, poate chiar din decembrie şi o să creaţi un fond de rulment - pe cât posibil.

HOROSCOP 20 mai 2019 SĂGETĂTOR

E o atmosferă febrilă la serviciu, or fi oameni, proiecte noi şi o să fie nevoie de voi mai mult ca oricând. Lucruri pe care vi le-aţi dorit cine ştie de când se-ntâmplă şi o să realizaţi cât de multe lucruri la care aţi pus şi voi umărul, vi s-au împlinit.

HOROSCOP 20 mai 2019 CAPRICORN

Se-anunţă un eveniment monden la care aveţi şi voi ceva de spus şi de făcut şi o să fie un salt în sfera socială. E o răscolire interioară şi care poate scoate la iveală o revelaţie şi o să puteţi salva o amiciţie, o căsnicie, sau o relaţie de afaceri.

HOROSCOP 20 mai 2019 VĂRSĂTOR

O să mai schimbaţi câte ceva pe-acasă şi o să se cam subţieze contul dar, nu-i nimic, puneţi voi banii la loc. Grupul cu care aţi repurtat diferite succese vă cheamă la o altă provocare şi o să vă prindă bine să vă puneţi toată priceperea la bătaie, să aveţi o contribuţie valoroasă.

HOROSCOP 20 mai 2019 PEȘTI

O reuşită la şcoală, la examene, la un interviu, o să vă clădiţi un statut solid, să stârniţi admiraţia celor din jur. O ieşire în lume v-ar aduce un plus de prestigiu şi o să funcţionaţi la alt nivel, după noi standarde, c-aveţi gânduri mari - de ascensiune în carieră.

HOROSCOP 20 mai 2019 BERBEC

Poate achitaţi un sejur de vacanţă şi vă duceţi la vară acolo unde visaţi s-ajungeţi de multă vreme, sau poate e un city break. E posibil să vă între o sumă mare de bani şi să vă luaţi maşină, casă, poate plătiţi nişte taxe şcolare şi o să scăpaţi de nişte frustrări, că nu vă puteţi mişca din lipsă de bani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii iau o decizie importantă în relație
Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii iau o decizie importantă în relație
VIDEO PROTVPLUS.RO
HOROSCOP 17 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii vor recupera o sumă de bani
HOROSCOP 18 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea cheltuieli
HOROSCOP 17 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii vor recupera o sumă de bani
Horoscop 16 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii le fac o surpriză celor dragi
HOROSCOP 15 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, o zi cu încărcătură emoțională
Horoscop 14 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea surprize pe plan financiar
Horoscop 13 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii ar putea să-și refacă viața de cuplu
neti sandu
Horoscop 12 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Planuri de căsătorie pentru gemeni
Horoscop 11 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii se pot căsători și pot deveni părinți
Horoscop 10 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor primi mai mulți bani
Horoscop 9 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii încep o afacere profitabilă
Horoscop 8 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de experiențe incitante
HOROSCOP 7 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leilor li se va returna o sumă de bani