Horoscop 20 iunie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 iunie 2018. Cheia succesului e să vorbim deschis, să-l ascultăm şi pe interlocutor, şi să facem alegeri înţelepte.

Vibraţia zilei este 2 şi ne oferă o şansă în plus de a primi ajutor din partea cuiva apropiat.

GEMENI: Se poate s-aveţi nişte cheltuieli neprevăzute şi să intraţi în panică, deşi bani de rezervă aţi avea, cât de cât. Puteţi semna noi contracte de muncă, să vă schimbaţi cu totul serviciul şi să intraţi într-o nouă liga profesională, să luaţi cu asalt vârful carierei.

RAC: O să depuneţi un efort mai mare decât de obicei să găsiţi o cale de-ntelegere cu şefii care-şi măresc, din ce în ce, pretenţiile. Vă-ncântă o ofertă de afaceri, dar sunteţi prinşi cu alte treburi şi poate vă eschivaţi politicos, cu gândul că poate altădată n-o să ziceţi nu.

LEU: Relaţia cu partenerul de cuplu traversează o perioadă mai agitată, dar n-o să vă pierdeţi busola, ştiţi exact spre ce vă-ndreptaţi. Se pare c-o să scoateţi artileria grea să-i convingeţi pe angajatori să vă dea de lucru, să faceţi şi voi rost de bani ca să plecaţi în concediu, să vă priască.

Citește și
horoscop
Horoscop 18 iunie 2018. Zodia care primește o sumă de bani
REPORTAJ. Ce nu spune ministrul Sorin Grindeanu despre Autostrada Sibiu – Pitești. Statul român n-a plătit încă nici un leu despăgubiri cetățenilor expropriați: „Ne trombonesc!”

FECIOARĂ: Se poate să le fi rămas datori unor prieteni cu ceva, bani, sau o fi vreo obligaţie morală şi o să vă achitaţi onorabil. Or să vă intre nişte bani şi poate-o să-i întindeţi o mână de ajutor cuiva care n-o duce prea bine şi cu toate astea nu se plânge şi nici nu va cere nimic.

BALANŢĂ: Poate v-apucaţi de nişte schimbări în locuinţa şi accesaţi fondurile de rezerva că să vă descurcaţi şi cu cheltuielile curente. Au rămas nişte lucruri nespuse în relaţia sentimentală şi aţi face bine să daţi cărţile pe față ca să încheiaţi un capitol, să puteţi începe un altul.

SCORPION: Poate că n-aţi renunţat la ideea de a cere un împrumut bancar şi o să alegeţi ceva cu dobândă rezonabilă. Vă invita cineva în străinătate fie cu treaba, fie la distracţie şi vă creaţi condiţiile necesare să puteţi pleca, vă luaţi câteva zile libere sau concediul propriu zis.

SĂGETĂTOR: O să perfectaţi o situaţie legată de şcoală, de examene, de o repartiţie poate un transfer şi o s-aveţi un statut clar, cu acte-n regulă. Poate vă asociaţi cu nişte oameni în vederea unei afaceri, poate fi şi o activitate de timp liber care să v-aducă un câştig sufletesc.

CAPRICORN: O să va-ndurati să cheltuiţi nişte bani pentru sănătatea cuiva din familie, cu tot bugetul de austeritate. E posibil să apară un sponsor care să investească în voi şi să vă dezvoltaţi frumos, să vă asiguraţi banii pentru casa, familie, vacanţă, şcoală.

VĂRSĂTOR: Poate vi se mai acorda o a doua şansă în dragoste şi o să ţineţi cont de... celălalt de data asta. O să vă bucuraţi de un gest de răspuns din partea cuiva care nu vrea să vă rămână dator şi o să plătească, poate, cazarea la un hotel, o cabană la munte, la mare în weekend.

PEŞTI: E momentul să luaţi în serios o problemă de sănătate dacă se manifestă, să nu se acutizeze, e de mers la doctor. O să treceţi în revistă nişte acte, lucrări, să nu rămâneţi cu ele în aer, mai ales dacă plecaţi în concediu şi vreţi să vă asiguraţi că toate lucrurile sunt în ordine.

BERBEC: O dragoste mai veche renaşte, de unde credeaţi că n-a mai rămas nimic din ea, şi o să vă simţiţi împliniţi, sufleteşte. Aveţi o agendă încărcată, că de obicei şi o să bifaţi rând pe rând toate problemele, ca să luaţi startul într-o nouă provocare profesională, c-aveţi iarăşi nevoie de adrenalină.

TAUR: Sfera sentimentală e activă, Jupiter caută pentru voi partenerul de cuplu potrivit cu care să faceţi casă bună, familie. Poate sunteţi în căutarea unui nou serviciu şi o să bateţi pe la nişte uşi, dar mai vin şi ceva oferte din oficiu şi e posibil s-alegeţi ceva care să vă umple contul bancar.

Articol recomandat de sport.ro
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Citește și...
Horoscop 19 iunie 2018. Zodia care va forma un cuplu
Horoscop 19 iunie 2018. Zodia care va forma un cuplu

E un cer armonios şi-atunci o să ne fie uşor să ne strecurăm printre situaţiile complicate, să dăm viaţa unor proiecte, să ne atingem nişte obiective.

Horoscop 18 iunie 2018. Zodia care primește o sumă de bani
Horoscop 18 iunie 2018. Zodia care primește o sumă de bani

O să ne bucurăm de suport din partea celor care ne apreciază şi-o s-avem un moral şi mai bun. Comunicarea merge ca unsă şi o să ne-nţelegem de minune. Vibraţia zilei este 9 şi o s-avem şansă de a afla un adevăr.

Horoscop 17 iunie 2018. Zodia care se va bucura de o sumă de bani importantă
Horoscop 17 iunie 2018. Zodia care se va bucura de o sumă de bani importantă

O să perfectăm comunicarea cu cei din jur şi n-o să mai lăsăm să plutească echivocul în viaţa noastră, în relaţii. Vibraţia zilei este 8 şi o să avem grijă să nu ne fure peisajul şi să cheltuim banii în duşmănie.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu se măreşte TVA, nu se măreşte impozitarea". Când vor fi prezentate măsurile fiscale

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că pe 1 septembrie va fi prezentat un plan de reducere a cheltuielilor fiscale care nu va presupune şi mărirea TVA sau creşterea contribuţiilor sociale.

Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta
Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta

Tema întrării României în spațiul Schengen, pe cale terestră, a fost reluată, cu prilejul vizitei premierului maghiar, Viktor Orban, în România.

Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO
Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO

A sosit ziua cea mare. Ziua pentru care Franţa se pregăteşte de ani buni, pentru ca Parisul să găzduiască ceea ce se vrea a fi cea mai grandioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice.