Horoscop 20 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii vor primi o sumă semnificativă de bani

Ultima actualizare: 20-01-2020 08:29

Horoscop 20 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a provocărilor. Apar situații neobișnuite și o să avem și noi reacții pe măsură. Oricum, o să ne descurcăm frumos, că suntem preveniți.

 

Vibrația zilei este 2 și facem echipă cu cel de lângă noi.

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR
 


O definitivare. Vi se propune o funcție. Poate semnați un contract de vânzare-cumpărare. Pare să fie o schimbare de statut. Apar noutăți care să va țină în priză și să vă dea idei de afaceri, de relansare atât în sfera profesională, cât și personală, și o să aveți parte de câștiguri.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 PEȘTI
 


O să vă compuneți alt look. Simțiți nevoia de o schimbare. Poate și tunsoarea o să fie una nouă, că vreți să vă reinventați. E o reușită, vi se oferă șansa de a pleca fie la studii, fie ca să vă gășiți alt rost în străinătate, să vă căsătoriți, să vă realizați profesional.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 BERBEC
 


Se pare că aveți de rezolvat niște acte, să puteți pune în aplicare un proiect care să vă aducă o promovare în carieră. O să vă contacteze cineva din străinătate și poate găsiți un interes comun, să lucrați, să vă petreceți o vacanță de zile mari acolo, să vă întemeiați o familie.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 TAUR
 


Cineva în care v-ați pus mari speranțe o să revină după o lungă absență și o să puteți constata că iubirea există și în continuare. O reușită în plan financiar. Vă intră banii pe care-i așteptați de multă vreme. Se poate să fie și împrumutul pe care l-ați cerut unei bănci.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 GEMENI
 


Poate o să vă exprimați niște nemulțumiri mai vechi, să remediați niște situații parteneriale, să vă puteți înțelege și cu prietenii și cu colegii. Întrevedere cu cineva care o să vă dea de lucru, dacă nu sunteți prinși cu prea multe treburi, pentru că, altfel, o să lăsați pe altădată colaborarea.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 RAC
 


O să adunați niște bani de prin diverse surse și o să strângeți un capital pentru momentele mai speciale. Se pare că aveți de lansat la apă niște proiecte, să pregătiți o numire în funcție, un titlu la care aspirați și o să fie un succes, chiar dacă mai trebuie să așteptați un pic.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 LEU
 


Se poate să ieșiți la o șuetă cu prietenii și să puneți la cale o excursie la sfârșit de săptămână, să vă revigorați. Se poate să vă apucați de un nou proiect și să vă puneți în valoare niște calități cu care să-i impresionați pe beneficiari și să căpătați bani frumoși la salariu.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 FECIOARĂ
 


O să vă fie și vouă mai bine sufletește. Poate vă pregătiți de nuntă, de botez, fie și doar în calitate de nași. Apar și la voi recompensele, poate pentru că s-au convins șefii că ați muncit cu eficiență maximă și nu vor să vă piardă pentru că sunteți valoroși.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 BALANȚĂ
 


Se anunță un eveniment de familie care vă ține în priză și puneți pe hârtie. Vă consultați cu ai voștri să vină fiecare cu o contribuție. Voi se pare că aveți de perfectat niște acte ca să vă puteți lua banii cuveniți, să intrați în posesia unei proprietăți, să aveți un statut clar.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 SCORPION
 


E posibil să vă deranjeze ceva la serviciu, dar lucrurile se vor calma și o să vină o perioadă reușită. Se poate să găsiți ceva de cumpărat la un preț bun și să luați acum ce aveți nevoie, ca să nu pierdeți ocazia, c-o fi într-adevăr un chilipir.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR
 


Se poate să primiți o veste bună de la bancă, legată de un credit pe care l-oți fi cerut și vi s-a aprobat, în sfârșit. Banii pe care-i așteptați trebuie să apară și o să-i cheltuiți cu furie. Or fi niște neprevăzute, dar și ceva scump care să vă ia ochii, se pare.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 CAPRICORN
 


Se pare că o să luați o decizie referitoare la viața de familie, după ce vă veți consulta cu toți membrii familiei, că e importantă. Puteți semna o serie de acte care vă redau niște libertăți și o să vă puteți croi și alt drum în carieră, să vă luați și casă, să vă întemeiați o familie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO