Horoscop 20 ianuarie 2018. Zodia care astăzi face un pas mare în relație

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 ianuarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Se poate s-o ţinem tot într-o visare, pentru că ne e bine, pentru că ne vom căsători, că o să ne mutăm la casa noastră, un vis o să se transforme în realitate. Va fi palpabil!

 

Vibraţia zilei este 2 şi e tocmai bună ziua de luat decizii în doi!

VĂRSĂTOR
Poate vi se face cunoştinţă cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră şi, încet, încet o să devină o relaţie stabilă. Se pare că vă mobilizaţi cu destulă uşurinţă s-o luaţi din loc, să vă duceţi la munte sau doar în vizită la naşi, la fini, la nişte prieteni, să vă mai spălaţi gândurile.

PEŞTI
Se poate s-aveţi o discuţie cu cineva de care depinde viitorul vostru sentimental şi să ajungeţi la un consens - c-aveţi nevoie unul de celălalt. Se poate să va fi intrat ieri nişte bani şi s-aveţi de buzunar să ieşiţi cu ai voştri pe la mondenităţi, poate daţi o raită şi prin împrejurimi să vă vedeţi cu nişte cunoscuţi.

Citește și
Horoscop
Horoscop 18 ianuarie 2018: Zodia care se va muta în casă nouă
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

BERBEC
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care vi se pare compatibil, sufleteşte, în cercul de prieteni cu care o să vă vedeţi diseară. Poate aflaţi c-aţi fost acceptaţi la un job, într-o colaborare, poate e o afacere care promite o sumă importantă de bani şi o să vă redresaţi din punct de vedere financiar, dac-au fost probleme.

TAUR
O problemă sentimentală revine în forţă, pentru că nu s-a spus totul, mai sunt confidenţe de făcut şi probabil jurăminte. Aţi putea alege o variantă de relaş alături de prietenii pe care-i veţi chema la un branch, sau ieşiţi la o plimbare, staţi la o cafea şi povestiţi de-ale voastre.

GEMENI
Poate vă pregătiţi de o escapadă turistică, s-ajungeţi pe o pârtie de schi probabil în altă ţară, dacă vă ţin buzunarele. O să vă facă plăcere să daţi curs invitaţiei la plimbare, în excursie, să fiţi împreună cu oamenii care ştiu să se bucure, şi să creeze atmosfera jovială, să se simtă toată lumea bine.

RAC
Poate abia acum o să faceţi cunoştinţă - pe viu - cu cineva pe care l-aţi cunoscut în reţelele de socializare. Poate vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, îşi botează copilul, îşi reînnoiesc jurămintele, e un moment festiv care merită celebrat.

LEU
Poate ieşiţi la o cafea cu cineva care vrea să vă dea ceva de lucru şi s-ar putea să vă şi convină, o să vedeţi despre ce e vorba. Poate vă asociaţi cu nişte prieteni să practicaţi un sport, sau să desfăşuraţi o activitate care pune accentul pe inspiraţie, crativitate şi o să fie eliberatoare, iniţiativa.

FECIOARĂ
La o aniversare, o nuntă, o reuniune mondenă îl puteţi întâlni pe omul visurilor voastre şi să îl recunoaşteţi în toată mulţimea aia. Se poate să aibă o primă vedere la fatza cu cineva care e deja, purtat de sentimente deosebite pentru voi şi o să nimeriţi în această vrajă care poate duce la o relaţie.

BALANŢA
Un reviriment în sfera afectivă, vi se fac declaraţii de dragoste, poate are loc şi o cerere în căsătorie, mai ştii! Poate daţi o petrecere acasă, vă pregătiţi de musafiri, şi se poate să vă duceţi şi la locuinţa de vacanţă din altă zonă geografică , sau să închiriaţi o vilă, o cabană, să vă sărbătoriţi acolo.

SCORPION
Poate n-aţi renunţat la ideea de a remobila interiorul locuinţei sau chiar să vă mutaţi, dacă mai aveţi nevoie de spaţiu locativ. E posibil să vă implicaţi în organizarea unei competiţii, dacă nu cumva o să fiţi în cărţi, în calitate de concurenţi, sau copiii voştri au concurs - la ceva!

SĂGETĂTOR
Se invita cineva pe la voi, dar dacă aveţi, deja, program vă puteţi duce împreună la evenimentele mondene la care aţi confirmat că vă duceţi. O să puteţi da o fugă la munte, la distracţie, să petreceţi câteva ore, sau zile cu prietenii care vor şi ei o gură de aer proaspăt şi o să vă descurcaţi cu banii.

CAPRICORN
Poate v-aţi decis să vă uniţi destinul cu cel al fiinţei pe care o iubiţi, că nu concepeţi viaţa fără această persoană. Se pare c-o să primiţi răspunsuri la întrebările puse la sfârşitul anului trecut şi o să puteţi aprecia cât de mult vă iubeşte partenerul de cuplu şi ce e dispus să sacrifice pentru voi.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Horoscop 19 ianuarie 2018. Zodia care se va căsători
Horoscop 19 ianuarie 2018. Zodia care se va căsători

O să facem tot ce ne stă în putinţă să ne achităm de obligaţii şi să ne şi relaxăm, să ne dăm întâlnire cu prietenii, cu rudele, să facem plimbări, să ne culturalizăm, să ne refacem în week-endul ăsta.

Horoscop 18 ianuarie 2018: Zodia care se va muta în casă nouă
Horoscop 18 ianuarie 2018: Zodia care se va muta în casă nouă

O s-avem mai multă stabilitate acolo unde am muncit din greu, am depus aproape zilnic un minim efort și-acum rezultatele încep să se vadă. Vibrația zilei este 9 și am putea atinge un prag al maturității.

Recomandări
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă

Opoziţia guvernului Austriei faţă de extinderea spaţiului Schengen prin includerea României şi a Bulgariei este ruşinoasă, incorectă şi ineficientă, a declarat Walter Baier, cap de listă al Partidului Stângii Europene. 

Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”
Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”

Vladimir Putin și-a sărbătorit luni seară victoria electorală în Piața Roșie, înțesată de ruși. Liderul de la Kremlin a marcat cu o baie de mulțime și împlinirea a zece ani de la anexarea ilegală a Crimeei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.