Horoscop 20 februarie, cu Neti Sandu. Vărsătorii își vor găsi sufletul pereche

20-02-2021 07:41


Horoscop 20 februarie, cu Neti Sandu. Lucrurile complicate, înnodate, ascunse, se desfac, ies la suprafaţă şi ne căpătăm libertatea.

Vibraţia zilei este 2 şi e nevoie şi de celălalt ca să ne simţim împliniţi pe toate planurile.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE PEŞTI

 

Tot o problemă sufletească pare să vă creeze un disconfort interior şi e bine să scăpaţi de ea, să vă eliberaţi. Apar noutăţi pe mai multe fronturi la voi şi poate puneţi în practică, măcar o idee, dacă nu mai multe şi o să fie ca o restartare.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE BERBEC

 

O să vă faceţi curaj să porniţi la drum, c-aveţi încredere că lucrurile sunt în regulă la destinaţie şi vă simţiţi în siguranţă. Se poate să recuperaţi nişte bani şi să vă luaţi ce-aveţi nevoie, că poate plecaţi pe undeva în plimbare, la schi, sau la odihnă, prin ţară.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE TAUR

 

Ar fi de luat nişte bani şi să faceţi cumpărături, poate aveţi şi un sărbătorit în weekend. E cineva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună şi o să vă-ntrebe cum preferaţi, la plimbare, la un shopping, la cinema – dacă tot s-au deschis, sau la restaurant, şi-şi.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE GEMENI

 

Revine cineva care-şi încearcă şansele de a vă recuceri, şi restul depinde strict de voi. Poate reuşiţi să luaţi şi ultima semnătură pe un document care v-ajută la angajare, la o scutire de taxe, de impozite, pentru un abonament şi altele.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE RAC

 

Poate le faceţi o vizită părinţilor, unor rude apropiate, oricum e cineva care are nevoie de ajutor din partea voastră. I se propune o colaborare, şi e de presupus că de-aici vor veni bani în plus, pentru că altminteri îi puteţi primi de la cineva din familie, sau de pe urma unei sentinţe judecătoreşti.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE LEU

 

Poate vă faceţi un program de ieşit în doi pe undeva – ca să devină şi mai sudată relaţia. O să aveţi la dispoziţie un week-end să aflaţi pe ce variantă ar trebui să mergeţi – în afaceri – ca să câştigaţi, c-aveţi de ales, şi e bine să-i întrebaţi şi pe alţii.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE FECIOARĂ

 

O să vă descurcaţi frumos cu preocupările care ţin de şcoală şi o să-i puteţi monitoriza şi pe copii. O să puteţi discuta altfel cu şefii, să le mai cereţi una, alta, ca să meargă treaba mai bine, fie că lucraţi de-acasă, fie vă duceţi la serviciu.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE BALANŢĂ

 

E posibil să vă scoată la cafea cineva care vrea să vă propună o colaborare din care să câştige ambele părţi. Se pare c-o să vă puteţi reface o căsnicie, să reparaţi o relaţie sentimentală şi să vă-ntelegeți mult mai bine – totul e să vă doriţi acest lucru.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE SCORPION

 

Poate vine vreo rudă, pot să vină părinţii în vizită şi să rămână în weekend, şi să faceţi nişte pregătiri, cât de cât. Şefii sunt încă pretenţioşi, mai ales cu voi, că de la ceilalţi n-au mari aşteptări, că sunteţi mai capabili decât colegii voştri, dar n-o să-i dezamăgiţi.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

 

 Poate fixaţi pentru o întâlnire, la cafea, să vedeţi ce se mai întâmplă cu relaţia voastră. O să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni cu care nu v-aţi mai văzut de mult şi o să practicaţi un sport, sau desfăşuraţi o activitate deconectantă.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE CAPRICORN

 

 Poate alegeţi varianta – de cumpărat – în rate câte ceva pentru casa, dacă nu cumva e vorba chiar despre casă. Aţi putea insista la şefi cu o mărire de salariu, o suplimentare, sau să vă pună la dispoziţie maşina, să vă puteţi deplasa, calculator, sau alta aparatura cu care lucraţi.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

 

E cineva care nu-şi poate lua gândul de la voi şi se pare că şi voi aşteptaţi un semn de la această persoană. O să puteţi reface punţile de legătură cu apropiaţii voştri cu care nu v-aţi mai putut vedea din multe motive – oricum e o relaxare de care vreţi să profitaţi.


VIDEO PROTVPLUS.RO