Horoscop 2 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie primesc cadouri neașteptate în bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 2 septembrie 2018. O să ne putem bucura de prezența unor oameni dragi, veştile bune or să circule şi ele încât să ne-ajute să cimentăm nişte relaţii şi să umplem un gol sufletesc.

FECIOARĂ
Poate vă conving prietenii să vă duceţi împreună într-un parc de aventură, să plecaţi într-o excursie, să practicaţi un sport extrem, deşi nu e genul vostru. O să luaţi parte la o întrunire cu rude şi prieteni ca să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri - poate fi şi ziua voastră de naştere.

BALANŢA
Poate v-aşteaptă la un branch cineva pentru care însemnaţi foarte mult şi sentimentele sunt reciproce. Se pare c-or să vă răsfeţe cei din jur, vă fac cadouri, vă invită pe la diverse sindrofii, au grijă de voi să nu vă plictisiţi şi-o să trăiţi nişte clipe minunate.

SCORPION
Poate vine cineva după care suspinaţi de multă veme şi o să vedeţi dacă mai există o rezonanţă, compatibilitate între voi. Aţi putea pleca şi cu trenul dacă nu se va găsi alt mijloc de transport mai la îndemână şi o să ajungeţi la malul mării, la munte, să schimbaţi aerul, peisajul.

SĂGETĂTOR
E posibil să vă fure inima cineva şi să trăiţi o frumoasă poveste de dragoste, care să ducă şi la căsătorie ca tot vine anul vostru. Poate vă-nscrieti într-o competiţie şi o să şi câştigaţi un loc de seamă, o să fiţi în top, tocmai pentru că aveţi curaj şi vă plac provocările.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

CAPRICORN
Întâlnirea cu cineva apropiat vă poate schimba optica de viaţă personală şi să vreţi să vă aşezaţi şi voi la casa voastră. E posibil să apară unele schimbări în viaţa voastră, să vreţi să vă mutaţi sau să intraţi într-o afacere ca să câştigaţi mai mulţi bani, să vă îmbunătăţiţi nivelul de trai.

VĂRSĂTOR
E cineva tânăr care vrea să vă ţină companie şi o să descoperiţi c-aveţi multe în comun şi aveţi ce vorbi şi unelte altfel. Se poate să vă-ntrebe, din nou, cineva dacă nu veţi să colaboraţi la ceva care e avantajos de ambele părţi şi să va fi gândit între timp la ce-ar fi mai bine pentru voi.

PEŞTI
Se poate să vină musafiri diseară şi să găsiţi ce ştiţi că le place, fără să faceţi un efort prea mare. O să strângeţi rândurile, să vă-ntâlniţi şi cu ai voştri, din familia lărgită, că poate e o nuntă, acum, în toamna şi vreţi să pună toată lumea umărul la pregătiri.

BERBEC
O să puteţi face rost de nişte bani care să vă permită să vă mișcati mai mult, să călătoriţi şi să vă satisfaceţi şi nişte mofturi. Poate-ajungeți, în sfârşit, acolo unde v-aţi propus acum vreo doi ani, chiar şi în străinatate pentru câteva zile şi poate fi şi în scop de afaceri.

TAUR
Se pare c-o să dispuneţi de nişte bani şi n-o să rămâneţi acasă decât dacă aveţi chef de taclale cu nişte musafiri. Sunt nişte lucruri care vă trezesc amintiri puternice şi pe care vreţi să le vizitaţi din nou şi o să aveţi cu cine să vă duceţi, ca să nu rataţi, iarăşi, ocazia.

GEMENI
Poate e ocazie specială, o logodnă, o decernare de premii sau chiar şi fără, se poate să primiţi cadouri, invitaţie la masă, film. O să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă placă de la prima vedere şi o să aveţi fler, pentru că persoana respectivă poate să vă rămână lături, să formaţi un cuplu.

RAC
Cineva pe care nu l-aţi putut da uitării revine şi o să se vadă dacă puteţi fi în continuare împreună sau ce-a fost a fost şi rămâne trecut. Se poate să vă-nțelegeți, măcar, verbal, cu un angajator şi să vă-ntâlniţi mâine să semnaţi şi contractul de muncă, dacă oferta lui va sta în picioare.

LEU
Aveţi o energie suplimentară, idei, iniţiative şi puteţi muta şi munţii din loc, numai să vreţi - e momentul vostru - profitaţi. Poate se repara o relaţie de familie şi o să ţineţi legătura de-aici înainte, c-aveţi evenimente în curând şi e bine să fiţi toţi, să participe toată această lume, sufleteşte.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 1 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe azi o nouă relație
Horoscop 1 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe azi o nouă relație

Horoscop 1 septemmbrie 2018, prezentat de Neti Sandu. Se dau cărţile pe față şi putem da şi noi, şi ceilalţi, dovadă de sinceritate, ca să aplanăm nişte conflicte, chiar şi interioare.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.